Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymajju wrote:Dzisiaj tydzień po terminie @, który mi OF wyznaczył...
W pracy masakra, tyle roboty, myślałam, że przynajmniej nie będę myślała o @, ciąży etc. a wyszło na to, że myślę tylko o tym a na pracy nie mogę się w ogóle skupić. Na godzinę 12. muszę oddać artykuł ale już wiem, że tego nie zrobię. To już nie dół- to czarna dziura. A'propos butów zimowych to nigdy nie miałam ładnych kozaczków ze względu na OGROMNE łydki. Kupuję więc takie, które się dopną na moich słoniowych łydach a nie te, które mi się podobają. Lipa.
Na duże łydki które ja też mam sprzedała mi kiedyś pomysł pani właśnie w Kazarze. Trzeba kupić skórzane z małym rozciągaczem (no taką gumką z boku) zapinać je ciut niżej potem podciągać na łydkę i leżą cudnie.Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Dlatego podziwiam, że posłuchałaś swojego małżonka i nie zrobiłaś bety
ja gdybym miała tyle spóźnienia @ to już bym miała wynik na dłoni... Z moim charakterem zwariowałabym gdybym miała czekać!
o to samo pytałam rano majju
też juz dawno bym poszła na betę -
katiuszaa wrote:Na duże łydki które ja też mam sprzedała mi kiedyś pomysł pani właśnie w Kazarze. Trzeba kupić skórzane z małym rozciągaczem (no taką gumką z boku) zapinać je ciut niżej potem podciągać na łydkę i leżą cudnie.
Niestety moje łydki są za wielkie już przy kostce i to w tym miejscu najczęściej nie mogę dopiąć kozaczków. To u nas rodzinne, mimo tego, że i ja i Siostra jesteśmy dość szczupłe to mamy ten problem odziedziczony po Mamie -
nick nieaktualnymajju wrote:Innych objawów niż brak @ nie mam, więc to raczej nie ciąża.
Edycik, AgaL, kamisia88, cinnamon cookie, Carolq, majju, Bratek, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Katiuszaa co to za gadanie o jakiejś starości! Proszę tak nie myśleć. Tak jak mówisz przy wnikliwej obserwacji poznajemy swoje ciała na nowo. Na pewno nic złego się nie dzieje.
Kiedy masz jakąś wizytę u gina?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Majju- nie dziwię się, że ciężko Ci skupić się na pracy skoro @ ma taką obsuwę. Zrób co czujesz, ja bym betę zrobiła, aby móc normalnie funkcjonować.
Dzisiaj pracuję z domu i wyskoczyłam do Tesco po test ten o czułości 10 i zrobiłam przed chwilą i ponowny negatyw na dzień przed @, więc jutro dołączam do nowo rozpoczętych cyklów.
Cinamon- jak dobrze, że jest to forum, nawet nie wiedziałam, że takie buty teraz na topie. W Liceum uwielbiałam takie buty, ale teraz mi się nie podobają.
Pracy mam kupę, więc robię logout i później zajrzę do Was.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszaa co to za gadanie o jakiejś starości! Proszę tak nie myśleć. Tak jak mówisz przy wnikliwej obserwacji poznajemy swoje ciała na nowo. Na pewno nic złego się nie dzieje.
Kiedy masz jakąś wizytę u gina?
Najpierw muszę odebrać wyniki i w nowym cyklu umówić się. Ostatnie badania mam jutro, podpytam się przy okazji czy wiedzą kiedy wyniki poprzednie a w sobotę odbieramy wyniki nasienia -
katiuszaa wrote:Najpierw muszę odebrać wyniki i w nowym cyklu umówić się. Ostatnie badania mam jutro, podpytam się przy okazji czy wiedzą kiedy wyniki poprzednie a w sobotę odbieramy wyniki nasienia
A robiłaś AMH? rezerwy jajników?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Jasminowa o np takie?!
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-6607/349591
łoooo matko, kto to nosi?przyznawać się
Miałam koleżankę która w takich chodziła strasznie jej nie lubiłamEdycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:ja dokładnie nie wiem co oni M.. badali jakieś rozszerzone badania podobno więc sądząc po cenie to mogło i to być. Napiszę Ci tak jak obiecałam jak tylko odbiorę wyniki
Mój miał seminogram wspomagany komputerowo za 130 zł chybaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę