Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta 20 zł.
    Wracam właśnie do domu z pracki i tak mi się zachciało tortu, takiego jak mieliśmy na weselu, że jadę przez całe miasto żeby kupić kawałek, a korki straszne. Ale nic to bo już sobie wyobrażam jak siądę w domu z kawą i tym torcikiem. Mmm :)

AgaL, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Myslalam ze w przyszlym roku juz zjade ale chyba musze jeszcze posiedziec z 5 lat :(
    Fajnie mi sie tu zyje ale bardzo tesknie za krajem i rodzina. Jednak najlepiej jak czlowiek jest u siebie. Zobaczymy jak to sie wszystko rozegra. Licze na to ze zamkna firme i dostane spora wyprawke, w sumie tylko to mnie w firmie trzyma, inaczej to bym juz dawno zmienila prace.

Madzikk życzę Ci, żeby Ci się sytuacja rozwiązała jak najkorzystniej dla Ciebie;)
    wielu moich znajomych powyjeżdżało, pierwsze lata byli bardzo zadowoleni, zarobki super...teraz chcą wracać do kraju, właśnie rodziny i przyjaciół im brakuje.

madzikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja za betę w diagnostyce 32 złote , za glukozę mysle ze sie załamie :/ koszt badań kolejnych pewnie koło 300 zł lekka ręka :/

Drogo to wychodzi ja już za swoje sporo zapłaciłam mam nadzieję że ginowi wszystko powiedzą te wyniki i więcej mnie kuć nie trzeba będzie

• madzikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Madzikk życzę Ci, żeby Ci się sytuacja rozwiązała jak najkorzystniej dla Ciebie;)
    wielu moich znajomych powyjeżdżało, pierwsze lata byli bardzo zadowoleni, zarobki super...teraz chcą wracać do kraju, właśnie rodziny i przyjaciół im brakuje.
    Dokladnie Agulek. Ja juz mieszkam poza Polska 10 lat, na poczatku chcialam wyjechac jak najdalej, i myslalam ze nigdy nie bede chciala wrocic. I od niecalych dwoch lat mysle o powrocie. Juz nawet podjelam pewne kroki, kupilam mieszkanie, piec lat temu w Amsterdamie, a rok temu we Wroclawiu. Ale nie zjade az sie sytuacja finansowa nie ustabilizuje. Ale dociera do mnie ze skupiam sie tylko na placeniu kredytow, a od czasu do czasu powinnam jakas przyjemnosc sobie sprawic. Zycie ucieka. Chcialabym wygrac w totka, ale tylko tyle zeby splacic kredyty:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was pisała że zaszła w cyklu z grzybica?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Dokladnie Agulek. Ja juz mieszkam poza Polska 10 lat, na poczatku chcialam wyjechac jak najdalej, i myslalam ze nigdy nie bede chciala wrocic. I od niecalych dwoch lat mysle o powrocie. Juz nawet podjelam pewne kroki, kupilam mieszkanie, piec lat temu w Amsterdamie, a rok temu we Wroclawiu. Ale nie zjade az sie sytuacja finansowa nie ustabilizuje. Ale dociera do mnie ze skupiam sie tylko na placeniu kredytow, a od czasu do czasu powinnam jakas przyjemnosc sobie sprawic. Zycie ucieka. Chcialabym wygrac w totka, ale tylko tyle zeby splacic kredyty:)

Madzik mam nadzieję że Ci się ułoży i wrócisz, ciaża będzie to się spotkamy w Polsce (bo macieżyński przecież będzie)całą "drużyną Ruby"

cinnamon cookie, madzikk, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik, dawaj dla odmiany dwie kreski, bo tylko te @ ciągle meldujemy to już nudne ; )

ojj to by było zaskoczenie dla wszystkich,nawet dla mnie :P
    w środę mam wizytę i usg ale wątpię by już można było coś powiedzieć
    pewnie lekarka będzie mówić że pora @ wywołać..

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Czy ktoras z was pisała że zaszła w cyklu z grzybica?

nie kojarzę ale gin mi ostatnio przy tej mojej mega infekcji mówił że nie powinno to przeszkadzać, może trochę utrudnić ale nie całkowicie zaprzepaścić

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No tak walić po głowie potraficie, kopniaki też już były to teraz będziecie mnie dusić. istne sado maso

hihii za to nasz lubisz :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    ojj to by było zaskoczenie dla wszystkich,nawet dla mnie :P
    w środę mam wizytę i usg ale wątpię by już można było coś powiedzieć
    pewnie lekarka będzie mówić że pora @ wywołać..

a przy wywołaniu progesteron dostaniesz co wywołuje @ tylko jak nie jesteś w cionszy ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa miałam iść jutro na betę ale to będzie 9 dpo i nie wiem czy nie za wcześnie ...także na spontanie idę w środę na wizytę..zobaczę co lekarka powie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    katiuszaa miałam iść jutro na betę ale to będzie 9 dpo i nie wiem czy nie za wcześnie ...także na spontanie idę w środę na wizytę..zobaczę co lekarka powie

zawsze możesz iść w środę rano. Ja planuję jak ze zdenerwowania nie zapomnę rano teścik (mam taki czułość 10) potem beta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Mogę dołączyć? Jestem po 3 poronieniach, zestawie badań i staram się o pierwsze dziecko

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    zawsze możesz iść w środę rano. Ja planuję jak ze zdenerwowania nie zapomnę rano teścik (mam taki czułość 10) potem beta.

Więc będą jutro emocje :D trzymam kciuki :)

nick nieaktualny, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tylko ten allegrowy badziewny i nie wiem czy się je opłaca robić tak wcześnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Więc będą jutro emocje :D trzymam kciuki :)

Trzymaj mocno ja już się boję co to będzie a może jeszcze nic nie widać na wynikach.
    A lekarz kazał mi się wyspać i niczym nie denerwować przed badaniem. He he chyba nie uda mi się

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:

kochana u mnie betę jak bym zrobiła w środę wyniki dopiero w czwartek by były
    test kupiłam ale czułość 25
    także chyba bez niczego pójdę na wizytę kochana

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Hej :)

Mogę dołączyć? Jestem po 3 poronieniach, zestawie badań i staram się o pierwsze dziecko

zapraszamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    kochana u mnie betę jak bym zrobiła w środę wyniki dopiero w czwartek by były
    test kupiłam ale czułość 25
    także chyba bez niczego pójdę na wizytę kochana

A jakiej firmy testy mają czułość 10?bo na tyle ile zdążyłam przerobić to wszystkie 25...

‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ