Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie beta 20 zł.
Wracam właśnie do domu z pracki i tak mi się zachciało tortu, takiego jak mieliśmy na weselu, że jadę przez całe miasto żeby kupić kawałek, a korki straszne. Ale nic to bo już sobie wyobrażam jak siądę w domu z kawą i tym torcikiem. MmmAgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Myslalam ze w przyszlym roku juz zjade ale chyba musze jeszcze posiedziec z 5 lat
Fajnie mi sie tu zyje ale bardzo tesknie za krajem i rodzina. Jednak najlepiej jak czlowiek jest u siebie. Zobaczymy jak to sie wszystko rozegra. Licze na to ze zamkna firme i dostane spora wyprawke, w sumie tylko to mnie w firmie trzyma, inaczej to bym juz dawno zmienila prace.
Madzikk życzę Ci, żeby Ci się sytuacja rozwiązała jak najkorzystniej dla Ciebie;)
wielu moich znajomych powyjeżdżało, pierwsze lata byli bardzo zadowoleni, zarobki super...teraz chcą wracać do kraju, właśnie rodziny i przyjaciół im brakuje.madzikk, katiuszaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Ja za betę w diagnostyce 32 złote , za glukozę mysle ze sie załamie
koszt badań kolejnych pewnie koło 300 zł lekka ręka
Drogo to wychodzi ja już za swoje sporo zapłaciłam mam nadzieję że ginowi wszystko powiedzą te wyniki i więcej mnie kuć nie trzeba będzie -
AgaL wrote:Madzikk życzę Ci, żeby Ci się sytuacja rozwiązała jak najkorzystniej dla Ciebie;)
wielu moich znajomych powyjeżdżało, pierwsze lata byli bardzo zadowoleni, zarobki super...teraz chcą wracać do kraju, właśnie rodziny i przyjaciół im brakuje.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Dokladnie Agulek. Ja juz mieszkam poza Polska 10 lat, na poczatku chcialam wyjechac jak najdalej, i myslalam ze nigdy nie bede chciala wrocic. I od niecalych dwoch lat mysle o powrocie. Juz nawet podjelam pewne kroki, kupilam mieszkanie, piec lat temu w Amsterdamie, a rok temu we Wroclawiu. Ale nie zjade az sie sytuacja finansowa nie ustabilizuje. Ale dociera do mnie ze skupiam sie tylko na placeniu kredytow, a od czasu do czasu powinnam jakas przyjemnosc sobie sprawic. Zycie ucieka. Chcialabym wygrac w totka, ale tylko tyle zeby splacic kredyty:)
Madzik mam nadzieję że Ci się ułoży i wrócisz, ciaża będzie to się spotkamy w Polsce (bo macieżyński przecież będzie)całą "drużyną Ruby"cinnamon cookie, madzikk, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Edycik, dawaj dla odmiany dwie kreski, bo tylko te @ ciągle meldujemy to już nudne ; )
ojj to by było zaskoczenie dla wszystkich,nawet dla mnie
w środę mam wizytę i usg ale wątpię by już można było coś powiedzieć
pewnie lekarka będzie mówić że pora @ wywołać..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:ojj to by było zaskoczenie dla wszystkich,nawet dla mnie
w środę mam wizytę i usg ale wątpię by już można było coś powiedzieć
pewnie lekarka będzie mówić że pora @ wywołać..
a przy wywołaniu progesteron dostaniesz co wywołuje @ tylko jak nie jesteś w cionszyEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:katiuszaa miałam iść jutro na betę ale to będzie 9 dpo i nie wiem czy nie za wcześnie ...także na spontanie idę w środę na wizytę..zobaczę co lekarka powie
zawsze możesz iść w środę rano. Ja planuję jak ze zdenerwowania nie zapomnę rano teścik (mam taki czułość 10) potem beta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Więc będą jutro emocje
trzymam kciuki
Trzymaj mocno ja już się boję co to będzie a może jeszcze nic nie widać na wynikach.
A lekarz kazał mi się wyspać i niczym nie denerwować przed badaniem. He he chyba nie uda mi sięPrimaSort lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:zawsze możesz iść w środę rano. Ja planuję jak ze zdenerwowania nie zapomnę rano teścik (mam taki czułość 10) potem beta.
kochana u mnie betę jak bym zrobiła w środę wyniki dopiero w czwartek by były
test kupiłam ale czułość 25
także chyba bez niczego pójdę na wizytę kochana -
nick nieaktualnyEdycik wrote:kochana u mnie betę jak bym zrobiła w środę wyniki dopiero w czwartek by były
test kupiłam ale czułość 25
także chyba bez niczego pójdę na wizytę kochana
A jakiej firmy testy mają czułość 10?bo na tyle ile zdążyłam przerobić to wszystkie 25...