Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No pan malarz właśnie zajrzał i za godzinę wchodzą z malowaniem, biorę się do roboty;)
A dobra info to taka, że przeziębienie mnie puściło i mogę dzis jechać w teren i do dentysty iść....brrrr nie lubięParyzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:No to czekam
mądra decyzja Aguś
Kobitki wytłumaczcie mi jedno rano robiłam ciążowy negatywny, teraz w pracy sikłam na owulacyjny dwie ciemne krechy..przeciez jestem już dawno po owulacji..wtf?? bo już nie czaję o co chodzi?...zdenerwowalam sie tylko,dobrze że w środę mam wizytę u ginekologAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:mądra decyzja Aguś
Kobitki wytłumaczcie mi jedno rano robiłam ciążowy negatywny, teraz w pracy sikłam na owulacyjny dwie ciemne krechy..przeciez jestem już dawno po owulacji..wtf?? bo już nie czaję o co chodzi?...zdenerwowalam sie tylko,dobrze że w środę mam wizytę u ginekolog
ciężko powiedzieć, ale nie zawsze test owulacyjny pozytywny zwiastuje ciążę...siknij jutro jeszcze na ciążowy , ale jak coś to w środę u doktorki dowiesz się więcej
Edycik a tobie według monitoringu tak samo wyszła owulacja jak na wykresie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:54
-
Ruby wrote:ciężko powiedzieć, ale nie zawsze test owulacyjny pozytywny zwiastuje ciążę...siknij jutro jeszcze na ciążowy , ale jak coś to w środę u doktorki dowiesz się więcej
Edycik a tobie według monitoringu tak samo wyszła owulacja jak na wykresie?
Ruby nie do końca..na monitoringu owulację miałam potwierdzoną 12 października a tu na wykresie 14 ( czyli sa dwa dni różnicy).
Zrobiłam teraz ten owulacyjny z czystej ciekawości i zdziwiłam się troszkę że wyszedł pozytywny.Te moje cykle to jakaś porażka.
Ciesze się,że mam tą wizytę w środę i chyba w środę rano siknę jeszcze na ciążowy. -
majju wrote:Edycik, jakiej czułości miałaś test? Powtórz jutro rano tak jak mówi Ruby. Coś tam się musi dziać, że jest sporo LH. Dobrze, że masz niedługo wizytę to się dowiesz więcej
majuu robiłam rano 10 bobo testem więc gdyby cos było byłby cien cienia chyba... -
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:mądra decyzja Aguś
Kobitki wytłumaczcie mi jedno rano robiłam ciążowy negatywny, teraz w pracy sikłam na owulacyjny dwie ciemne krechy..przeciez jestem już dawno po owulacji..wtf?? bo już nie czaję o co chodzi?...zdenerwowalam sie tylko,dobrze że w środę mam wizytę u ginekolog
U niektórych kobiet hormon wykrywany przez testy utrzymuje się także po owulacji
Czy przed samą @. Hmm któraś nawet miała pozytywny w ostatnim czasie. Chociaż może to "ta przestrzeń ".. ObyEdycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:mądra decyzja Aguś
Kobitki wytłumaczcie mi jedno rano robiłam ciążowy negatywny, teraz w pracy sikłam na owulacyjny dwie ciemne krechy..przeciez jestem już dawno po owulacji..wtf?? bo już nie czaję o co chodzi?...zdenerwowalam sie tylko,dobrze że w środę mam wizytę u ginekolognie wiem czemu
Edycik lubi tę wiadomość