X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka- jak test pozytywny to gratuluję : ) od samego początku trzeba się cieszyć i pozytywnie nastawić :)

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba :/ a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
    Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środę :O to jakiś cud chyba :D także ten... Wiecie :P dziś wieczorem mnie na forum nie będzie :D

oooo jaki skarb! :) no solidnie mu podziękuj ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba :/ a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
    Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środę :O to jakiś cud chyba :D także ten... Wiecie :P dziś wieczorem mnie na forum nie będzie :D

No Kochana, podziekowania się mężowi należą jak nic! nieobecność usprawiedliwiona ; )

cinnamon cookie, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene- wskakuj do łóżka, pewnie tylko się położysz to zaraz elektryk zadzwoni do drzwi ; )

• Marcia89 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Mogę dołączyc? Staramy sie o dziecko od ponad roku. W tym czasie zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy i słabe wyniki nasienia męza... Lekarz skierował nas na inseminacje, ja jednak ciagle mialam nadzieje ale juz sie chyba poddalam i w listopadzie wracamy do kliniki.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

O proszę :) to co on ma za wtyki u Twojego gina ;) mój nie ogarnięty w tych sprawach ;)
    A nagroda musi być :) i to nie byle jaka ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny całe szczęście, że libido wskakuje mi na wyżyny :P mogę Mu podziękować ;)

Ejrene, Jasminowa, Ruby, EwelinaaKa, AgaL, madzikk, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Oglądałam wczoraj z mężem " 40- latka" odcinek jak działkę na zadupiu kupili, polecam. Uśmialiśmy się. Mój mąż w tym roku będzie miał 40- kę i jak patrzę na Stefana Karwoskiego z wąsami i w garniturze i na mojego męża to widac przepaść epokową. Kiedyś ludzie naprawdę staro wyglądali przez ten image: wąsy i inne gadżety ; )

EwelinaaKa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Twoj maz to skarb:)

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dziewczyny,
    Oglądałam wczoraj z mężem " 40- latka" odcinek jak działkę na zadupiu kupili, polecam. Uśmialiśmy się. Mój mąż w tym roku będzie miał 40- kę i jak patrzę na Stefana Karwoskiego z wąsami i w garniturze i na mojego męża to widac przepaść epokową. Kiedyś ludzie naprawdę staro wyglądali przez ten image: wąsy i inne gadżety ; )

i kobiety trwałą nosiły, moja mama miała 22 a wyglądała na 42 wtedy...

madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 października 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene no właśnie podzwonił, popytał i jakoś się udało ;) On to taki typ, co to najchętniej by ze mną wchodził do lekarza i wszystko się dowiadywał :P ostatnio do chirurga ze mną wszedł bo stwierdził, że jak sama wejdę to wszystkiego nie zapamiętam co powie :D

Ejrene, Jasminowa, Paryzetka83, Wiola90, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah cynamon dobry ten twój :P

Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?

Wydaje mi się że endokrynolog. Chyba że Twój to ginekolog-edokrynolog ? Ale może niech ktoś mądrzejszy się wypowie :)

atdc15nmjt4tk663.png

Wysłany: 26 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Twoj maz to skarb:)
    Madzikk często tak myślę, że jakimś cudem Go odnalazłam :P z naszej dwójki to ja zdecydowanie jestem czarnym charakterem :P On to sam się śmieje, że jest młody a ma starą duszę :P tradycyjne wartości, uczuciowy i dżentelmen do tego ;) ale żeby nie było, często Mu nie mówię o tym co wiem o Nim, żeby mi za bardzo w piórka nie obrósł :P no i przede wszystkim żeby się nie zmienił ;)

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 26 października 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby też mi się wydaje, że endo..

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    i kobiety trwałą nosiły, moja mama miała 22 a wyglądała na 42 wtedy...

dokładnie, albo pasemka na czepek kąpielowy wyciągane szydełkiem haha i te makijaże. Pamiętam moją mamę w fioletowych cieniach do powiek i czarne włosy trwała, teraz 20 lat później wygląda lepiej : )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby jak jest ginekolog endokrynolog w jednym to zapisze hormony, wielu ginekologów ma taką podwójną specjalizację

Wysłany: 26 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    dokładnie, albo pasemka na czepek kąpielowy wyciągane szydełkiem haha i te makijaże. Pamiętam moją mamę w fioletowych cieniach do powiek i czarne włosy trwała, teraz 20 lat później wygląda lepiej : )
    Takowe pasemka to i ja posiadałam w średniej szkole :D na dłuższych włosach nie było to łatwe ale się dało :D

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon- stare dobre czasy : )

A męża trza chwalić, podobno nic lepiej nie działa na mężczyzn niż pochwały, no prawie nic ; )

cinnamon cookie, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Ruby jak jest ginekolog endokrynolog w jednym to zapisze hormony, wielu ginekologów ma taką podwójną specjalizację

chyba nie bo pisze na stronie ginekolog-położnik

‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ