Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś narazie się nie wybieram... Do mojego ciężko się dostać, dopiero otwiera gabinet prywatny a na nfz ma takie kolejki, że czeka się po dwa miesiące
grudzień-styczeń ma mieć już otwarty prywatny więc wtedy się wybiorę
teraz odbiorę tylko wyniki cytologii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:17
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Dobra to ja już przestaję patrzeć a ten test owulacyjny.Nerwicy się nabawię niepotrzebnie, niech już będzie środa to po wizycie mam nadzieje będę wiedziała na czym stoję
No a nerwy w żadnym przypadku niewskazaneKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Aguś narazie się nie wybieram... Do mojego ciężko się dostać, dopiero otwiera gabinet prywatny a na nfz ma takie kolejki, że czeka się po dwa miesiące
grudzień-styczeń ma mieć już otwarty prywatny więc wtedy się wybiorę
teraz odbiorę tylko wyniki cytologii
To pewnie, trzymaj sie postanowienia które dziś napisałaś po rozmowie z Mamą i Mężem:*
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Edycik - koty-szczęściarze!!!!
U nas słonecznie i ciepło.
Co z testem - nie wiem. To faktycznie dziwne, skoro krecha wyszła Ci ciemna, a nie jakieś blade badziewie - bo jasna druga, to mi zawsze wychodzi przed @. Ale z takimi pokręconymi cyklami, to kto wie
Może się zbierasz do owulki jeszcze raz?
Chociaż to byłoby dziwne, jeśli wtedy miałaś potwierdzoną (co innego, jakby nie pękł). Na wszelki wypadek pomęcz Małża, jeśli masz jak
P.S. Co nie wypada? Test do kieszeni, leć do kibla, wyłącz w telefonie dźwięk migawki i pstryknij
AgaL, mam nadzieję, że uda się umówić lekarza szybciej. Tutaj chyba żadna nic Ci mądrego nie powie, bo większość z nas co najwyżej podstawowe hormony robiła. Jeśli już, zapytaj na październikówkach/listopadówkach, bo tam część dziewczyn już bardzo doświadczona. Albo wrzuć AMH w wyszukiwarkę forumową.
Ale jeśli masz się za bardzo stresować, to lepiej zamknij oczka i w ogóle nie szukaj. Fajnie, że sprawdziłaś witaminkę D - nawet, jeśli się mieścisz w normie, ale przy dolnej granicy, to zawsze możesz trochę podciągnąć (tylko jak chcesz zmiany, to pamiętaj, że raczej niewiele zdziałasz dawkami typu 400-1.000j).
Z castagnusem - chyba lepiej uważać. Łykałam go, ale ten z Herbapolu. Jakoś nie czułam nic, a w dodatku znalazłam badania, że w małych dawkach castagus może... podwyższać prolaktynę, zamiast ją zbijać
No dobra - ja do pracy. Mam nadzieję, że wyjdę jakoś sensownie, chociaż poniedziałkowe dyżury często są maaasakryczne. Ale zleci przynajmniej popołudnie i wieczór, a jutro....
Nareszcie, już mi jakieś pierdoły się śnią....Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Dobra to ja już przestaję patrzeć a ten test owulacyjny.Nerwicy się nabawię niepotrzebnie, niech już będzie środa to po wizycie mam nadzieje będę wiedziała na czym stoję
u niektórych zaciążonych wychodziły dwie kreski na owulacyjnych, u innych nie... U mnie nic to nie znaczyło, tylko niepotrzebnie się nakręciłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dziewczyny mnie podwyższona temperatura nie opuszcza
ciągle trochę ponad 37... Gardło ani nic innego nie boli, więc już nie wiem czy to przeziębienie czy co
najgorsze jest to, że nawet jeśli pójdę do lekarza to co mi poradzi?
A miałaś ten okres w końcu normalny?może jakieś inne zapalenie? ciężko powiedzieć, z krwi wyjdzie CRP jak coś się wdało... -
Kochane na szybko po wizycie, na plamienia luteina 2x1 pod język od 18 dnia cyklu i acard75 raz dzoennie bo palę i nie umiem rzucić, seks co dwa dni w płodne i do marca mam czas
Edycik, Ruby, cinnamon cookie, Jasminowa, EwelinaaKa, madzikk, katiuszaa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Kochane na szybko po wizycie, na plamienia luteina 2x1 pod język od 18 dnia cyklu i acard75 raz dzoennie bo palę i nie umiem rzucić, seks co dwa dni w płodne i do marca mam czas
No to wdrażamy zalecenia w życie i do przodu:) -
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny mnie podwyższona temperatura nie opuszcza
ciągle trochę ponad 37... Gardło ani nic innego nie boli, więc już nie wiem czy to przeziębienie czy co
najgorsze jest to, że nawet jeśli pójdę do lekarza to co mi poradzi?
Cynnamonku bardzo dziwne to Twoje przeziębienie,gardło nie boli ani nic.
Nie wiem kochana co Ci doradzić.
-
nick nieaktualnyAle dzisiaj forum odżyło, znowu jak w domu:)
zaraz po moją młodą się zbieram:) mam nadzieję, że do wieczora nie zakopiecie mnie za bardzo kolejnymi stronamiEdycik, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, AgaL, katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość