X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby masz rację - jest teraz po staremu :D

cinnamon cookie, Ruby, katiuszaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no taki w miarę normalny, nie jakiś tam obfity ale był.. Idę jutro do lekarza w takim razie :/
    Paryzetka skoro dostałaś luteinę na plamienia to i ja muszę jednak iść w takim razie... A Ty działaj jak tak! :)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę szybko Was przeprosić bo zdałam sobie sprawę, że Was oklamalam pisząc, że nie byłam w tym roku na urlopie. Przecież byłam w moich ukochanych i cudownych Bieszczadach przez tydzień. O tak, to był wspaniały czas. I tak myślę, że zaawansowana ciąża by mi przeszkodziła w powtorzeniu tego wyjazdu w przyszłym roku więc jednak jest jakiś pozytyw z obecnego stanu rzeczy ;)

Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Dziewczyny muszę szybko Was przeprosić bo zdałam sobie sprawę, że Was oklamalam pisząc, że nie byłam w tym roku na urlopie. Przecież byłam w moich ukochanych i cudownych Bieszczadach przez tydzień. O tak, to był wspaniały czas. I tak myślę, że zaawansowana ciąża by mi przeszkodziła w powtorzeniu tego wyjazdu w przyszłym roku więc jednak jest jakiś pozytyw z obecnego stanu rzeczy ;)
    o proszę, kłamczuszka Majja :P
    No w każdej sytuacji można znaleźć jakiś pozytyw :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wybaczone małe kłamstewko :)

Kochane zbieram się do domu jakoś przetrwałam ten dzień w pracy :) do potem :*

cinnamon cookie, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam...

madzikk nie szkodzi kochana, każdemu czasem coś umknąć może a ostatnio to tu faktycznie mały śmietnik był ;)

Maju ja też pracuje z rolnikami :) trzymam kciuki za prezentację

Paryzetka83 plan jet to teraz do roboty! :) założę się że do marca będziesz już w dwupaku.

Edycik Kurdę, niepotrzebnie zrobiłaś ten test bo teraz tylko się zastanawiać będziesz czemu wyszedł pozytywnie. Ale do środy już niedługo tak że myślę że gin rozwieje wszystkie wątpliwości :*

AgaL widzę że dziewczyny już Cie do porządku doprowadziły :) nie martw się kochana :* masz dobrego lekarza na pewno odpowiednio się Tobą zajmie

Ruby jak tam @ ani widu ani słychu ?

Jutro wszystkie trzymamy kciuki za Bratka :)

madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- to zadanie domowe dostałaś i nawet trochę czasu Pani Doktor dała, więc teraz tylko trzymać się planu : )

Cinamon- do lekarza koniecznie idź, bo ten stan podgorączkowy trzeba wyjaśnić, co to się przyplątało,

Majju- grunt to pozytywne myślenie ; ) strój truskawki już przygotowany ?

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Wysłany: 26 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa pójdę, może zrobię CRP tak jak Ruby pisała, nie wiem od czego ta temperatura ale jakoś muszę się dowiedzieć :/

Jasminowa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon to chyba nie jest zwykłe przeziębienie skoro tak długo trzyma...chociaż teraz jest tyle różnych zmodyfikowanych wirusów, że głowa boli...
    Ale lepiej mieć czarno na białym i żeby się to nie przerodzilo w zapalenie...

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to jak nic super wiadomości, droga działania wyznaczona i plan konkretny :) fajnie, że co dwa dni w płodne, wolę taką opcję niż codziennie, to już nie te lata ;)

Cinnamonku jak masz możliwość pójść jutro, to idź, ale w sumie jak pisze Ruby CRP też by coś pokazało. Zawsze możesz jedno i drugie zrobić. Myślami jestem z Tobą :*

Ejrene dziękuje :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:13

cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 26 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane właśnie nie mam pojęcia co to może być, próbuję się doszukać jakiegokolwiek innego objawu który mógłby mnie nakierować ale nic z tego :/ spróbuję jutro coś ustalić, dostać się do lekarza... Zobaczymy :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....

A nawet jak wierze, to okres sie zbliza....

Carolq, Kjopa3 lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka to jak nic super wiadomości, droga działania wyznaczona i plan konkretny :) fajnie, że co dwa dni w płodne, wolę taką opcję niż codziennie, to już nie te lata ;)

Cinnamonku jak masz możliwość pójść jutro, to idź, ale w sumie jak pisze Ruby CRP też by coś pokazało. Zawsze możesz jedno i drugie zrobić. Myślami jestem z Tobą :*

Ejrene dziękuje :*
    Do marca mam nie panikować, wtedy dopiero badania moje i mojego ukochanego ;) A póki co mam przyjść w ciąży ;)

cinnamon cookie, Ruby, madzikk, Jasminowa, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....

Hej to nie wiem czy gratulować czy nie bo ostatnio pisałaś, że już nie chcesz teraz dzieci wręcz zarzekałaś się i nie bardzo wiem co z tą informacją zrobić? :)

Wysłany: 26 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:

Jak to okres się zbliża? Nie rozumiem..
    Ale to jesteś szczęśliwa czy jak? Pisałaś nam, że masz już inne plany...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo sie Ciesze... Ale boje sie, ze stanie sie Tak jak ostatnio.... czuje po piersiach ze ida jak wtedy:(((

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 26 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi idą? Skoro się cieszysz to gratuluję :) a co z planami? Ślub itd?

luna91 lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka w takim razie gratuluje

Dziewczyny to może przestańmy chcieć dziecka to też zaskoczymy...

Zła jestem, bo elektryk jeszcze nie przyszedł. Głowa mnie boli. Też jak Ty cinamonek mam stan podgorączkowy i najchętniej poszła bym spać teraz, ale nie wiem czy ten zamierza dziś jeszcze przyjść czy już nie i do dupy.

Edit: Nie będe się męczyć. Idę pod kocyk, najwyżej wyjdę z łóżka jak przyjdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:38

Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie bola mnie piersi jak na okres... i znow cholernie sie boje, ze go strace. Slub bedzie. Jesli sie uda, to jest on po porodzir:)

2016 🩷

2020 🩵

Wysłany: 26 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba :/ a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
    Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środę :O to jakiś cud chyba :D także ten... Wiecie :P dziś wieczorem mnie na forum nie będzie :D

majju, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, Wiola90, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ