Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Czy są tu jakieś 'nowe' staraczki? Sama niedawno wróciłam i wolałabym rozpocząć nowy wątek niż próbować wbić się w 'stare'
ZapraszamReni555 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Katiusza wcale nie lubię tej części o @
Jaśminowa ja mojego P. poznałam jako kumpla byłego chłopakaNiedługo miną nam razem 4 lata
katiuszaa, madzikk, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnynadrobiłam
Ruda gratuluję trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.
Rubu mój też jest ginekolog położnik a ponoć zajmuje się też endokrynologią, to wszystko zależy od podejścia lekarza czy jemu się chce leczyć czy stosuje spychologię.
Edycik sama mówiłaś że twoja koleżanka pozytywny test miała dopiero 16dpo więc masz jeszcze czas i może się wszystko zmienić. Z testami owulacynymi jest różnie ja przed okresem mam zazwyczaj pozytywne a Lunie wyszedł jak była w ciąży.
Paryzetka, Fajne podejście doctora to teraz do dziełaListopad będzie nasz
Cynamonku zajebisty mąż, poproszę takiego
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajrzałam i wypatrzyłam ciebie Katiuszka... czekałyśmy na Ciebie, przykro mi z powodu @
mam nadzieję że dołek zakopany...jaki plan teraz?
Ruda w naszej ekipie ostatnio coś słabo ale wszystko przed nami, powodzenia na fioletowej:)
Widzę, że nowy wątek dla nowych staraczek i super bo tam się pewnie szybciej odnajdą niż u nas, tłoczno tu ostatnio było
Ja zaraz spadam do wanny i pewnie jakiś serialik czy coś i do spania bo rano pobudkakatiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Zajrzałam i wypatrzyłam ciebie Katiuszka... czekałyśmy na Ciebie, przykro mi z powodu @
mam nadzieję że dołek zakopany...jaki plan teraz?
Ruda w naszej ekipie ostatnio coś słabo ale wszystko przed nami, powodzenia na fioletowej:)
Widzę, że nowy wątek dla nowych staraczek i super bo tam się pewnie szybciej odnajdą niż u nas, tłoczno tu ostatnio było
Ja zaraz spadam do wanny i pewnie jakiś serialik czy coś i do spania bo rano pobudka
Łopata nie potrzebna dzięki, jakoś beta mi wystarczyła i coś czułam że @ przyjdzie. Plan to działać, działać, działać 3,11 wizyta i zobaczymy co będzie. I bym zapomniała bo mam big plana dla naszej grupy wszystkie w listopadzie widzimy zielone kropki
Zapomniałam jeszcze pochwalić mojego męża wyniki ma w normie chodzi teraz dumny i blady i mówi że marnuje jego plemniczkiEwelinaaKa, Paryzetka83, AgaL, Bratek, Edycik, Mundek, Mundek, cinnamon cookie, Jasminowa, majju lubią tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Hej
Czy są tu jakieś 'nowe' staraczki? Sama niedawno wróciłam i wolałabym rozpocząć nowy wątek niż próbować wbić się w 'stare'
Zapraszam
Hey witam;) ja tu przyszłam z październikowych rewolucji -
Katiusza przykro mi z powodu @
Ja swojego męża poznałam u sąsiada, który jest kuzynem mojego męża. Ja miałam 15 lat on 17więc jako dzieciaki zaczęliśmy się spotykać i tak już 10 lat przeleciało a 2 lata jesteśmy po ślubie
katiuszaa, madzikk, AgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Paryzetka83 wrote:Do marca mam nie panikować, wtedy dopiero badania moje i mojego ukochanego
A póki co mam przyjść w ciąży
I tak będzieParyzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:My z moim byliśmy sąsiadami
jesteśmy ze sobą 10 lat. A Ślub wzieliśmy 14.06.14
Ejrene nie wierzę!! jak już wiesz ślub w tym samym dniu....a co najlepsze mój mąż to też mój sąsiadkatiuszaa, Paryzetka83, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ja swojego poznalam przez internet. Wszystko bardzo szybko sie dzialo, po 7 dniach przyjechal do mnie 1000km, po dwoch miesiacach sie zareczylismy i bardzo szybko zaczelismy ze soba mieszkac. W zwiazku jestesmy dopiero 18 miesiecy, sukienke slubna juz mam od roku:)
Reni555, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Ja swojego poznalam przez internet. Wszystko bardzo szybko sie dzialo, po 7 dniach przyjechal do mnie 1000km, po dwoch miesiacach sie zareczylismy i bardzo szybko zaczelismy ze soba mieszkac. W zwiazku jestesmy dopiero 18 miesiecy, sukienke slubna juz mam od roku:)
Madzik a kiedy ślub/wesele się szykuje? Macie już datę? -
nick nieaktualnyDziś cień cienia na teście. Na oko kreska widoczna, ale na zdjęciu ciężko ująć
Wyszła mi druga kreska - leciutka, ale ciężko pokazać ją na zdjęciach. Za to gołym okiem widoczna bez problemu. Jutro mam termin miesiączki a wieczorem bolał mnie brzuch jak na @. Na nic nie liczę ale boję się, że znów poronienie
Jest beta. Przed chwilą dopiero pojawił się wynik: 36,78. Dzisiaj 11 albo 12 dzień po owulacji.
Teraz musze jakoś przeżyć te dwa dni w oczekiwaniu na kolejny wynik betyReni555 lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Cześć Piękne
wróciłam do rzeczywistości obiecuję nadrobić zaległości ale na razie oczki mi się zamykają więc nie umiem się skupić. Widziałam że nasze sikańce zaowocowały bielą i dwiema wyobrażeniami kresekTrzymam kciuki żeby pociemniały. Czy komuś potrzeba łopata? Mogę podrzucić. Kjopa śliczny psiunio naprawdę, nazwałbym go Gapcio albo Nietoperek. I miałam wam jeszcze pogratulować zakończenia problemowych kwestii
I trochę prywaty: @ cudownie mnie zaskoczyła w drodze na wesele, co gorsza bez przeciwbólowych nie do wytrzymania, co jeszcze gorsze dawno sie ze mnie tak nie lało.
Cały dzień się zastanawiałam co u Ciebie:*katiuszaa lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Jak mi miło że namnie czekałaś
Łopata nie potrzebna dzięki, jakoś beta mi wystarczyła i coś czułam że @ przyjdzie. Plan to działać, działać, działać 3,11 wizyta i zobaczymy co będzie. I bym zapomniała bo mam big plana dla naszej grupy wszystkie w listopadzie widzimy zielone kropki
Zapomniałam jeszcze pochwalić mojego męża wyniki ma w normie chodzi teraz dumny i blady i mówi że marnuje jego plemniczki
Piszę się na Twój plan:)katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Madzik a kiedy ślub/wesele się szykuje? Macie już datę?
Jasminowa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Dziś cień cienia na teście. Na oko kreska widoczna, ale na zdjęciu ciężko ująć
Wyszła mi druga kreska - leciutka, ale ciężko pokazać ją na zdjęciach. Za to gołym okiem widoczna bez problemu. Jutro mam termin miesiączki a wieczorem bolał mnie brzuch jak na @. Na nic nie liczę ale boję się, że znów poronienie
Jest beta. Przed chwilą dopiero pojawił się wynik: 36,78. Dzisiaj 11 albo 12 dzień po owulacji.
Teraz musze jakoś przeżyć te dwa dni w oczekiwaniu na kolejny wynik betyPrimaSort lubi tę wiadomość