Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
kas50 wrote:Starania wstrzymane...nabawilam się chyba grzybicy pochwy (śluz z białymi grydkami, lekkie opuchniecie warg)
clotrimazolum i oby do następnego cyklu...
Kas miałam z tym dawniej problem, często nawracający... moja gin dawna poleciła mi do higieny intymnej pliva fem przeciwgrzybicze. Naprawdę od tego czasu ani raz nie miałam tej infekcji.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene, ja się dokopałam
Kolejka testujących:
15.10 Czwartek: Majju -
16.10 Piątek: AgaL -
17.10 Sobota: Jaśminowa -
18.10 Niedziela:
19.10 Poniedziałek:
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek: Katiuszaa
24.10 Sobota: Ruby, angella
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek:
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ejrene, ja się dokopałam
Kolejka testujących:
18.10 Niedziela:
19.10 Poniedziałek:
20.10 Wtorek:
22.10 Czwartek:
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek:
wiem, że to kompletnie nie ma sensu, ale jutro odstawiam dupka i chodzi mi po głowie machnąć testa, aczkolwiek pozbawione to jest sensu więc może środaAgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Ejrene, ja się dokopałam
Kolejka testujących:
18.10 Niedziela:
19.10 Poniedziałek:
20.10 Wtorek:
22.10 Czwartek:
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek:
Uprzedziłaś mnie
A wiecie tak mnie oprócz jajników podbrzusze w sobotę bolało, że mimo wyposzczenia wcale mi się tak bardzo tych seksów nie chciało, i gdyby nie to że połowa cyklu, to gotowa bym była pomyśleć że zaraz @ dostanę. -
Cześć Dziewczynki:)
u mnie dziś wyjątkowo pozytywnie, chyba mój M tak mnie nastawił. Nie mówi tych wszystkich pocieszających rzeczy które chce słyszeć, ale tak mnie wygłaskał, wyprzytulał wczoraj i dziś rano postanowiliśmy, że będziemy bez stresu ale więcej serduszkować i w końcu musi się udać
Bratek witam w gronie @nowy cykl=nowa nadzieja i szansa!
Katiuszaaa jak dzis u Ciebie??
Edycik przesyłam energię, żebyś mogła się dobudzić
Paryzetka odpowiedź na pytanie wyżej, czuje się b.dobrze:)
Cinnamonku całuski i mam nadzieję, że dziś lepszy dzień masz:)
Ejrene masz rację, wolę @ niż jedną kreskę i myśli co jest grane;)
Ruby Kochana babcia tęskni, odwiedź ją i zapal znicza:*Edycik, Ejrene, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Dokopałam się
17.10 Sobota: Jaśminowa- wiem że była jedna krecha ale @ nie przyszła więc nie wykreślam
28.10 Środa: Edycik
30.10 Ejrene
nadzieja na dwie kreseczki u którejś z nas jestEjrene, AgaL lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Kas miałam z tym dawniej problem, często nawracający... moja gin dawna poleciła mi do higieny intymnej pliva fem przeciwgrzybicze. Naprawdę od tego czasu ani raz nie miałam tej infekcji.
-
kas50 wrote:W aptece dostanę? Co jeszcze polecacie? Do ginki ciezko się dostać, smaruje clotrimazolum, jakieś probiotyki doustne może kupię. Coś bez recepty.
Próbuje sobie przypomnieć. To do mycia w aptece, jest wydajne, są dwa rodzaje tych pliva fem, ten żółty kup.No i partner też niech się tym myje i smaruje clotrimazolum. Mężczyźni nie czują aż tak objawów, ale ponoć jak ich się nie przeleczy to zarażają nas co chwilę.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:kas ja jak miałam problemy z grzybicą pomógł mi tylko pimafucin czy jakoś tak - ale to były czopki na receptę dopochowowe.Pomogły naprawde szybko.
Popytaj w aptece co jest dostepne bez recepty na takie dolegliwości.Edycik lubi tę wiadomość
-
Oj Ruby to kiepsko w tym cyklu! To ja pod koniec @ mam więcej objawów
A tak swoją drogą to od 3 tygodni non stop boli mnie podbrzusze i jajniki i nie wiem o co chodzi, nigdy tak nie miałamWizyta u nowej pani gin za tydzień, a ja układam listę pytań
Ten ból jednak mnie niepokoi.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Któraś pytała jakie działania w tym cyklu?
Hmmm jutro jadę na te wszystkie badania z krwi, plus taki, że biorę wolne w pracy, więc po badaniach powłócze się po galerii. Mam kurtkę do odebrania z diverse:)
Potem czekam na wyniki, długo dość czekania...zwłaszcza na tą rezerwę jajników-czego się panicznie boję, 7 listopada wizyta z wynikami u gina i zobaczymy co i jak. DO tej pory będą po drodze jakieś płodne dni, więc nie zawaham się Mojego M wykorzystać, a nuż sie uda;P
A jak inne Staraczki? jakie plany w tym miesiącu? Te co zaczęły własnie cykl?
mierzycie tempkę itp? Ja myślałam o testach owulacyjnych,żeby potwierdzić czy ta owulacja jest i kiedy. Czy testy owu z tesco są ok??Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Oj Ruby to kiepsko w tym cyklu! To ja pod koniec @ mam więcej objawów
A tak swoją drogą to od 3 tygodni non stop boli mnie podbrzusze i jajniki i nie wiem o co chodzi, nigdy tak nie miałamWizyta u nowej pani gin za tydzień, a ja układam listę pytań
Ten ból jednak mnie niepokoi.
Nie poznaję siebie, ale pewnie jeszcze coś przyjdzie:) Jedyny objaw to temp wysoka, niemierze ale czuję po sobie, ale to tylko do jutra bo jutro dupka odstawiam więc poleci w dółzreszta czuję jak tabsa zjem jak za chwilę robi mi się ciepło...
A mnie coś tak zimnawo dzisiaj, czyżby z tego gardła coś mnie brało?
Jeśli tak to nawet gardło nie jest objawem cionszy