Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:może nie będziesz musiała obiecywać ...dośc wcześnie zrobiłaś mogło jeszcze nic nie wyjść
Jakby nie moje wyniki to powiem ci, że głęboko bym w to wierzyłateraz jeszcze maleńka nadzieja się tli bo tak zawsze jest aż do @ ale skoro się słowo rzekło to obietnicy muszę dotrzymać na przysżłość
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:ahh ta moja nadzieja ..... zobaczymy jutro czy będę taki kozak
?
ale ale wpadłam na pomysł jakbym obiweściłabym męzowi radosną poczwarke tfuu znaczy nowinkę
zamówiłabym na stronie nutelli tą naklejkę " zostaniesz Tatą"
ha ciekawe czy byś wytrzymała tyle czasu na naklejkę? bo mówisz o takiej fizycznej nie wirtualnej?Edycik lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:A kiedy Listy do kina wchodzą ?
Edycik- właśnie cierpliwość to jest to co nam wszystkim potrzebna w staraniach, bo bez tego jest ciężkokciuki trzymamy
Maju- owocnych zakupów
Listy do M 13 listopada premieraołł yeee
Tak kochana ale ja nie mam anielskiej cierpliwości...niestety -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:prędzej byś sobie sama taką naklejkę zrobiła i nakleiła
no i nakleiła na brzuchol hahhai do łożka w staniku i w majtach z taką naklejką na brzuchu
jejku głupawkę mam od nadmiaru pracy dziś ..wdech..wydechParyzetka83, katiuszaa, Kjopa3, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:czy ja chociaż jednego tytułu filmu nie mogę napisać poprawnie?!
Więźień labiryntu cholender.
A z tym testowaniem w 10dpo to ... uwierzę jak zobaczęcinnamon cookie, AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja bym chyba 5 minut nie potrafiła zachować takiej wiadomości w tajemnicy. W ogóle jak czasem próbuję go okłamać albo zrobić mu niespodziankę to wystarczy, że na mnie spojrzy i już wie, że coś kombinuję, nie mam poker face
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Tylko ja taki harkorowiec jestem...ale obiecuję wszem i wobec, że w przyszłym miesiącu najwcześniej 10 dni po pierwszy test zrobię!!!!
Ejrene, Ruby, Paryzetka83, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-