Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:6 dni po owulacji jeszcze nic nie wyjdzie na becie?
Pytam bo sie niecierpliwie a dziś dopiero 5 dni po owulacji... -
nick nieaktualnyEdycik kiedy wyniki bety? chyba, że przeoczyłam posta?
Kjopaa to ja juz nie wiem które lepsze, te które kiedyś pokażą IIKoleżance współczuję stresu i oby wszystko było ok.
AgaL to chyba pół galeri wykupiła dzisiajcinnamon cookie, Edycik, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Też już odliczam minuty do 15. i lecę do galerii, zajdę do New Yorkera trzeba się przygotować bo za parę dni bierzemy się ostro do roboty
Potem idziemy z M. do kina, na Hotel Transylvania 2
apropo kina, nie wiecie czemu nie ma repertuaru na weekend jeszcze? kiedy się mogę spodziewać?
chciałabym bilety na w pierścieniu ognia zamówić
edit: próby ognia , druga część labiryntuale jestem fujara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:11
-
nick nieaktualnymajju wrote:Właśnie mieliśmy dziś wieczorkiem obejrzeć drugą część więźnia labiryntu, ale na kompie
Ja mam punkty do wykorzystania na benefitach więc zamierzam je wykorzystać na bilety do kina:) potem następne na listy do m zakupięLabirynt był fajny ciekawe jak ta druga część...
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby jutro około 12 mają być wyniki ..cierpliwie czekam bo na test ciążowy za wczesnie jeszcze ..
Tylko ja taki harkorowiec jestem...ale obiecuję wszem i wobec, że w przyszłym miesiącu najwcześniej 10 dni po pierwszy test zrobię!!!!Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie, PrimaSort, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Tylko ja taki harkorowiec jestem...ale obiecuję wszem i wobec, że w przyszłym miesiącu najwcześniej 10 dni po pierwszy test zrobię!!!!
może nie będziesz musiała obiecywać ...dośc wcześnie zrobiłaś mogło jeszcze nic nie wyjśćPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ja mam punkty do wykorzystania na benefitach więc zamierzam je wykorzystać na bilety do kina:) potem następne na listy do m zakupię
Labirynt był fajny ciekawe jak ta druga część...
czy ja chociaż jednego tytułu filmu nie mogę napisać poprawnie?!
Więźień labiryntu cholender. -
Ruby wrote:Ja mam punkty do wykorzystania na benefitach więc zamierzam je wykorzystać na bilety do kina:) potem następne na listy do m zakupię
Labirynt był fajny ciekawe jak ta druga część...
A kiedy Listy do kina wchodzą ?
Edycik- właśnie cierpliwość to jest to co nam wszystkim potrzebna w staraniach, bo bez tego jest ciężkokciuki trzymamy
Maju- owocnych zakupówEdycik lubi tę wiadomość
-
ahh ta moja nadzieja ..... zobaczymy jutro czy będę taki kozak
?
ale ale wpadłam na pomysł jakbym obiweściłabym męzowi radosną poczwarke tfuu znaczy nowinkę
zamówiłabym na stronie nutelli tą naklejkę " zostaniesz Tatą"
Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość