Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:różnie piszą w google o tym, raz że 10 dpo, raz że 13 dpo..ciężko wyczuć
to wszystko zależy od terminu zagnieżdżenia, bo wtedy w ciągu 48h zaczyna się wzmożone wytwarzanie HCG, a zagnieżdżenie średnio między 4 a 7dpoPrimaSort, Edycik lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Wiola śniłaś mi się dziś
umawiałam się do doktorka a ty szłaś ze mną żeby mną za rączkę potrzymać
Oby en proroczy bo to była wizyta ciążowa
Oby to była wizyta ciążowaAle jakby co to dawaj znać, potrzymam Cię za rączkę
PrimaSort, katiuszaa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:A kiedy najszybciej można wykonać betę z krwi?
Mierzysz tempke?PrimaSort lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyDziś tu takie szaleństwo, że próbując Was nadrobić po całym dniu prawie obiad przypaliłam
Chyba nie porywałabym się na betę nie wcześniej niż w dzień @ albo dzień po...bo poziom rozczarowania mógłby być za wysoki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:07
madzikk, Edycik, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:to wszystko zależy od terminu zagnieżdżenia, bo wtedy w ciągu 48h zaczyna się wzmożone wytwarzanie HCG, a zagnieżdżenie średnio między 4 a 7dpo
katiuszaa masz rację kochana
ale prawdę mówiąc aż się boję iść na betę
o ile dobrze pamiętam Carloq w 13 dpo miała już pęcherzyk 3mm..PrimaSort, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Bete mozesz wykonac kiedy chcesz, ale jezeli ma pokazac ciaze to chyba musi byc zrobiona minimum dzien po zagniezdzaniu
Mierzysz tempke? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszaa masz rację kochana
ale prawdę mówiąc aż się boję iść na betę
o ile dobrze pamiętam Carloq w 13 dpo miała już pęcherzyk 3mm..
Też się boję i dlatego tak myślę że mogę ze strachu zapomnieć a wtedy mnie udusicie i będzie mi już ino jedno czy ciąża czy kolejny cykl przede mną -
nick nieaktualnyRuby wrote:Wybaczam
Mój pośpiech jest tym związany że odstawiam dupka jutro i mam stresa
Od Dupka masz do 3 dni do okresu ja coprawda luteinę brałam al dostawałam zazwyczaj na 3 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:11
-
nick nieaktualnyWidzę, że Wy bierzecie duphaston.
Ja od dziś postanowiłam brać po 1 tabletce. Ginekolog mi wypisał receptę. Jak będę miała pozytywny test ciążowy to mam zacząć brać ale stwierdziłam że zacznę brać już, bo jestem już 4 dni po owulacji, a jak przyjdzie @ to odstawie...
Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie. Jak polecacie brać? Do wglądu mój wyres -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Widzę, że Wy bierzecie duphaston.
Ja od dziś postanowiłam brać po 1 tabletce. Ginekolog mi wypisał receptę. Jak będę miała pozytywny test ciążowy to mam zacząć brać ale stwierdziłam że zacznę brać już, bo jestem już 4 dni po owulacji, a jak przyjdzie @ to odstawie...
Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie. Jak polecacie brać? Do wglądu mój wyres
Ja brałam luteinę od 16 do 25dc -
nick nieaktualny