X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Cinamon- stare dobre czasy : )

A męża trza chwalić, podobno nic lepiej nie działa na mężczyzn niż pochwały, no prawie nic ; )
    Czasami pochwalę, nie mówię, że nie :P ale jak to ze wszystkim - trzeba z umiarem ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka gratuluję i oby wszystko było dobrze.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w liceum albo na pierwszym roku studiów miałam takie na folii ale za to dwukolorowe bo bardzo jasne i ciemno-brązowe:P wypas

Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Czasami pochwalę, nie mówię, że nie :P ale jak to ze wszystkim - trzeba z umiarem ;)

Cynnamonku dobrze mówisz pochwalić,ale z umiarem :) zgadzam się

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanim trafiłam na to forum, weszłam na 35 + , które już długo trwa, ale też zaczęło się tak jak nasze. Dziewczyny już były w zaawansowanych ciażach, część po porodach wrzucały na awatar zdjęcia dzieciaków po porodach i tak sobie myślę, że u nas pewnie też tak będzie. Już mamy Carolq i Lunę i reszta też powoli dołączy : )

Edycik, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 26 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik jak samopoczucie?

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Zanim trafiłam na to forum, weszłam na 35 + , które już długo trwa, ale też zaczęło się tak jak nasze. Dziewczyny już były w zaawansowanych ciażach, część po porodach wrzucały na awatar zdjęcia dzieciaków po porodach i tak sobie myślę, że u nas pewnie też tak będzie. Już mamy Carolq i Lunę i reszta też powoli dołączy : )

Będzie będzie a co by miało nie być ;)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik jak samopoczucie?

Cynnamonku dziękuję,że pytasz.Prawdę mówiąc od tego myślenia chyba rozbolała mnie głowa.Leżę w łóżeczku,popijam herbatkę z cytrynką i zerkam na tv.
    A Ty jak się czujesz?

Wysłany: 26 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Cynnamonku dziękuję,że pytasz.Prawdę mówiąc od tego myślenia chyba rozbolała mnie głowa.Leżę w łóżeczku,popijam herbatkę z cytrynką i zerkam na tv.
    A Ty jak się czujesz?
    To dobrze, odpoczywaj :) nerwy i stres i ból głowy gotowy... Końcówka cyklu nie sprzyja dobremu samopoczuciu :/ u mnie bez zmian, czuję podwyższoną temperaturę a poza tym nic.. Ale jeszcze pół godziny i do domu :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby- to pewnie do endo cię skieruje.

Uciekam dziewczyny,
    zjadłam tabliczkę czekolady, a teraz na aerobik ; )

Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• MiMK Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, przyszłam do Was z październikowych rewolucji, niestety jedyna rewolucja w moim pierwszym cyklu starań było 7 dniowe spoznie @ co jest dla mnie nowością...

Podpowiedzcie proszę, jak liczyć nowy cykl. 1 dzień to 19. 10 i kiedy mogę spodziewać się owu, czy (prawdopodobnie) wystąpi normalnie ok 14 dnia czy może ulec przesunięciu w związku z opóźnieniem? Jak to u Was bywa? Dodam, że nie mierze temperatury i, że zawsze polegalam raczej na obserwacji.
    Ogólnie cykle mam 29-30 dniowe i zastanawiam się na kiedy się wpisać na testowanie :)

Pozdrawiam i powodzenia!

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    To dobrze, odpoczywaj :) nerwy i stres i ból głowy gotowy... Końcówka cyklu nie sprzyja dobremu samopoczuciu :/ u mnie bez zmian, czuję podwyższoną temperaturę a poza tym nic.. Ale jeszcze pół godziny i do domu :)

Cynnamonku to do domku i odpocznij sobie :)

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?

Ja mojego męża poznałam w szkole w liceum ja miałam 16 lat on 19 lat, taka młodzieńcza miłość nas chwyciła. Jesteśmy razem ponad 20 lat, za tydzień mamy 13 rocznicę ślubu.
    Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )

Edycik, Ruby, Paryzetka83, Ejrene, majju, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    To jeszcze na odchodne rzucam pytanie- jak się poznałyście ze swoimi mężami/chłopakami?

Ja mojego męża poznałam w szkole w liceum ja miałam 16 lat on 19 lat, taka młodzieńcza miłość nas chwyciła. Jesteśmy razem ponad 20 lat, za tydzień mamy 13 rocznicę ślubu.
    Jak go poznałam nosił glany i miał irokeza na głowie i uważałam ,że wygląda jak siódmy cud świata ; )

wow Jaśminowa :) dobre pytanie, my poznaliśmy się na studiach, jesteśmy razem 11 lat a małżeństwem 6 :) długo wmawiałam mu, że będzie tylko moim przyjacielem :D

Edycik, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

)

Mój był DJem w klubie gdzie bawiłam się z koleżankami, tak się przyczepił i odczepić się nie chciał,aż się zakochałam.Pobraliśmy się 28 kwietnia 2012r.Wcześniej byliśmy ze sobą 6 lat :)

Ruby, madzikk, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do domku kobietki, miłego wieczorku ;)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:

My z moim byliśmy sąsiadami :) jesteśmy ze sobą 10 lat. A Ślub wzieliśmy 14.06.14

Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sentymentalne wspomnienia na forum :)
    Cynnamonku miłego wieczorku :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne
    wróciłam do rzeczywistości obiecuję nadrobić zaległości ale na razie oczki mi się zamykają więc nie umiem się skupić. Widziałam że nasze sikańce zaowocowały bielą i dwiema wyobrażeniami kresek ;) Trzymam kciuki żeby pociemniały. Czy komuś potrzeba łopata? Mogę podrzucić. Kjopa śliczny psiunio naprawdę, nazwałbym go Gapcio albo Nietoperek. I miałam wam jeszcze pogratulować zakończenia problemowych kwestii ;)
    I trochę prywaty: @ cudownie mnie zaskoczyła w drodze na wesele, co gorsza bez przeciwbólowych nie do wytrzymania, co jeszcze gorsze dawno sie ze mnie tak nie lało.

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moim poznałam się 3 lata temu, przez jego kolegę z którym się spotkałam :-) a małżeństwem jesteśmy od 1 sierpnia 2015 <3

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

2da6343587.png
‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ