Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba
a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środęto jakiś cud chyba
także ten... Wiecie
dziś wieczorem mnie na forum nie będzie
oooo jaki skarb!no solidnie mu podziękuj
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba
Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środęto jakiś cud chyba
także ten... Wiecie
No Kochana, podziekowania się mężowi należą jak nic! nieobecność usprawiedliwiona ; )cinnamon cookie, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witajcie!
Mogę dołączyc? Staramy sie o dziecko od ponad roku. W tym czasie zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy i słabe wyniki nasienia męza... Lekarz skierował nas na inseminacje, ja jednak ciagle mialam nadzieje ale juz sie chyba poddalam i w listopadzie wracamy do kliniki. -
cinnamon cookie wrote:Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba
także ten... Wiecie
O proszęto co on ma za wtyki u Twojego gina
mój nie ogarnięty w tych sprawach
A nagroda musi byći to nie byle jaka
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Oglądałam wczoraj z mężem " 40- latka" odcinek jak działkę na zadupiu kupili, polecam. Uśmialiśmy się. Mój mąż w tym roku będzie miał 40- kę i jak patrzę na Stefana Karwoskiego z wąsami i w garniturze i na mojego męża to widac przepaść epokową. Kiedyś ludzie naprawdę staro wyglądali przez ten image: wąsy i inne gadżety ; )EwelinaaKa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
także ten... Wiecie
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Dziewczyny,
Oglądałam wczoraj z mężem " 40- latka" odcinek jak działkę na zadupiu kupili, polecam. Uśmialiśmy się. Mój mąż w tym roku będzie miał 40- kę i jak patrzę na Stefana Karwoskiego z wąsami i w garniturze i na mojego męża to widac przepaść epokową. Kiedyś ludzie naprawdę staro wyglądali przez ten image: wąsy i inne gadżety ; )
i kobiety trwałą nosiły, moja mama miała 22 a wyglądała na 42 wtedy...madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene no właśnie podzwonił, popytał i jakoś się udało
On to taki typ, co to najchętniej by ze mną wchodził do lekarza i wszystko się dowiadywał
ostatnio do chirurga ze mną wszedł bo stwierdził, że jak sama wejdę to wszystkiego nie zapamiętam co powie
Ejrene, Jasminowa, Paryzetka83, Wiola90, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhahah cynamon dobry ten twój
Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:hahah cynamon dobry ten twój
Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?
Wydaje mi się że endokrynolog. Chyba że Twój to ginekolog-edokrynolog ? Ale może niech ktoś mądrzejszy się wypowie -
madzikk wrote:Twoj maz to skarb:)
z naszej dwójki to ja zdecydowanie jestem czarnym charakterem
On to sam się śmieje, że jest młody a ma starą duszę
tradycyjne wartości, uczuciowy i dżentelmen do tego
ale żeby nie było, często Mu nie mówię o tym co wiem o Nim, żeby mi za bardzo w piórka nie obrósł
no i przede wszystkim żeby się nie zmienił
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:i kobiety trwałą nosiły, moja mama miała 22 a wyglądała na 42 wtedy...
dokładnie, albo pasemka na czepek kąpielowy wyciągane szydełkiem haha i te makijaże. Pamiętam moją mamę w fioletowych cieniach do powiek i czarne włosy trwała, teraz 20 lat później wygląda lepiej : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby wrote:hahah cynamon dobry ten twój
Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?
Ruby jak jest ginekolog endokrynolog w jednym to zapisze hormony, wielu ginekologów ma taką podwójną specjalizacjęhttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:dokładnie, albo pasemka na czepek kąpielowy wyciągane szydełkiem haha i te makijaże. Pamiętam moją mamę w fioletowych cieniach do powiek i czarne włosy trwała, teraz 20 lat później wygląda lepiej : )
na dłuższych włosach nie było to łatwe ale się dało
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny