X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pan malarz właśnie zajrzał i za godzinę wchodzą z malowaniem, biorę się do roboty;)
    A dobra info to taka, że przeziębienie mnie puściło i mogę dzis jechać w teren i do dentysty iść....brrrr nie lubię :P

Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No to czekam :)

mądra decyzja Aguś :)

Kobitki wytłumaczcie mi jedno rano robiłam ciążowy negatywny, teraz w pracy sikłam na owulacyjny dwie ciemne krechy..przeciez jestem już dawno po owulacji..wtf?? bo już nie czaję o co chodzi?...zdenerwowalam sie tylko,dobrze że w środę mam wizytę u ginekolog :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Kobitki wytłumaczcie mi jedno rano robiłam ciążowy negatywny, teraz w pracy sikłam na owulacyjny dwie ciemne krechy..przeciez jestem już dawno po owulacji..wtf?? bo już nie czaję o co chodzi?...zdenerwowalam sie tylko,dobrze że w środę mam wizytę u ginekolog :)

ciężko powiedzieć, ale nie zawsze test owulacyjny pozytywny zwiastuje ciążę...siknij jutro jeszcze na ciążowy , ale jak coś to w środę u doktorki dowiesz się więcej ;)

Edycik a tobie według monitoringu tak samo wyszła owulacja jak na wykresie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 13:54

• majju Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, jakiej czułości miałaś test? Powtórz jutro rano tak jak mówi Ruby. Coś tam się musi dziać, że jest sporo LH. Dobrze, że masz niedługo wizytę to się dowiesz więcej :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ciężko powiedzieć, ale nie zawsze test owulacyjny pozytywny zwiastuje ciążę...siknij jutro jeszcze na ciążowy , ale jak coś to w środę u doktorki dowiesz się więcej ;)

Edycik a tobie według monitoringu tak samo wyszła owulacja jak na wykresie?

Ruby nie do końca..na monitoringu owulację miałam potwierdzoną 12 października a tu na wykresie 14 ( czyli sa dwa dni różnicy).
    Zrobiłam teraz ten owulacyjny z czystej ciekawości i zdziwiłam się troszkę że wyszedł pozytywny.Te moje cykle to jakaś porażka.
    Ciesze się,że mam tą wizytę w środę i chyba w środę rano siknę jeszcze na ciążowy.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Edycik, jakiej czułości miałaś test? Powtórz jutro rano tak jak mówi Ruby. Coś tam się musi dziać, że jest sporo LH. Dobrze, że masz niedługo wizytę to się dowiesz więcej :)

majuu robiłam rano 10 bobo testem więc gdyby cos było byłby cien cienia chyba...

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik- zagadka ten Twój test, a może masz podwójną owulację w tym cyklu? w środę się wyjaśni, choć jak masz zapas testów to siknąć można jutro, czy w środę.

Edycik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Edycik zagadkowa jesteś w tym cyklu....kto wie kto wie:) dobrze że już w środę idziesz:)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a jak druga owulacja to druga szansa, kto wie co tam się dzieje, ale coś się może kroi ;)

AgaL, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aga ja bym chyba nie brała bez konsultacji z lekarzem. Ale nie znam się na tym zupełnie :(

Paryzetka a Ty już prawie na wizycie??:)
    a robiłaś może AMH?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Edycik- zagadka ten Twój test, a może masz podwójną owulację w tym cyklu? w środę się wyjaśni, choć jak masz zapas testów to siknąć można jutro, czy w środę.

a to jest możliwość mieć dwie owulacje w jednym cyklu???

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Oj Edycik zagadkowa jesteś w tym cyklu....kto wie kto wie:) dobrze że już w środę idziesz:)

Aguś już mam dośc tego cyklu 0dash2.gif
    ilez sie można denerwować ?

chciałam Wam zrobić foto dla naszej grupy wiecie gdzie wrzucić :P ale chyba w pracy nie wypada :P

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik a jak druga owulacja to druga szansa, kto wie co tam się dzieje, ale coś się może kroi ;)

chyba Ruby nie wszystko wiem o kobiecych cyklach
    druga owulacja jest możliwa w jednym cyklu??
    boże ale ja jestem blondynka 0dash2.gif

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

U niektórych kobiet hormon wykrywany przez testy utrzymuje się także po owulacji
    Czy przed samą @. Hmm któraś nawet miała pozytywny w ostatnim czasie. Chociaż może to "ta przestrzeń ".. Oby <3

Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahhaa Edycik rób rób:D

Edycik, EwelinaaKa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik możliwe ale rzadko, albo u kobiet które są stymulowane tez często dochodzi do drugiej owulacji, albo w zaburzeniach hormonalnych ale detali nie znam niestety ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Hahhaa Edycik rób rób:D

no musiałabym śmiesznie wyglądać...co robisz w pracy, a nic tylko zdjęcie testu owulacyjnego :P

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edycik ja teraz przecież też przed @ miałam dwie kreski na owulacyjnym :/ nie wiem czemu :/

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Cinnamonek kiedy masz ginekologa? wybierasz się teraz czy coś pomyliłam?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik ja teraz przecież też przed @ miałam dwie kreski na owulacyjnym :/ nie wiem czemu :/

a czyli jakaś czarna magia Cynnamonku :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: