X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka- jak test pozytywny to gratuluję : ) od samego początku trzeba się cieszyć i pozytywnie nastawić :)

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba :/ a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
    Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środę :O to jakiś cud chyba :D także ten... Wiecie :P dziś wieczorem mnie na forum nie będzie :D

oooo jaki skarb! :) no solidnie mu podziękuj ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba :/ a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
    Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środę :O to jakiś cud chyba :D także ten... Wiecie :P dziś wieczorem mnie na forum nie będzie :D

No Kochana, podziekowania się mężowi należą jak nic! nieobecność usprawiedliwiona ; )

cinnamon cookie, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene- wskakuj do łóżka, pewnie tylko się położysz to zaraz elektryk zadzwoni do drzwi ; )

• Marcia89 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Mogę dołączyc? Staramy sie o dziecko od ponad roku. W tym czasie zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy i słabe wyniki nasienia męza... Lekarz skierował nas na inseminacje, ja jednak ciagle mialam nadzieje ale juz sie chyba poddalam i w listopadzie wracamy do kliniki.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

O proszę :) to co on ma za wtyki u Twojego gina ;) mój nie ogarnięty w tych sprawach ;)
    A nagroda musi być :) i to nie byle jaka ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny całe szczęście, że libido wskakuje mi na wyżyny :P mogę Mu podziękować ;)

Ejrene, Jasminowa, Ruby, EwelinaaKa, AgaL, madzikk, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Oglądałam wczoraj z mężem " 40- latka" odcinek jak działkę na zadupiu kupili, polecam. Uśmialiśmy się. Mój mąż w tym roku będzie miał 40- kę i jak patrzę na Stefana Karwoskiego z wąsami i w garniturze i na mojego męża to widac przepaść epokową. Kiedyś ludzie naprawdę staro wyglądali przez ten image: wąsy i inne gadżety ; )

EwelinaaKa, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Twoj maz to skarb:)

cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dziewczyny,
    Oglądałam wczoraj z mężem " 40- latka" odcinek jak działkę na zadupiu kupili, polecam. Uśmialiśmy się. Mój mąż w tym roku będzie miał 40- kę i jak patrzę na Stefana Karwoskiego z wąsami i w garniturze i na mojego męża to widac przepaść epokową. Kiedyś ludzie naprawdę staro wyglądali przez ten image: wąsy i inne gadżety ; )

i kobiety trwałą nosiły, moja mama miała 22 a wyglądała na 42 wtedy...

madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 października 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene no właśnie podzwonił, popytał i jakoś się udało ;) On to taki typ, co to najchętniej by ze mną wchodził do lekarza i wszystko się dowiadywał :P ostatnio do chirurga ze mną wszedł bo stwierdził, że jak sama wejdę to wszystkiego nie zapamiętam co powie :D

Ejrene, Jasminowa, Paryzetka83, Wiola90, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah cynamon dobry ten twój :P

Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Słuchajcie mam pytanie takie czy jak już dostanę wyniki tarczycy i tak muszę tsh obniżyć to ginekolog zapisuje tabletki czy trzeba iść do endokrynologa z tym żeby dostać tabsy na obniżenie tsh?

Wydaje mi się że endokrynolog. Chyba że Twój to ginekolog-edokrynolog ? Ale może niech ktoś mądrzejszy się wypowie :)

atdc15nmjt4tk663.png

Wysłany: 26 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Twoj maz to skarb:)
    Madzikk często tak myślę, że jakimś cudem Go odnalazłam :P z naszej dwójki to ja zdecydowanie jestem czarnym charakterem :P On to sam się śmieje, że jest młody a ma starą duszę :P tradycyjne wartości, uczuciowy i dżentelmen do tego ;) ale żeby nie było, często Mu nie mówię o tym co wiem o Nim, żeby mi za bardzo w piórka nie obrósł :P no i przede wszystkim żeby się nie zmienił ;)

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 26 października 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby też mi się wydaje, że endo..

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    i kobiety trwałą nosiły, moja mama miała 22 a wyglądała na 42 wtedy...

dokładnie, albo pasemka na czepek kąpielowy wyciągane szydełkiem haha i te makijaże. Pamiętam moją mamę w fioletowych cieniach do powiek i czarne włosy trwała, teraz 20 lat później wygląda lepiej : )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ruby jak jest ginekolog endokrynolog w jednym to zapisze hormony, wielu ginekologów ma taką podwójną specjalizację

Wysłany: 26 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    dokładnie, albo pasemka na czepek kąpielowy wyciągane szydełkiem haha i te makijaże. Pamiętam moją mamę w fioletowych cieniach do powiek i czarne włosy trwała, teraz 20 lat później wygląda lepiej : )
    Takowe pasemka to i ja posiadałam w średniej szkole :D na dłuższych włosach nie było to łatwe ale się dało :D

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamon- stare dobre czasy : )

A męża trza chwalić, podobno nic lepiej nie działa na mężczyzn niż pochwały, no prawie nic ; )

cinnamon cookie, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Ruby jak jest ginekolog endokrynolog w jednym to zapisze hormony, wielu ginekologów ma taką podwójną specjalizację

chyba nie bo pisze na stronie ginekolog-położnik

‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ