Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:U mojej Szwagierki na forum jedna dziewczyna nie mogła zajść w drugą ciążę, też planowała urlop, wykupiła bilety i niedługo przed wylotem okazało się, że zaszła
tak się zajęła urlopem i przygotowaniem że zapomniała o całym staraniu się i się udało
ale na urlop już nie poleciała
Ta psychikaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Aguś niestety nie ,wegetuje w pracy
roboty mam masę, spojrzałam na terminy,jutro mam telko więc zaciskam zęby i staram sie pracować,ale ciężko mi to idzie.
Oj znam to, w tamtym tygodniu tak się fatalnie czułam i musiałam siedzieć w pracy....pij herbatki i trzymaj się :*Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Zazdroszczę Wam dziewczyny. Ja nie potrafię znaleźć żadnego plusa z racji nie bycia w ciąży. Już kiedyś, po około półrocznych staraniach, przechodziłam tą fazę: "a może będę cieszyć się życiem i nie spinać a co ma być to będzie". Niestety minęło to szybko i wróciło zafiksowanie na ciążę.
Mam nadzieję, że Wasze zdrowe podejście przyniesie wymierne efekty! Tego Wam życzę z całego serca
Majju to czytaj te nasze głupotki, to choć na chwilę się oderwiesz;)
a u mnie to taki zapał narazie....a bywa słomiany, więc muszę naprawdę się starać, żeby to trwało.Bratek lubi tę wiadomość
-
Paryzetka zdaj nam relacje jak wrócisz :*
madzikk pytałam Cię ostatnio nie wiem czy zauważyłaś czy przez cały miesiąc ćwiczysz tak samo? Czy np przed ovu robisz inne ćwiczenia a po jakiś się starasz unikać?
Bardzo mi się podoba Wasze podejście dziewczyny
Tylko z forum mi nie znikać
A właśnie z tą wycieczką tylko jest taki problem że bilety raczej trzeba kupić wcześniejchyba że opcja last minute
-
Dziewczyny- zdrowe podejście super!!! ja w tym miesiącu daję zły przykład i jestem na mega- ciśnieniu na ciążę: temperatura, testy owu, monitoring ; ) jak się nie uda, to na pewno w następnym odpuszczę dla równowagi ; )
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzetka83 wrote:Dzięki dziewczyny, chyba dzień mam dzisiaj taki nie bardzo, od rana płakać mi się chce bez powodu
Cynamonku pamiętam, pamiętam
Paryzetka- popłacz sobie jak masz potrzebę : ) czasami pomaga.
A po wizycie czekamy na relację : )Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Ejrene wrote:Paryzetka zdaj nam relacje jak wrócisz :*
madzikk pytałam Cię ostatnio nie wiem czy zauważyłaś czy przez cały miesiąc ćwiczysz tak samo? Czy np przed ovu robisz inne ćwiczenia a po jakiś się starasz unikać?
A właśnie z tą wycieczką tylko jest taki problem że bilety raczej trzeba kupić wcześniejchyba że opcja last minute
Last minuteKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinamon- ciągle się słyszy o tych ciążach na urlopach, przed urlopami, w czasie remontu, gdy głowa zajęta czymś innym...
Chyba Wam pisałam, że ostatnio koleżanka mi opowiadała, że jej koleżanka od lat nie mogła zajść w ciążę i adoptowała niedawno 3 miesięczną dziewczynkę- cud miód, zakochała się w niej. I gdy dziecko zaledwie miesiąc było z nimi okazało się, że zobaczyła 2 kreski na teście. teraz jest w 3 miesiacu ciąży : )cinnamon cookie, Edycik, majju, madzikk, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
AgaL wrote:Oj znam to, w tamtym tygodniu tak się fatalnie czułam i musiałam siedzieć w pracy....pij herbatki i trzymaj się :*
Aguś staram się jakoś wytrzymać
ale coś czuję,że przeziebienie mnie rozkłada ..niestety ,herbatka i byle do 15.
dowiedziałam się właśnie od koleżanki z pracy że jej testy ciążowe nie wskazały ciąży do 6tc , robiła co kilka dni i nic,poszła na betę i dopiero wyszło że ma fasolkę pod sercem....dacie wiarę bo ja nie mogę do tej pory uwierzyć..
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ejrene oj takiej opcji to nie ma, ja się stąd nigdzie nie wybieram
za dobrze mi tu
Ja też nigdzie się nie wybieram, przecież Wy jesteście m.in. odciągaczami myśliparadoksalnie bo przecież walczymy o to samo
Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Cinnamonku już chyba nic mnie nie zdziwi naprawdę
ale w lekkim szoku byłam i patrzyłam na koleżankę spod byka jak to opowiadała...
ja np znam dziewczynę, która do trzeciego miesiąca ciąży miała @
i to taki normalny
-
Ksosia wrote:Ja lece za tydzien
A dzis temperaturka poszla w gooreee szkoda ze po nocnej klotni z mezem
Dzis mam nadzieje na
Poki co biore sie za papierkologie.
Tule kazda z Wad na mily poczatek dnia :*
Gdzie lecisz?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Nie dziwię się
ja np znam dziewczynę, która do trzeciego miesiąca ciąży miała @
i to taki normalny
Przestań, bo zaraz testa zrobię
ale fakt....też słyszałam takie historie;)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Paryzetka zdaj nam relacje jak wrócisz :*
Wszystko zalezy jak sie czuje, po owulacji czesto nie mam sily i przewaznie sobie odpuszczam. Ale ostatnio myslalam zeby cwiczyc bardzo intensywnie tak na maksa, moze to by pomoglo komorce przecisnac sie przez zrosniete jajowody. Saune odpuszczam po owulce, ale cwiczyc chyba mozna, zwlaszcza kardio.
Niech ten dzien szybko zleci:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015