Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Oj Ruby to kiepsko w tym cyklu! To ja pod koniec @ mam więcej objawów
A tak swoją drogą to od 3 tygodni non stop boli mnie podbrzusze i jajniki i nie wiem o co chodzi, nigdy tak nie miałamWizyta u nowej pani gin za tydzień, a ja układam listę pytań
Ten ból jednak mnie niepokoi.
Paryzetka koniecznie napisz po wizycie jakie odpowiedzi uzyskałaśKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Nie poznaję siebie, ale pewnie jeszcze coś przyjdzie:) Jedyny objaw to temp wysoka, niemierze ale czuję po sobie, ale to tylko do jutra bo jutro dupka odstawiam więc poleci w dół
zreszta czuję jak tabsa zjem jak za chwilę robi mi się ciepło...
A mnie coś tak zimnawo dzisiaj, czyżby z tego gardła coś mnie brało?
Jeśli tak to nawet gardło nie jest objawem cionszy
Ruby jako moderator przeszłabyś na fioletową stronę i nas wszystkie pociągnęła za sobąEdycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja w tym cyklu mierzę tempkę, czekam na wiesiołka i inofem. Poza tym mam zamiar się częściej bzykać, bo bez tego to żadne suplementy nie zadziałają
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Siemanko Dziewczyny,
Aga- cieszę się, że nastrój dobry, : )
Bratek- niech przepychają jajowody i do dzieła : )
Ruby- babcia Ci dała znak z nieba, że jest jej dobrze : )
Kas50- lecz grzybka to szybkie leczenie, kolejny cykl już będziesz gotowa na pewno,
Paryzetka- testowałam w sobotę i d... blada jedna kreska, @ nie mam, ale termin był na sobotę lub na jutro ( zależnie od tego, jaki cykl mi się trafił 26, czy 28, bo miewam obydwa), z prawdpopodobieństwem bliskim 100% czuję, że jutro nadjedzie niechciana cioteczka, bo objawy się zaczęły od wczoraj,
ps- jak tam gra w SIMsy? , żeby tak dzieci się łatwo robiło, jak w tej grze, tylko pod kołdrą znikają rodzice nad nimi unoszą się serduszka i jest się w ciąży ; )
Ejrene- super, że weekend zaliczony z mężem : )
Edycik- w poniedziałki zazwyczaj energii brakuje, przesyłam Ci część swojej, abym chałupy nie rozniosła. U mnie od soboty wybitne ADHD, to już znak, że @ za rogiem,
Katiusza- jak nastrój dzisiaj? moc pozytywnej energii z Gdańska przesyłam.Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
AgaL wrote:Któraś pytała jakie działania w tym cyklu?
Hmmm jutro jadę na te wszystkie badania z krwi, plus taki, że biorę wolne w pracy, więc po badaniach powłócze się po galerii. Mam kurtkę do odebrania z diverse:)
Potem czekam na wyniki, długo dość czekania...zwłaszcza na tą rezerwę jajników-czego się panicznie boję, 7 listopada wizyta z wynikami u gina i zobaczymy co i jak. DO tej pory będą po drodze jakieś płodne dni, więc nie zawaham się Mojego M wykorzystać, a nuż sie uda;P
A jak inne Staraczki? jakie plany w tym miesiącu? Te co zaczęły własnie cykl?
mierzycie tempkę itp? Ja myślałam o testach owulacyjnych,żeby potwierdzić czy ta owulacja jest i kiedy. Czy testy owu z tesco są ok??
Aga- ja stosowałam testy owulacyjne z rossmana i wychodziły mi kilka dni pod rząd pozytywne, myślę, że są ok. Jednak ten wynik kilka dni pod rząd pozytywny sprawił, że zgłupiałam i sama nie wiem, kiedy mogła wystąpić owulacja.
OF wyznaczył na następną dobę po pierwszym pozytywnym teście. To był jedyny mój cykl z testami, ale w nowym cyklu też się przymierzam do ich zakupu.AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka83 wrote:Aguś ja w tym cyklu mierzę tempkę, czekam na wiesiołka i inofem. Poza tym mam zamiar się częściej bzykać, bo bez tego to żadne suplementy nie zadziałają
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Aguś mam nadzieję,że wyniki będą dobre i trzymam kciuki za to.Ooo kupiłaś kurteczkę?
ja w środę odbiore wyniki progesteronu i 3 punktowej insuliny z glukozą na czczo, a potem prosto do gabinetu lekarki na 16.10.
Kupiłam i nie mogę się jej doczekaćEdycik lubi tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Siemanko Dziewczyny,
Aga- cieszę się, że nastrój dobry, : )
Bratek- niech przepychają jajowody i do dzieła : )
Ruby- babcia Ci dała znak z nieba, że jest jej dobrze : )
Kas50- lecz grzybka to szybkie leczenie, kolejny cykl już będziesz gotowa na pewno,
Paryzetka- testowałam w sobotę i d... blada jedna kreska, @ nie mam, ale termin był na sobotę lub na jutro ( zależnie od tego, jaki cykl mi się trafił 26, czy 28, bo miewam obydwa), z prawdpopodobieństwem bliskim 100% czuję, że jutro nadjedzie niechciana cioteczka, bo objawy się zaczęły od wczoraj,
ps- jak tam gra w SIMsy? , żeby tak dzieci się łatwo robiło, jak w tej grze, tylko pod kołdrą znikają rodzice nad nimi unoszą się serduszka i jest się w ciąży ; )
Ejrene- super, że weekend zaliczony z mężem : )
Edycik- w poniedziałki zazwyczaj energii brakuje, przesyłam Ci część swojej, abym chałupy nie rozniosła. U mnie od soboty wybitne ADHD, to już znak, że @ za rogiem,
Katiusza- jak nastrój dzisiaj? moc pozytywnej energii z Gdańska przesyłam.
Jaśminowa Ty z Gdańska... piękne miasto, tak dawno nie byłam nad naszym morzem...muszę mojego M wyciągnąćKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Aguś,Paryzetko i tu się z Wami zgadzam babeczki
chodź mam też zamiar troszkę na spontanie pogwałcić męża a nie tylko w te dni
No dokładnie, On nie musi wiedzieć że to "te" dni;) chyba jutro po badaniach jakąś bieliznę zakupię...którą sieciówkę polecacie na takie zakupki?Edycik lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki. Ciezko was nadrobic, tyle naskrobalyscie. U mnie weekend dosc intensywny, goscie i troszke malo czasu na wypoczynek. Teraz juz w pracy no i mam troszke do roboty. Musze zadzwonic dzisiaj do lekarza hmowic sie na monitoring na przyszly tydzien.
Trzymajcie sie cirplutko:)Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Zgadzam się z Edycik - jeśli seksowna bielizna i w miarę cenowo to New Yorker
Paryzentka u mnie humor lepszy niż wczoraj, do świetnego trochę brakuje ale nie jest źle
Aga chyba dziś wyślę Męża po ten żel do mycia, też mam często z tym problemy a o tym żelu nie słyszałamEdycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Zgadzam się z Edycik - jeśli seksowna bielizna i w miarę cenowo to New Yorker
Paryzentka u mnie humor lepszy niż wczoraj, do świetnego trochę brakuje ale nie jest źle
Aga chyba dziś wyślę Męża po ten żel do mycia, też mam często z tym problemy a o tym żelu nie słyszałamcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
dopiero się zebrałam
Nawet dobrze mi się śpi bez męża , obudziłam się w poprzek łóżkaale i tak za nim tęsknie
jeśli chodzi o bieliznę , duży wybór jest w tesco i też w dobrej ceniea wydaje mi się że troszkę jakościowo lepsze
Miłego dnia życzymy
Luma ?? co z WamiAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCinamonku, AgaL, Edycik i cała reszta marzących :* niedługo Wy też będziecie miały takie suwaczeki i podpisiki
3mamy kciuki
znaczy Kropek w buzi będzie ssał no ale też chce mieć rodzeństwo forumkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:00
AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość