Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Ruby, moderatorko - życzę, aby badania wyszły wszystkie w porządku i także byś spokojnie na luzie podejmowała staranka
My staramy się żyć jak dawniej tylko więcej się bzykać, dużo więcej:D
Dzięki Missy staram się spokojnie jak tylko mogę ale ja nerwowy człowiek jestem i lubię mieć wszystko na już
missy83 lubi tę wiadomość
-
cinnamon_, Aga - dogoniłam Was
)))) Nowy cykl - czas start! (kurde, to już dwucyfrowy... zaczyna być poważnie.... ;]
)
Dziewczyny, ten cykl będzie nasz!!!!!
majju, katiuszaa - tulam :-*
katiuszaa, wierzę, że nowy lekarz, to nowe nadzieje :-*
missy - jak na faceta, to taaaaaaaakie zaangażowanie jest naprawdę rzadko spotykaneGratki
A na Listy do M cz.2 też mamy ochotę się wybrać. Pierwsza część bardzo nam się podobała. Taka polska odpowiedź na Love Actually
Ufffffff, dostałam dziś okresCzyli jutro próbuję się umówić na HSG.
Wiecie co, życie jest dziwne. Dostałam dziś jakiejś pozytywnej głupawki, jak zobaczyłam ten różowy śluzWyszłam do pracy w całkiem dobrym nastroju. Ale oczywiście los nie mógł mi zafundować takiego humoru już do końca dnia - trafił mi się pacjent neurologiczny - strasznie ciężki. Nic się tam kupy nie trzymało...
((((( Czasem trafiają w podobnym stanie, ale lepiej czy gorzej, udaje się dojść, o co chodzi. Tego nie udało się uratować, strasznie mnie to dobiło
(((
No nic. Idzie nowy dzień, Trzymajcie, proszę, kciuki, żeby udało mi się jutro dodzwonić do szpitala i umówić na HSG!!!!!!!!!!!!!!!!! Plizzzzzzz...... Powinno być zrobione ok.8 dc, czyli tuż tuż.......missy83, Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam poniedziałkowo,
Ja już w pracy, tak mi się źle wstawało że szok, spać ni emogłam w dodatku jak już zasnęłam śniła mi sie moja babcia, która zmarła 6 lat temu, śniła mi się że jechałyśmy razem na rowerach do cioci- jej córki i mówiła do mnie " jak fajnie, że mnie to nie boli, mogę normalnie jeść" a Ja się tak szalenie cieszyłam i mówiłam " no super w porównaniu do minionego roku babciu super jest!" , babcia zmarła na raka w strasznych męczarniach i o tym momencie mówiłam w porównaniu do minionego roku...poprawy w realu żandej nie było -była śmierć. Przepraszam smutno tak z rana, ale tak to przeżywam...babcia była super do tańca i do różańca...
Kas - kochana kuruj się byle szybko minie... -
dzien doberek
ledwo dziś wstałam i zasypiam na stojąco kochane-kawka na 1 nie pomogła
w dodatku boli mnie brzuch i jajniki
Ruby może babcia z nieba chciała Ci dać jakiś znak,przesłanie? Albo po prostu wie że tęsknisz za Nią i postanowiła Cię odwiedzić.
Kas głowka do góry,podleczysz grzybicę i wszystko wróci do normy
Bratku to powodzenia w nowym cyklu oby był owocny :)daj znac czy udało się umówić na HSG.
Jasminowa dobrze że miałaś weekend w gronie znajomych - fajna odskocznia
katiuszaa każdy ma czasem gorsze dni, ale wszystko będzie dobrze.Cycki do przodu kto da radę jak nie Ty
spędziłam wczoraj z męzem miły wieczór przy kominku, film, cola,ciasto nie było żadnych seksów po prostu czysty relaksik i było nam to potrzebne
-
Edycik wrote:majju a Ty nie myślałaś by iśc betę zrobić?
Hej hej, oczywiście myślałam, ale M. mnie odwiódł od tego. Skonsultuję się dziś wieczorem z moją gin, zobaczymy co powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 07:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
ale pogoda paskudna... ogłaszam dzień lenia!
Ruby - zapewne babcia upomina się o odwiedziny na cmentarzu albo modlitwę, ja tak to zawsze interpretujęzresztą moja babcia też tak zawsze mówi
niedługo Święto Zmarłych, więc może dlatego
Edycik - po takim fajnym weekendzie to i ja byłabym nieeeeźle rozleniwiona dzisiaj
Kas50 - oby szybko się zaleczyło i działamy dalej
Majju - byle do wieczora, ciekawa jestem co gin Ci powie na konsultacji...
Bratek - takich dwóch jak my trzy to nie ma ani jednej!!!źle, że @ przyszła ale jak już musi, to oby szybko, bezboleśnie i jedziemy dalej!
Aguś gdzie Ty?Bratek lubi tę wiadomość
-
Cześć kobitki.Ja tez piję kawę i witam się z pracy.
Przykro mi że na razie w tym miesiącu nikomu nie było dane ujrzeć dwóch kreseczek. Ale lepiej dostać tą @ i zacząć szybciej kolejny cykl, niż oglądać jedną kreskę i zastanawiać się czemu jeszcze okresu nie ma. Ciebie cynamonu chyba tam z zaskoczenia chyba tylko wzięła w tym miesiącu :* Wierze że niebawem każdej z nas się uda.
kas50 życzę szybkiego powrotu do formy :*
U mnie już po ovu, sex był tak że pozostało czekać na rezultaty ale jakoś nie jestem optymistycznie nastawiona.
Zaraz spróbuje się dokopać do listy kto w tym tygodniu pozostał do testowania.
W następnym to chyba tylko ja zostałam ? Zcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
To i ja się witam, kawka dopiero pierwsza, ale nie ostatnia
Mnie spacer do pracy rozbudził, kawka jest tylko dla smaku
Bratku trzymam kciuki za szybki termin badania.
Kaś grzybicę się szybko leczy, a ten cykl możecie wykorzystać na pobycie razem i robienie różnych rzeczy, które odkładaliście przez starania
Aguś, Cynamonek jak nastroje?
Jaśminowa, a Ty jak? Wybacz, ale w gąszczu stron weekendowych nie wyłapałam, czy testowałaś czy nie
Katiuszaa za Ciebie wciąż trzymam kciuki, wykres jest obiecujący
Ruby jakieś objawy cionszy?
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?