Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:Cinamonku, AgaL, Edycik i cała reszta marzących :* niedługo Wy też będziecie miały takie suwaczeki i podpisiki
3mamy kciuki
znaczy Kropek w buzi będzie ssał no ale też chce mieć rodzeństwo forumkowe
śliczne napisane Carloq - dziękujemy :*
uściski dla Kropka tzn głaski przez brzuszekAgaL, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Po pracy skocze do apteki. Myślicie żeby w tym cyklu dupka nie brac?
Ja bym nie odstawiała, możesz sobie cykl zaburzyć tym, ale może podpytaj Gina.
btw. wysłałam ci wczoraj wiadomość na pive odnośnie tego nieszcęsnego dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:21
-
Edycik piękne są, ale w Kazarze
oczywiście pomijając fakt, ile kosztują....
Ja się za kozakami nie rozglądałam, bo mam parę par, ale przy okazji jak buszowałam po sklepach to zerknęłam na buty i byłam w szoku... Co to jest?! Te ogromne podeszwy, koturny z takimi ząbkami, ludzie świata przecież to tragicznie wygląda.. widziałyście je??? -
cinnamon cookie wrote:Edycik piękne są, ale w Kazarze
oczywiście pomijając fakt, ile kosztują....
Ja się za kozakami nie rozglądałam, bo mam parę par, ale przy okazji jak buszowałam po sklepach to zerknęłam na buty i byłam w szoku... Co to jest?! Te ogromne podeszwy, koturny z takimi ząbkami, ludzie świata przecież to tragicznie wygląda.. widziałyście je???Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Aguś poszukuję ładnych płaskich muszkieterk bo nie lubię wywijac piruetów zimą na obcasie
Cinnamonku zajrze do kazaru ale pewnie popatrzę i wyjde te ceny mnie tam przerażając naprawdę
a koturny z ząbkami widziałam w ccc masakra
Edycik ja też takich poszukuje. Jak jutro coś zobaczę ciekawego dam znać skąd i za ile....Kazar ma super, ale nie moja półka cenowa;PKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Edycik ja też takich poszukuje. Jak jutro coś zobaczę ciekawego dam znać skąd i za ile....Kazar ma super, ale nie moja półka cenowa;P
oki będziemy sie informować na bieżąco
ja jutro idę z Mamą w poszukiwaniu kozaczków...może cos wynajdęAgaL lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj tydzień po terminie @, który mi OF wyznaczył...
W pracy masakra, tyle roboty, myślałam, że przynajmniej nie będę myślała o @, ciąży etc. a wyszło na to, że myślę tylko o tym a na pracy nie mogę się w ogóle skupić. Na godzinę 12. muszę oddać artykuł ale już wiem, że tego nie zrobię. To już nie dół- to czarna dziura. A'propos butów zimowych to nigdy nie miałam ładnych kozaczków ze względu na OGROMNE łydki. Kupuję więc takie, które się dopną na moich słoniowych łydach a nie te, które mi się podobają. Lipa.
-
nick nieaktualnyCześć melduję się z herbatką w już w pracy.
kas kup w Aptece Iladian Direct Plus. jak tylko coś się dzieje to mi pomaga a nie jest na receptę, i mają jeszcze też płyn do higieny intymnej grzybobójczy o ile się nie mylę iladian pregna (dla kobiet w ciąży)
Partyzantka dopisz do harmonogramów testów jeszcze Kjopę ona w weekend pisała chyba ma 28
Edycik jak znajdziesz ładne to daj znać bo mi na zimę też się takie płaskie przydadzą. Do kazara chętnie wstąpię bo mają bardzo piękne i wygodne buty
AgaL Cynamonek bardzo się cieszę że u was humorek lepszy
Bratek zazdroszczę podejścia
Ruby ty to z tym testem jeszcze poczekaj co najmniej do 10dpo
Tyle pozytywnych wibracji mi przesłałyście że humor lepszy. Wkurzający jest ten progesteron i to jego wina za moje wczorajsze i dzisiejsze humory i bardzo was jeszcze raz przepraszam i bardzo się cieszę że was mam!!!!
Dziś obudziłam się z myślą co ma być to będzie. Temperatura ciut niższa ale jeszcze w miarę ok. Jeśli chodzi o cycki ciągle czekam kiedy wybuchną. Przyjechała dziś dostaw i boję się ją rozkładać bo jak jakimś cudem się udało to mogę zaszkodzić. Przeniosłam 2 kartony i znowu chce mi się ryczeć rozbolał mnie straszliwie jajnik jak przy owulacji. czy ja się nie popsułam??
Huśtawki humorów świadczyły by o ciąży, dziś doszedł do mnie kolejny objaw lekkie nudności. (zawsze przed @ mam)
Bardzo ciekawie jest poznawać siebie na nowo. Nawet jak to nie ciąża to dowiedziałam się ważnej rzeczy. Tydzień przed @ muszę zamykać się w psychiatryku bo szaleje, może to już starość i dlatego takie huśtawki?Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Dzisiaj tydzień po terminie @, który mi OF wyznaczył...
W pracy masakra, tyle roboty, myślałam, że przynajmniej nie będę myślała o @, ciąży etc. a wyszło na to, że myślę tylko o tym a na pracy nie mogę się w ogóle skupić. Na godzinę 12. muszę oddać artykuł ale już wiem, że tego nie zrobię. To już nie dół- to czarna dziura. A'propos butów zimowych to nigdy nie miałam ładnych kozaczków ze względu na OGROMNE łydki. Kupuję więc takie, które się dopną na moich słoniowych łydach a nie te, które mi się podobają. Lipa.
Widzisz a ja znowu mam za chude łydki...i też lipa.
Nie dziwię się, że masz gonitwę myśli, mi wystarczył dzień spóźnienia i też myśli natłok był.... kiedy masz ginekologa?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Dzisiaj tydzień po terminie @, który mi OF wyznaczył...
ja gdybym miała tyle spóźnienia @ to już bym miała wynik na dłoni... Z moim charakterem zwariowałabym gdybym miała czekać!
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Widzisz a ja znowu mam za chude łydki...i też lipa.
Nie dziwię się, że masz gonitwę myśli, mi wystarczył dzień spóźnienia i też myśli natłok był.... kiedy masz ginekologa?AgaL lubi tę wiadomość