Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie konsultowałam. Kazał mi brać jak tylko będę widziała dwie kreski na teście jeszcze przed napisaniem się na wizytę. To co radzicie? Brać czy nie? Wzięłam dopiero jednąRuby wrote:Prima a ty badałaś progesteron? masz za niski, że postanowiłaś wziąć? lepiej bez konsultacji z lekarzem nie brać nic żeby sobie cyklu nie rozwalić, chyba że tak dobrze znasz swoje ciało to co innego...Ja mam brać do 25 dnia cyklu ale też na własną rękę przesunęłam o jeden dzień bo dopiero jestem 6 dni po, ale jutro odstawię co ma być to będzie, trudno...
-
nick nieaktualnyNo pęcherzyk ciążowy wtedy sie pomyliłam jak sie pytałaś
ale ostatnio sprawdzałam i było ze pęcherzyk ciążowy 3mm. Także sorki za pomyłkę 
A jak Wy wogole sie czujecie ? Ja chyba zaczęłam tyć
nie wiem czy to nie po dupku
mam taka ochotę na śmieciowe jedzenie
a Ty jeszcze bierzesz ? Badałas progesteron teraz? Kiedy idziecie na wizytę ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:54
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:No pęcherzyk ciążowy wtedy sie pomyliłam jak sie pytałaś
ale ostatnio sprawdzałam i było ze pęcherzyk ciążowy 3mm. Także sorki za pomyłkę 
A jak Wy wogole sie czujecie ? Ja chyba zaczęłam tyć
nie wiem czy to nie po dupku
mam taka ochotę na śmieciowe jedzenie
a Ty jeszcze bierzesz ? Badałas progesteron teraz? Kiedy idziecie na wizytę ?
Kochana ja biorę cały czas dupka 2x1. Tydzień temu skończyłam 2 tygodniową kurację zastrzykami z progesteronu. Po tygodniu zastrzyków badałam proga i wzrósł tylko do 21,5
(z 16,9). Na majówkach dziewczyny mają proga na poziomie 16 i ich lekarze nie panikują. Po odstawieniu zastrzyków miałam bóle podbrzusza cały dzień, ale na drugi dzień preszło - mam nadzieję, że to nic złego. Niestety po progu sie "tyje" często, on zatrzymuje wodę w organizmie. Ja ważyłam 63-64 kg a po tygodniu zastrzyków na wadze zobaczyłam 68
Wkurza mnie to też, bo czuję sie opuchnięta w opór no ale cóż...
Ja też bym ciągle fas foody jadła, w większości przypadków się hamuję, ale czasami się uginam. Mam pyszny obiad, ale jak na niego patrę to mnie mdli i myślę o macu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:02
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyNo ja nie wiem czy to tak ten progesteron nie daje takich właśnie wzlotów . Wcześniej mnie odrzucało od słodkiego , smazonego itd. A teraz coraz bardziej mam ochotę na to . Ja biorę 3 razy na dzien
no muszę sie powoli przenieść na te majówki ale jakos nie mogę sie tak zgrać z dziewczynami 
A Ty robiłaś juz HIV , toksosplazmoza itd?
Kiedy wizyta ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:14
-
Kupiłam ten żel, Provag doustne tabletki, Vagical dopochwowo i Clotrimazolum masc. Dzwonilam do ginki mówiła żeby dupka brać normalnie 16-25dc, jakby mi nie przeszło to przyjść po receptę. Choć ten zestaw vagical+clotr.zawsze pomagał a tak dwa razy w roku mam infekcję. O przerywaniu starań nic nie mówiła ale dziś niciAgaL wrote:Próbuje sobie przypomnieć. To do mycia w aptece, jest wydajne, są dwa rodzaje tych pliva fem, ten żółty kup.No i partner też niech się tym myje i smaruje clotrimazolum. Mężczyźni nie czują aż tak objawów, ale ponoć jak ich się nie przeleczy to zarażają nas co chwilę.
może wczorajsze zolnierzyki pozyja coś dłużej i poczekają na jajeczko hihi dzięki za rady dziewczyny:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:17
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:No ja nie wiem czy to tak ten progesteron nie daje takich właśnie wzlotów . Wcześniej mnie odrzucało od słodkiego , smazonego itd. A teraz coraz bardziej mam ochotę na to . Ja biorę 3 razy na dzien
no muszę sie powoli przenieść na te majówki ale jakos nie mogę sie tak zgrać z dziewczynami 
A Ty robiłaś juz HIV , toksosplazmoza itd?
Kiedy wizyta ?
jutro wyniki i wizyta
Też brałam 3x ale już mi kazał na 2 zejść. Wiesz co też mi tam dziwnie, ale zawsze to wsparcie, można się powymieniać wrażeniami. Uwierz mi mam to samo, ochotę mam na takie mocne smaki, coś ciężkiego.
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dziewczyny a Wy coś wiecie o braniu duphastonu po owulacji? Bo już jedną wzięłam i nie wiem czy brać dalej czy nie... Czy tylko jak dwie kreski będą... No i jak teraz odstawie to czy sobie czegoś nie rozreguluje?
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak jest z duphastonem w cyklu. Lekarz nie mówił nic? No wiesz jak teraz odstawisz to dostaniesz @.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Bierze się kolejno przez 10dpoPrimaSort wrote:Dziewczyny a Wy coś wiecie o braniu duphastonu po owulacji? Bo już jedną wzięłam i nie wiem czy brać dalej czy nie... Czy tylko jak dwie kreski będą... No i jak teraz odstawie to czy sobie czegoś nie rozreguluje?
-
nick nieaktualnyPoczytałam przed chwilą na innych forach i będę brała go do końca tego cyklu chyba że zobaczę wymarzone 2 kreski na teście to wtedy dłużej

Dziewczyny na forach bardzo sobie go chwalą. Rozmawiałam też z koleżanką i ona mówiła że jej to lekarz kazał brać na zagnieżdżenie tak profilaktycznie jako lek wspomagający -
nick nieaktualny
-
Tak biorę dopiero drugi cykl 16-25dc, miałam plamienia przed @.PrimaSort wrote:A Ty go bierzesz?
Teraz nabawilam się infekcji i choć cykl spisany na straty to ginka kazała brać.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ja do Wrocka też mam daleko
byłam dwa razy i bardzo mi się podobało, w tym raz na ostatniego Sylwestra
było super
na upartego dziewczynki przejadę te pół Polski by się z Wami spotkać
oby nie w zaawansowanej ciąży 
jakie poświęcenie Cynnamonku :* super
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to fajnie tez bym chciała tak często chodzić na usg
dobrze ze Ty idziesz nasze Kropki maja nieduże różnice wiec musisz mi zdać relacje ile mierzy itd i fotkę
to przynajmniej będę wiedzieć jak mój skarb moze w tym czasie wyglądać 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:40
Edycik lubi tę wiadomość
-
kas mam nadzieję,że zakupione specyfiki pomogą wyleczyć infekcję

Carloq super że poszłaś na kebaba skoro miałaś ochotę to i Kropek miał
Aguś dziękujemy że pamiętasz o nas na różańcu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:43
PrimaSort, Carolq, kas50 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd dwóch dni nie jem słodyczy. Takie postanowienie bo jestem mega łasuchem i słodycze jem garściami dzień w dzień i połowa ciuchów jest już za mała. Dodatkowo brak ruchu - całe dnie nieruchomo przed komputerem. Stwierdziłam, że powinnam się zacząć ograniczać i uciekam w wafle ryżowe gdy tylko najdzie mnie ochota na słodycze. Piję dużo wody. Przez co mam częstomocz - w nocy byłam chyba z 6 razy siku i jestem wzdęta - brzuch jak balon