X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Cinamon- stare dobre czasy : )

A męża trza chwalić, podobno nic lepiej nie działa na mężczyzn niż pochwały, no prawie nic ; )
    Czasami pochwalę, nie mówię, że nie :P ale jak to ze wszystkim - trzeba z umiarem ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka gratuluję i oby wszystko było dobrze.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w liceum albo na pierwszym roku studiów miałam takie na folii ale za to dwukolorowe bo bardzo jasne i ciemno-brązowe:P wypas

Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Czasami pochwalę, nie mówię, że nie :P ale jak to ze wszystkim - trzeba z umiarem ;)

Cynnamonku dobrze mówisz pochwalić,ale z umiarem :) zgadzam się

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim trafiłam na to forum, weszłam na 35 + , które już długo trwa, ale też zaczęło się tak jak nasze. Dziewczyny już były w zaawansowanych ciażach, część po porodach wrzucały na awatar zdjęcia dzieciaków po porodach i tak sobie myślę, że u nas pewnie też tak będzie. Już mamy Carolq i Lunę i reszta też powoli dołączy : )

Edycik, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 26 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik jak samopoczucie?

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Zanim trafiłam na to forum, weszłam na 35 + , które już długo trwa, ale też zaczęło się tak jak nasze. Dziewczyny już były w zaawansowanych ciażach, część po porodach wrzucały na awatar zdjęcia dzieciaków po porodach i tak sobie myślę, że u nas pewnie też tak będzie. Już mamy Carolq i Lunę i reszta też powoli dołączy : )

Będzie będzie a co by miało nie być ;)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik jak samopoczucie?

Cynnamonku dziękuję,że pytasz.Prawdę mówiąc od tego myślenia chyba rozbolała mnie głowa.Leżę w łóżeczku,popijam herbatkę z cytrynką i zerkam na tv.
    A Ty jak się czujesz?

Wysłany: 26 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cynnamonku dziękuję,że pytasz.Prawdę mówiąc od tego myślenia chyba rozbolała mnie głowa.Leżę w łóżeczku,popijam herbatkę z cytrynką i zerkam na tv.
    A Ty jak się czujesz?
    To dobrze, odpoczywaj :) nerwy i stres i ból głowy gotowy... Końcówka cyklu nie sprzyja dobremu samopoczuciu :/ u mnie bez zmian, czuję podwyższoną temperaturę a poza tym nic.. Ale jeszcze pół godziny i do domu :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- to pewnie do endo cię skieruje.

Uciekam dziewczyny,
    zjadłam tabliczkę czekolady, a teraz na aerobik ; )

Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• MiMK Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, przyszłam do Was z październikowych rewolucji, niestety jedyna rewolucja w moim pierwszym cyklu starań było 7 dniowe spoznie @ co jest dla mnie nowością...

Podpowiedzcie proszę, jak liczyć nowy cykl. 1 dzień to 19. 10 i kiedy mogę spodziewać się owu, czy (prawdopodobnie) wystąpi normalnie ok 14 dnia czy może ulec przesunięciu w związku z opóźnieniem? Jak to u Was bywa? Dodam, że nie mierze temperatury i, że zawsze polegalam raczej na obserwacji.
    Ogólnie cykle mam 29-30 dniowe i zastanawiam się na kiedy się wpisać na testowanie :)

Pozdrawiam i powodzenia!

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    To dobrze, odpoczywaj :) nerwy i stres i ból głowy gotowy... Końcówka cyklu nie sprzyja dobremu samopoczuciu :/ u mnie bez zmian, czuję podwyższoną temperaturę a poza tym nic.. Ale jeszcze pół godziny i do domu :)

Cynnamonku to do domku i odpocznij sobie :)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?

Ja mojego męża poznałam w szkole w liceum ja miałam 16 lat on 19 lat, taka młodzieńcza miłość nas chwyciła. Jesteśmy razem ponad 20 lat, za tydzień mamy 13 rocznicę ślubu.
    Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )

Edycik, Ruby, Paryzetka83, Ejrene, majju, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?

Ja mojego męża poznałam w szkole w liceum ja miałam 16 lat on 19 lat, taka młodzieńcza miłość nas chwyciła. Jesteśmy razem ponad 20 lat, za tydzień mamy 13 rocznicę ślubu.
    Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )

wow Jaśminowa :) dobre pytanie, my poznaliśmy się na studiach, jesteśmy razem 11 lat a małżeństwem 6 :) długo wmawiałam mu, że będzie tylko moim przyjacielem :D

Edycik, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

)

Mój był DJem w klubie gdzie bawiłam się z koleżankami, tak się przyczepił i odczepić się nie chciał,aż się zakochałam.Pobraliśmy się 28 kwietnia 2012r.Wcześniej byliśmy ze sobą 6 lat :)

Ruby, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do domku kobietki, miłego wieczorku ;)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

My z moim byliśmy sąsiadami :) jesteśmy ze sobą 10 lat. A Ślub wzieliśmy 14.06.14

Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sentymentalne wspomnienia na forum :)
    Cynnamonku miłego wieczorku :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne
    wróciłam do rzeczywistości obiecuję nadrobić zaległości ale na razie oczki mi się zamykają więc nie umiem się skupić. Widziałam że nasze sikańce zaowocowały bielą i dwiema wyobrażeniami kresek ;) Trzymam kciuki żeby pociemniały. Czy komuś potrzeba łopata? Mogę podrzucić. Kjopa śliczny psiunio naprawdę, nazwałbym go Gapcio albo Nietoperek. I miałam wam jeszcze pogratulować zakończenia problemowych kwestii ;)
    I trochę prywaty: @ cudownie mnie zaskoczyła w drodze na wesele, co gorsza bez przeciwbólowych nie do wytrzymania, co jeszcze gorsze dawno sie ze mnie tak nie lało.

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim poznałam się 3 lata temu, przez jego kolegę z którym się spotkałam :-) a małżeństwem jesteśmy od 1 sierpnia 2015 <3

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

2da6343587.png
‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ