Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:on mnie dogłębnie od środka poznaje hi hi nawet P mnie tak dobrze nie zna. A tak na serio jestem dobrej myśli co do tego lekarza w porównaniu do wszystkich innych to ten wymiata.
jaśminowa a ty nie powinnaś już mieć objawy cionszy?
Katiuszka- dobrze,że trafiłaś w dobre ręce.
Moja cionsza przebiega bezobjawowo,jak na razie ; ) ale melduję, że będę zgłaszać objawy, gdy tylko się pojawią ; )
madzikk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Bratku chyba dobrze:) wrzucę Ci na fejsa zdjęcie to rzuć proszę fachowym okiem. Może te normy u mnie to od owulacji liczą- nie wie nie jest napisane. A co tam u Ciebie?
. Ale naprawdę, ta wartość bety wydaje się bardzo ładna, skoro jesteś dopiero po terminie @ (na tyle, ile już kojarzę wyniki dziewczyn z wątków testujących). Pozostaje teraz czekać na wyniki powtórnej bety, żeby zobaczyć, jaki przyrost. Będzie dobrze, uwierz w to :-*
)))))
P.S. Dooobrze. ŻyjęNawet wczoraj wytargowałam podwyżkę w pracy
Ale trzeba inne sprawy poustawiać, dotrzeć... Taki czas... -
Cześć Dziewczyny
Ejrene myślę, że mogę już oficjalnie gratulowaćŁadny wynik
Ruby wrote:Wiolka dostałaś już @ ? jak twój cykl stoi teraz?
Katiusza cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty, a owulacją póki co się nie przejmuj, jeszcze wszystko może się zdarzyćMnie już nic nie zaskoczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:13
katiuszaa lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyEjrene wrote:O to gratuluje podwyżki
i życzę szybkiego i pomyślnego poukładania spraw :*
Ruby jak tam wegetarianski obiad smakował?
kochana wegański nie wegetariańskipowiem ci ,że całkiem dobre, mogło być bardziej doprawione ale spoko, nie odczułam różnicy, jak zwykły al ebez mięsa
a oni to nawet jaj nie mogą...tylko to co zrodzi ziemia...podziwiam jak ktoś sobie sam gotuje, na gotowo to spoko ale samemu kombinować to ja bardzo dziękuję
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Wiola podziękuje jutro jak odbiore drugi wynik
Zawsze masz takie długie cykle? Ja nigdy nie miałam dłuższego niż 33 dni.AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Cześć Dziewczyny
Ejrene myślę, że mogę już oficjalnie gratulowaćŁadny wynik
@ nie było, dziś 40 dc i wszystko wskazuje na to, że owulacja była bardzo późno w 33 dc, zobaczymy co z tego będzie, armia musiałaby być bardzo żywotna żeby się udało.
Katiusza cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty, a owulacją póki co się nie przejmuj, jeszcze wszystko może się zdarzyćMnie już nic nie zaskoczy
Wiola90, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejrene wrote:Wiola podziękuje jutro jak odbiore drugi wynik
Zawsze masz takie długie cykle? Ja nigdy nie miałam dłuższego niż 33 dni.
Lata nie miałam już tak długiego cyklu. Pierwszy po poronieniu był długi ale to inna sytuacja. Jak widać wszystko może się zdarzyć, myślałam że mnie brzuch na @ bolał a to prawdopodobnie była owulacja.
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:Wiola to ty teraz w cionszy razem z AgaL i Jaśminową jesteś
Bardzo się nie nakręcam bo
w dniu owulacji nie było, ale test pewnie w sobotę zrobię bo nie wytrzymam
katiuszaa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkradzione z innego forum:
Dwie dinozaurzyce wybrały się nad jezioro, aby popływać.
-Dlatego się nie kąpiesz? -mówi jedna
-Bo mam okres -odpowiada druga
Na to tamta zdziwiona:
-To ty nie używasz owieczek?agatia, Ejrene, Jasminowa, Bratek, Ruby, AgaL, madzikk, Edycik, Martynka30, Mundek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość