Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby no taki w miarę normalny, nie jakiś tam obfity ale był.. Idę jutro do lekarza w takim razie
Paryzetka skoro dostałaś luteinę na plamienia to i ja muszę jednak iść w takim razie... A Ty działaj jak tak!Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę szybko Was przeprosić bo zdałam sobie sprawę, że Was oklamalam pisząc, że nie byłam w tym roku na urlopie. Przecież byłam w moich ukochanych i cudownych Bieszczadach przez tydzień. O tak, to był wspaniały czas. I tak myślę, że zaawansowana ciąża by mi przeszkodziła w powtorzeniu tego wyjazdu w przyszłym roku więc jednak jest jakiś pozytyw z obecnego stanu rzeczy
Edycik, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Dziewczyny muszę szybko Was przeprosić bo zdałam sobie sprawę, że Was oklamalam pisząc, że nie byłam w tym roku na urlopie. Przecież byłam w moich ukochanych i cudownych Bieszczadach przez tydzień. O tak, to był wspaniały czas. I tak myślę, że zaawansowana ciąża by mi przeszkodziła w powtorzeniu tego wyjazdu w przyszłym roku więc jednak jest jakiś pozytyw z obecnego stanu rzeczy
No w każdej sytuacji można znaleźć jakiś pozytyw -
Uff nadrobiłam...
madzikk nie szkodzi kochana, każdemu czasem coś umknąć może a ostatnio to tu faktycznie mały śmietnik był
Maju ja też pracuje z rolnikamitrzymam kciuki za prezentację
Paryzetka83 plan jet to teraz do roboty!założę się że do marca będziesz już w dwupaku.
Edycik Kurdę, niepotrzebnie zrobiłaś ten test bo teraz tylko się zastanawiać będziesz czemu wyszedł pozytywnie. Ale do środy już niedługo tak że myślę że gin rozwieje wszystkie wątpliwości :*
AgaL widzę że dziewczyny już Cie do porządku doprowadziłynie martw się kochana :* masz dobrego lekarza na pewno odpowiednio się Tobą zajmie
Ruby jak tam @ ani widu ani słychu ?
Jutro wszystkie trzymamy kciuki za Bratka
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
Paryzetka- to zadanie domowe dostałaś i nawet trochę czasu Pani Doktor dała, więc teraz tylko trzymać się planu : )
Cinamon- do lekarza koniecznie idź, bo ten stan podgorączkowy trzeba wyjaśnić, co to się przyplątało,
Majju- grunt to pozytywne myślenie ; ) strój truskawki już przygotowany ?
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Cinnamon to chyba nie jest zwykłe przeziębienie skoro tak długo trzyma...chociaż teraz jest tyle różnych zmodyfikowanych wirusów, że głowa boli...
Ale lepiej mieć czarno na białym i żeby się to nie przerodzilo w zapalenie...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Paryzetka to jak nic super wiadomości, droga działania wyznaczona i plan konkretny
fajnie, że co dwa dni w płodne, wolę taką opcję niż codziennie, to już nie te lata
Cinnamonku jak masz możliwość pójść jutro, to idź, ale w sumie jak pisze Ruby CRP też by coś pokazało. Zawsze możesz jedno i drugie zrobić. Myślami jestem z Tobą :*
Ejrene dziękuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:13
cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kochane właśnie nie mam pojęcia co to może być, próbuję się doszukać jakiegokolwiek innego objawu który mógłby mnie nakierować ale nic z tego
spróbuję jutro coś ustalić, dostać się do lekarza... Zobaczymy
EwelinaaKa lubi tę wiadomość
-
DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....
A nawet jak wierze, to okres sie zbliza....Carolq, Kjopa3 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
AgaL wrote:Paryzetka to jak nic super wiadomości, droga działania wyznaczona i plan konkretny
fajnie, że co dwa dni w płodne, wolę taką opcję niż codziennie, to już nie te lata
Cinnamonku jak masz możliwość pójść jutro, to idź, ale w sumie jak pisze Ruby CRP też by coś pokazało. Zawsze możesz jedno i drugie zrobić. Myślami jestem z Tobą :*
Ejrene dziękuje :*A póki co mam przyjść w ciąży
cinnamon cookie, Ruby, madzikk, Jasminowa, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyPatutka wrote:DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....
A nawet jak wierze, to okres sie zbliza....
Hej to nie wiem czy gratulować czy nie bo ostatnio pisałaś, że już nie chcesz teraz dzieci wręcz zarzekałaś się i nie bardzo wiem co z tą informacją zrobić? -
Patutka wrote:DZIEN dobry moje kochane.... przyszłam dziś wam napisac... ze odnotowalam dziś pozytywny test ciazowy.... nie wierze w to....
A nawet jak wierze, to okres sie zbliza....
Ale to jesteś szczęśliwa czy jak? Pisałaś nam, że masz już inne plany... -
Patutka w takim razie gratuluje
Dziewczyny to może przestańmy chcieć dziecka to też zaskoczymy...
Zła jestem, bo elektryk jeszcze nie przyszedł. Głowa mnie boli. Też jak Ty cinamonek mam stan podgorączkowy i najchętniej poszła bym spać teraz, ale nie wiem czy ten zamierza dziś jeszcze przyjść czy już nie i do dupy.
Edit: Nie będe się męczyć. Idę pod kocyk, najwyżej wyjdę z łóżka jak przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:38
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ejrene niestety ale z takimi ludźmi to nigdy nic nie wiadomo, mi kiedyś z multimedii przyszedł przed 20 chyba
a co do samopoczucia to łączę się w bólu...
Dziewczyny mój Małż zasłużył na jakąś nagrodę, załatwił mi wizytę u gina w środęto jakiś cud chyba
także ten... Wiecie
dziś wieczorem mnie na forum nie będzie
majju, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, Wiola90, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość