Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju wrote:O tak, niech ten dzień szybko zleci bo ja, pomimo pięknej pogody za oknem, mam dzisiaj jakiś do d. humor
Liczę na lepsze popołudnie. A jutro mam w pracy konkurs. Możecie trzymać kciuki
Już trzymamKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z racji na to, że moja praca w znacznej mierze polega na przeprowadzaniu szkoleń (głównie dla rolników, sadowników itp.) to co jakiś czas firma organizuje konkurs dla młodych pracowników (ja od 3 lat w firmie pracuję). Polega on na wybraniu tematu, opracowaniu prezentacji i wygłoszeniu prelekcji przed szanownym jury
Ma to sprawdzić jak sobie radzimy w wystąpieniach, jaki mamy kontakt z rolnikami, czy potrafimy zainteresować tematem itp. Nagrody są pieniężne więc warto się przyłożyć
AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Ejrene, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Z racji na to, że moja praca w znacznej mierze polega na przeprowadzaniu szkoleń (głównie dla rolników, sadowników itp.) to co jakiś czas firma organizuje konkurs dla młodych pracowników (ja od 3 lat w firmie pracuję). Polega on na wybraniu tematu, opracowaniu prezentacji i wygłoszeniu prelekcji przed szanownym jury
Ma to sprawdzić jak sobie radzimy w wystąpieniach, jaki mamy kontakt z rolnikami, czy potrafimy zainteresować tematem itp. Nagrody są pieniężne więc warto się przyłożyć
wow super, jaki temat przedstawiasz? -
Ruby weekend odwyku od forum i nie wyrabiam z odczytywaniem
Miałam zamiar robić jakiś zabieg pielęgnacyjny, bo zniszczone i wysuszone mam włosy bardzo (chyba też z ostatnich stresów;)) ale myślę też o kolorze
mam brąz dość ciemny, więc coś podobnego lub jaśniejszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:25
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby: "Perspektywy rozwoju upraw truskawki pod osłonami w województwie warmińsko-mazurskim".
M. się śmieje, że bym musiała się przebrać za truskawkę żeby go zachęcić do wysłuchania wykładu na taki tematWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:27
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Ruby: "Perspektywy rozwoju upraw truskawki pod osłonami w województwie warmińsko-mazurskim".
M. się śmieje, że bym musiała się przebrać za truskawkę żeby go zachęcić do wysłuchania wykładu na taki temat
Pyszny tematmajju lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Ruby: "Perspektywy rozwoju upraw truskawki pod osłonami w województwie warmińsko-mazurskim".
M. się śmieje, że bym musiała się przebrać za truskawkę żeby go zachęcić do wysłuchania wykładu na taki temat
Twój M ma rację..kusząca truskawka urzekła by jury
w dodatku strojem zaskoczyłabyś wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 12:28
majju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane zmienię temat truskawek bo aż mi się ich zachciało
u Was za oknem też tak szaro i mgła?
mój małzonek dzis ma wolne właśnie dostałam telefon - napaliłem kotom w kominkuwięc tym bardziej chcę do domku już
majju, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Kochane zmienię temat truskawek bo aż mi się ich zachciało
u Was za oknem też tak szaro i mgła?
mój małzonek dzis ma wolne właśnie dostałam telefon - napaliłem kotom w kominkuwięc tym bardziej chcę do domku już
u nas słonecznie Edycik i ciepłoEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Mam wyniki AMH rezerwy jajnikowej, 1,07.
To chyba mało... jakoś nerwy mnie dopadły.
Mam wypisane jakieś normy dla wieku mojego to: mediana 1,88...
Aguś znalazłam, że powyżej 1 to poziom prawidłowy:
Normy poziomu AMH są następujące:
powyżej 1,0 ng/ml – poziom prawidłowy;
AgaL lubi tę wiadomość
-
Też to widziałam Ruby...ale gdzieś też znalazłam, że to stare normy i trzeba je dzielić na 2....
eeee już nie patrzę. W domu sprawdzę czy mam już wszystkie wyniki i może przełoże wizytę u gina na wcześniej, bo jajko zniosę do 11 listopada.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę