Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dlaczego z tym testowaniem tak jest? wczoraj powiedziałam mojej Sisterce, że jak w końcu uda mi się zajść w ciąże, to chyba test zrobię jak już będę miała pewność, ze wyjdzie....tzn po pozytywnej becie ;P
tak się boje jakoś teraz tych testów....ta bladość w mejscu drugiej kreski jest okropnaEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:No właśnie dlaczego z tym testowaniem tak jest? wczoraj powiedziałam mojej Sisterce, że jak w końcu uda mi się zajść w ciąże, to chyba test zrobię jak już będę miała pewność, ze wyjdzie....tzn po pozytywnej becie ;P
tak się boje jakoś teraz tych testów....ta bladość w mejscu drugiej kreski jest okropna -
AgaL wrote:No właśnie dlaczego z tym testowaniem tak jest? wczoraj powiedziałam mojej Sisterce, że jak w końcu uda mi się zajść w ciąże, to chyba test zrobię jak już będę miała pewność, ze wyjdzie....tzn po pozytywnej becie ;P
tak się boje jakoś teraz tych testów....ta bladość w mejscu drugiej kreski jest okropna8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
katiuszaa wrote:ja się boję bety. Na test mogę popsioczyć że za wcześnie, że popsuty a na betę już nie ma mocnych
Ech tak źle, tak niedobrze;P
w tym sklepie co wysłałaś linka do kozaków, duży wybór butów:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny