X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Oj Ruby to kiepsko w tym cyklu! To ja pod koniec @ mam więcej objawów ;)
    A tak swoją drogą to od 3 tygodni non stop boli mnie podbrzusze i jajniki i nie wiem o co chodzi, nigdy tak nie miałam :/ Wizyta u nowej pani gin za tydzień, a ja układam listę pytań :) Ten ból jednak mnie niepokoi.

Paryzetka koniecznie napisz po wizycie jakie odpowiedzi uzyskałaś:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Nie poznaję siebie, ale pewnie jeszcze coś przyjdzie:) Jedyny objaw to temp wysoka, niemierze ale czuję po sobie, ale to tylko do jutra bo jutro dupka odstawiam więc poleci w dół ;) zreszta czuję jak tabsa zjem jak za chwilę robi mi się ciepło...

A mnie coś tak zimnawo dzisiaj, czyżby z tego gardła coś mnie brało?
    Jeśli tak to nawet gardło nie jest objawem cionszy :P

Ruby jako moderator przeszłabyś na fioletową stronę i nas wszystkie pociągnęła za sobą ;)

Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja w tym cyklu mierzę tempkę, czekam na wiesiołka i inofem. Poza tym mam zamiar się częściej bzykać, bo bez tego to żadne suplementy nie zadziałają ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko Dziewczyny,

Aga- cieszę się, że nastrój dobry, : )

Bratek- niech przepychają jajowody i do dzieła : )

Ruby- babcia Ci dała znak z nieba, że jest jej dobrze : )

Kas50- lecz grzybka to szybkie leczenie, kolejny cykl już będziesz gotowa na pewno,

Paryzetka- testowałam w sobotę i d... blada jedna kreska, @ nie mam, ale termin był na sobotę lub na jutro ( zależnie od tego, jaki cykl mi się trafił 26, czy 28, bo miewam obydwa), z prawdpopodobieństwem bliskim 100% czuję, że jutro nadjedzie niechciana cioteczka, bo objawy się zaczęły od wczoraj,
    ps- jak tam gra w SIMsy? , żeby tak dzieci się łatwo robiło, jak w tej grze, tylko pod kołdrą znikają rodzice nad nimi unoszą się serduszka i jest się w ciąży ; )

Ejrene- super, że weekend zaliczony z mężem : )

Edycik- w poniedziałki zazwyczaj energii brakuje, przesyłam Ci część swojej, abym chałupy nie rozniosła. U mnie od soboty wybitne ADHD, to już znak, że @ za rogiem,

Katiusza- jak nastrój dzisiaj? moc pozytywnej energii z Gdańska przesyłam.

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Któraś pytała jakie działania w tym cyklu?
    Hmmm jutro jadę na te wszystkie badania z krwi, plus taki, że biorę wolne w pracy, więc po badaniach powłócze się po galerii. Mam kurtkę do odebrania z diverse:)

Potem czekam na wyniki, długo dość czekania...zwłaszcza na tą rezerwę jajników-czego się panicznie boję, 7 listopada wizyta z wynikami u gina i zobaczymy co i jak. DO tej pory będą po drodze jakieś płodne dni, więc nie zawaham się Mojego M wykorzystać, a nuż sie uda;P

A jak inne Staraczki? jakie plany w tym miesiącu? Te co zaczęły własnie cykl?
    mierzycie tempkę itp? Ja myślałam o testach owulacyjnych,żeby potwierdzić czy ta owulacja jest i kiedy. Czy testy owu z tesco są ok??

Aga- ja stosowałam testy owulacyjne z rossmana i wychodziły mi kilka dni pod rząd pozytywne, myślę, że są ok. Jednak ten wynik kilka dni pod rząd pozytywny sprawił, że zgłupiałam i sama nie wiem, kiedy mogła wystąpić owulacja.
    OF wyznaczył na następną dobę po pierwszym pozytywnym teście. To był jedyny mój cykl z testami, ale w nowym cyklu też się przymierzam do ich zakupu.

AgaL lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aguś ja w tym cyklu mierzę tempkę, czekam na wiesiołka i inofem. Poza tym mam zamiar się częściej bzykać, bo bez tego to żadne suplementy nie zadziałają ;)
    No właśnie ja też stwierdziłam, ze za rzadko ;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś mam nadzieję,że wyniki będą dobre i trzymam kciuki za to.Ooo kupiłaś kurteczkę?

ja w środę odbiore wyniki progesteronu i 3 punktowej insuliny z glukozą na czczo, a potem prosto do gabinetu lekarki na 16.10.

Kupiłam i nie mogę się jej doczekać;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No właśnie ja też stwierdziłam, ze za rzadko ;)

Aguś,Paryzetko i tu się z Wami zgadzam babeczki :)
    chodź mam też zamiar troszkę na spontanie pogwałcić męża a nie tylko w te dni :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Siemanko Dziewczyny,

Aga- cieszę się, że nastrój dobry, : )

Bratek- niech przepychają jajowody i do dzieła : )

Ruby- babcia Ci dała znak z nieba, że jest jej dobrze : )

Kas50- lecz grzybka to szybkie leczenie, kolejny cykl już będziesz gotowa na pewno,

Paryzetka- testowałam w sobotę i d... blada jedna kreska, @ nie mam, ale termin był na sobotę lub na jutro ( zależnie od tego, jaki cykl mi się trafił 26, czy 28, bo miewam obydwa), z prawdpopodobieństwem bliskim 100% czuję, że jutro nadjedzie niechciana cioteczka, bo objawy się zaczęły od wczoraj,
    ps- jak tam gra w SIMsy? , żeby tak dzieci się łatwo robiło, jak w tej grze, tylko pod kołdrą znikają rodzice nad nimi unoszą się serduszka i jest się w ciąży ; )

Ejrene- super, że weekend zaliczony z mężem : )

Edycik- w poniedziałki zazwyczaj energii brakuje, przesyłam Ci część swojej, abym chałupy nie rozniosła. U mnie od soboty wybitne ADHD, to już znak, że @ za rogiem,

Katiusza- jak nastrój dzisiaj? moc pozytywnej energii z Gdańska przesyłam.

Jaśminowa Ty z Gdańska... piękne miasto, tak dawno nie byłam nad naszym morzem...muszę mojego M wyciągnąć :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aguś,Paryzetko i tu się z Wami zgadzam babeczki :)
    chodź mam też zamiar troszkę na spontanie pogwałcić męża a nie tylko w te dni :)

No dokładnie, On nie musi wiedzieć że to "te" dni;) chyba jutro po badaniach jakąś bieliznę zakupię...którą sieciówkę polecacie na takie zakupki?

Edycik lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki. Ciezko was nadrobic, tyle naskrobalyscie. U mnie weekend dosc intensywny, goscie i troszke malo czasu na wypoczynek. Teraz juz w pracy no i mam troszke do roboty. Musze zadzwonic dzisiaj do lekarza hmowic sie na monitoring na przyszly tydzien.

Trzymajcie sie cirplutko:)

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madzikkk:) miłego dnia!

madzikk lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w New Yorkerze napewno wynajdziesz wiele seksownej bielizny :)

AgaL, luna91 lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Edycik - jeśli seksowna bielizna i w miarę cenowo to New Yorker ;)
    Paryzentka u mnie humor lepszy niż wczoraj, do świetnego trochę brakuje ale nie jest źle ;)
    Aga chyba dziś wyślę Męża po ten żel do mycia, też mam często z tym problemy a o tym żelu nie słyszałam :)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Zgadzam się z Edycik - jeśli seksowna bielizna i w miarę cenowo to New Yorker ;)
    Paryzentka u mnie humor lepszy niż wczoraj, do świetnego trochę brakuje ale nie jest źle ;)
    Aga chyba dziś wyślę Męża po ten żel do mycia, też mam często z tym problemy a o tym żelu nie słyszałam :)
    Cinnamonku polecam:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    dopiero się zebrałam :)
    Nawet dobrze mi się śpi bez męża , obudziłam się w poprzek łóżka :) ale i tak za nim tęsknie :(

jeśli chodzi o bieliznę , duży wybór jest w tesco i też w dobrej cenie :) a wydaje mi się że troszkę jakościowo lepsze

Miłego dnia życzymy :)

Luma ?? co z Wami :)

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej jak czytam te podpisy pod Waszymi suwaczkami (Lunka i Carolq) to się wzruszam :) ale ja głupia :P

Carolq, luna91 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja też.... i marzę o takim suwaczku :)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku, AgaL, Edycik i cała reszta marzących :* niedługo Wy też będziecie miały takie suwaczeki i podpisiki :) 3mamy kciuki :) znaczy Kropek w buzi będzie ssał no ale też chce mieć rodzeństwo forumkowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:00

AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku wysłałam Ci wiadomość;)

‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ