Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:Cinamon- stare dobre czasy : )
A męża trza chwalić, podobno nic lepiej nie działa na mężczyzn niż pochwały, no prawie nic ; )ale jak to ze wszystkim - trzeba z umiarem
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zanim trafiłam na to forum, weszłam na 35 + , które już długo trwa, ale też zaczęło się tak jak nasze. Dziewczyny już były w zaawansowanych ciażach, część po porodach wrzucały na awatar zdjęcia dzieciaków po porodach i tak sobie myślę, że u nas pewnie też tak będzie. Już mamy Carolq i Lunę i reszta też powoli dołączy : )
Edycik, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Zanim trafiłam na to forum, weszłam na 35 + , które już długo trwa, ale też zaczęło się tak jak nasze. Dziewczyny już były w zaawansowanych ciażach, część po porodach wrzucały na awatar zdjęcia dzieciaków po porodach i tak sobie myślę, że u nas pewnie też tak będzie. Już mamy Carolq i Lunę i reszta też powoli dołączy : )
Będzie będzie a co by miało nie byćEdycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Cynnamonku dziękuję,że pytasz.Prawdę mówiąc od tego myślenia chyba rozbolała mnie głowa.Leżę w łóżeczku,popijam herbatkę z cytrynką i zerkam na tv.
A Ty jak się czujesz?nerwy i stres i ból głowy gotowy... Końcówka cyklu nie sprzyja dobremu samopoczuciu
u mnie bez zmian, czuję podwyższoną temperaturę a poza tym nic.. Ale jeszcze pół godziny i do domu
Edycik lubi tę wiadomość
-
Hey, przyszłam do Was z październikowych rewolucji, niestety jedyna rewolucja w moim pierwszym cyklu starań było 7 dniowe spoznie @ co jest dla mnie nowością...
Podpowiedzcie proszę, jak liczyć nowy cykl. 1 dzień to 19. 10 i kiedy mogę spodziewać się owu, czy (prawdopodobnie) wystąpi normalnie ok 14 dnia czy może ulec przesunięciu w związku z opóźnieniem? Jak to u Was bywa? Dodam, że nie mierze temperatury i, że zawsze polegalam raczej na obserwacji.
Ogólnie cykle mam 29-30 dniowe i zastanawiam się na kiedy się wpisać na testowanie
Pozdrawiam i powodzenia! -
cinnamon cookie wrote:To dobrze, odpoczywaj
nerwy i stres i ból głowy gotowy... Końcówka cyklu nie sprzyja dobremu samopoczuciu
u mnie bez zmian, czuję podwyższoną temperaturę a poza tym nic.. Ale jeszcze pół godziny i do domu
Cynnamonku to do domku i odpocznij sobiecinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?
Ja mojego męża poznałam w szkole w liceum ja miałam 16 lat on 19 lat, taka młodzieńcza miłość nas chwyciła. Jesteśmy razem ponad 20 lat, za tydzień mamy 13 rocznicę ślubu.
Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )Edycik, Ruby, Paryzetka83, Ejrene, majju, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?
Ja mojego męża poznałam w szkole w liceum ja miałam 16 lat on 19 lat, taka młodzieńcza miłość nas chwyciła. Jesteśmy razem ponad 20 lat, za tydzień mamy 13 rocznicę ślubu.
Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )
wow Jaśminowadobre pytanie, my poznaliśmy się na studiach, jesteśmy razem 11 lat a małżeństwem 6
długo wmawiałam mu, że będzie tylko moim przyjacielem
Edycik, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?
)
Mój był DJem w klubie gdzie bawiłam się z koleżankami, tak się przyczepił i odczepić się nie chciał,aż się zakochałam.Pobraliśmy się 28 kwietnia 2012r.Wcześniej byliśmy ze sobą 6 latRuby, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?
Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )
My z moim byliśmy sąsiadamijesteśmy ze sobą 10 lat. A Ślub wzieliśmy 14.06.14
Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Piękne
wróciłam do rzeczywistości obiecuję nadrobić zaległości ale na razie oczki mi się zamykają więc nie umiem się skupić. Widziałam że nasze sikańce zaowocowały bielą i dwiema wyobrażeniami kresekTrzymam kciuki żeby pociemniały. Czy komuś potrzeba łopata? Mogę podrzucić. Kjopa śliczny psiunio naprawdę, nazwałbym go Gapcio albo Nietoperek. I miałam wam jeszcze pogratulować zakończenia problemowych kwestii
I trochę prywaty: @ cudownie mnie zaskoczyła w drodze na wesele, co gorsza bez przeciwbólowych nie do wytrzymania, co jeszcze gorsze dawno sie ze mnie tak nie lało.
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość