X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby masz rację - jest teraz po staremu :D

cinnamon cookie, Ruby, katiuszaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no taki w miarę normalny, nie jakiś tam obfity ale był.. Idę jutro do lekarza w takim razie :/
    Paryzetka skoro dostałaś luteinę na plamienia to i ja muszę jednak iść w takim razie... A Ty działaj jak tak! :)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę szybko Was przeprosić bo zdałam sobie sprawę, że Was oklamalam pisząc, że nie byłam w tym roku na urlopie. Przecież byłam w moich ukochanych i cudownych Bieszczadach przez tydzień. O tak, to był wspaniały czas. I tak myślę, że zaawansowana ciąża by mi przeszkodziła w powtorzeniu tego wyjazdu w przyszłym roku więc jednak jest jakiś pozytyw z obecnego stanu rzeczy ;)

Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczyny muszę szybko Was przeprosić bo zdałam sobie sprawę, że Was oklamalam pisząc, że nie byłam w tym roku na urlopie. Przecież byłam w moich ukochanych i cudownych Bieszczadach przez tydzień. O tak, to był wspaniały czas. I tak myślę, że zaawansowana ciąża by mi przeszkodziła w powtorzeniu tego wyjazdu w przyszłym roku więc jednak jest jakiś pozytyw z obecnego stanu rzeczy ;)
    o proszę, kłamczuszka Majja :P
    No w każdej sytuacji można znaleźć jakiś pozytyw :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wybaczone małe kłamstewko :)

Kochane zbieram się do domu jakoś przetrwałam ten dzień w pracy :) do potem :*

cinnamon cookie, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam...

madzikk nie szkodzi kochana, każdemu czasem coś umknąć może a ostatnio to tu faktycznie mały śmietnik był ;)

Maju ja też pracuje z rolnikami :) trzymam kciuki za prezentację

Paryzetka83 plan jet to teraz do roboty! :) założę się że do marca będziesz już w dwupaku.

Edycik Kurdę, niepotrzebnie zrobiłaś ten test bo teraz tylko się zastanawiać będziesz czemu wyszedł pozytywnie. Ale do środy już niedługo tak że myślę że gin rozwieje wszystkie wątpliwości :*

AgaL widzę że dziewczyny już Cie do porządku doprowadziły :) nie martw się kochana :* masz dobrego lekarza na pewno odpowiednio się Tobą zajmie

Ruby jak tam @ ani widu ani słychu ?

Jutro wszystkie trzymamy kciuki za Bratka :)

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- to zadanie domowe dostałaś i nawet trochę czasu Pani Doktor dała, więc teraz tylko trzymać się planu : )

Cinamon- do lekarza koniecznie idź, bo ten stan podgorączkowy trzeba wyjaśnić, co to się przyplątało,

Majju- grunt to pozytywne myślenie ; ) strój truskawki już przygotowany ?

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 26 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa pójdę, może zrobię CRP tak jak Ruby pisała, nie wiem od czego ta temperatura ale jakoś muszę się dowiedzieć :/

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon to chyba nie jest zwykłe przeziębienie skoro tak długo trzyma...chociaż teraz jest tyle różnych zmodyfikowanych wirusów, że głowa boli...
    Ale lepiej mieć czarno na białym i żeby się to nie przerodzilo w zapalenie...

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to jak nic super wiadomości, droga działania wyznaczona i plan konkretny :) fajnie, że co dwa dni w płodne, wolę taką opcję niż codziennie, to już nie te lata ;)

Cinnamonku jak masz możliwość pójść jutro, to idź, ale w sumie jak pisze Ruby CRP też by coś pokazało. Zawsze możesz jedno i drugie zrobić. Myślami jestem z Tobą :*

Ejrene dziękuje :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:13

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 26 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane właśnie nie mam pojęcia co to może być, próbuję się doszukać jakiegokolwiek innego objawu który mógłby mnie nakierować ale nic z tego :/ spróbuję jutro coś ustalić, dostać się do lekarza... Zobaczymy :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....

A nawet jak wierze, to okres sie zbliza....

Carolq, Kjopa3 lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka to jak nic super wiadomości, droga działania wyznaczona i plan konkretny :) fajnie, że co dwa dni w płodne, wolę taką opcję niż codziennie, to już nie te lata ;)

Cinnamonku jak masz możliwość pójść jutro, to idź, ale w sumie jak pisze Ruby CRP też by coś pokazało. Zawsze możesz jedno i drugie zrobić. Myślami jestem z Tobą :*

Ejrene dziękuje :*
    Do marca mam nie panikować, wtedy dopiero badania moje i mojego ukochanego ;) A póki co mam przyjść w ciąży ;)

cinnamon cookie, Ruby, madzikk, Jasminowa, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....

Hej to nie wiem czy gratulować czy nie bo ostatnio pisałaś, że już nie chcesz teraz dzieci wręcz zarzekałaś się i nie bardzo wiem co z tą informacją zrobić? :)

Wysłany: 26 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:

Jak to okres się zbliża? Nie rozumiem..
    Ale to jesteś szczęśliwa czy jak? Pisałaś nam, że masz już inne plany...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo sie Ciesze... Ale boje sie, ze stanie sie Tak jak ostatnio.... czuje po piersiach ze ida jak wtedy:(((

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 26 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi idą? Skoro się cieszysz to gratuluję :) a co z planami? Ślub itd?

luna91 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka w takim razie gratuluje

Dziewczyny to może przestańmy chcieć dziecka to też zaskoczymy...

Zła jestem, bo elektryk jeszcze nie przyszedł. Głowa mnie boli. Też jak Ty cinamonek mam stan podgorączkowy i najchętniej poszła bym spać teraz, ale nie wiem czy ten zamierza dziś jeszcze przyjść czy już nie i do dupy.

Edit: Nie będe się męczyć. Idę pod kocyk, najwyżej wyjdę z łóżka jak przyjdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:38

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie bola mnie piersi jak na okres... i znow cholernie sie boje, ze go strace. Slub bedzie. Jesli sie uda, to jest on po porodzir:)

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 26 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba :/ a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
    Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środę :O to jakiś cud chyba :D także ten... Wiecie :P dziś wieczorem mnie na forum nie będzie :D

majju, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, Wiola90, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ