Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za pytanie. Nastawienie dobre. Szkoda tej owulacji. Tak badania mam mieć już gotowe na następną wizytę. Żeby kolejnego cyklu nie tracić. A ten mój gin to dziś dobry humorek miał
niebo a ziemia w porównaniu z poprzednim ginem mrukiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:55
-
Katiusza to dobrze, że nastawienie pozytywne
A może coś się jednak ruszy i owulacja się nie zmarnuje? Trzymam kciuki, żeby plan doktora okazał się skuteczny
katiuszaa lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Katiusza cóż, no w naszej sytuacji gdy się staramy to szkoda każdego cyklu, tym bardziej bezowulacyjnego...
ale tak jak Paryzetka pisze, wszystko jest możliwe
a ten Twój gin to tajemniczy
ja przez taką informację to nie wiem jak bym doczekała do kolejnej wizyty, straszny nerwus ze mnie
więc życzę Ci jak najmniej stresu :* no i cieszę się z tych pozytywnych wiadomości
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Katiuszaa a jakie badanka masz zrobić? Bo u mnie też problem z pęcherzykami i owulką. Dobrze, że fajny lekarz, to wazne.
Paryzetka "uwielbiam" takie fachowe porady lekarskie.
Ja dzisiaj już mniej kaszlę, więc może coś wieczorem zdziałamy. O ile nie zasnę zanim chłopina wróci do domu o 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:10
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałż mi obiecał telefon na urodziny, ale że urodziny za miesiąc dopiero, a ja chcę już to skubaniec mi powiedział, że jak mu napiszę na kartce, że nie będę chciała drugiego prezentu w urodziny to mi da wcześniej
ostatnio mu taki numer wywinęłam, że prezent wcześniej, a potem upomniałam się drugi raz to się chłopina zabezpieczyć chce
Paryzetka83, agatia, Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Małż mi obiecał telefon na urodziny, ale że urodziny za miesiąc dopiero, a ja chcę już to skubaniec mi powiedział, że jak mu napiszę na kartce, że nie będę chciała drugiego prezentu w urodziny to mi da wcześniej
ostatnio mu taki numer wywinęłam, że prezent wcześniej, a potem upomniałam się drugi raz to się chłopina zabezpieczyć chce
ja swój Tel w piątek popsułam więc nie miał wyjścia i już jedzie do mnie nowiutki
Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Katiuszaa a jakie badanka masz zrobić? Bo u mnie też problem z pęcherzykami i owulką. Dobrze, że fajny lekarz, to wazne.
Ja dzisiaj już mniej kaszlę, więc może coś wieczorem zdziałamy. O ile nie zasnę zanim chłopina wróci do domu o 23 -
nick nieaktualnyagatia wrote:Katiuszaa a jakie badanka masz zrobić? Bo u mnie też problem z pęcherzykami i owulką. Dobrze, że fajny lekarz, to wazne.
Ja dzisiaj już mniej kaszlę, więc może coś wieczorem zdziałamy. O ile nie zasnę zanim chłopina wróci do domu o 23
no to do dzieła, rozmnażamy się , raz dwaagatia lubi tę wiadomość
-
Paryzetka- Twój pomysł, aby luteinę zacząć brać od jutra po owulce, jest bardziej fachowy, niż porada lekarza ; )
Katiusza- nowy lekarz najpierw pewnie chciał Cię dogłębnie poznać, poznać Twoje wyniki, aby wdrażać odpowiedni plan, a jeszcze jak do tego jest miły to super, zobaczymy co za tydzień w czwartek zaproponuje : )
Ruby- ładnie to tak męża na prezenty naciągać ? ; ) ,że aż chce zaświadczeń na piśmie ; )
Agatia- jakie długie masz cykle? i w jakim czasie owulka mniej więcej , bo dzisiaj taki ładny spadek temp...czyzby spadek przed skokiem ; ) ?Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyagatia wrote:Jaśminowa cykle mam 29-32 dni, owu zazwyczaj 15-16 DC. W zeszłym cyklu pęcherzy nie pęknięty w 19 dc. Więc w tym nie wiem, jak to będzie wyglądało. Dzisiaj 10 dc to za wcześnie na owulkę,ale nie zaszkodzi próbować
Edycik no niby szanse są ale na razie na żadnym jajniki nic nie zaczęło nawet rosnąćagatia, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Paryzetka- Twój pomysł, aby luteinę zacząć brać od jutra po owulce, jest bardziej fachowy, niż porada lekarza ; )
Katiusza- nowy lekarz najpierw pewnie chciał Cię dogłębnie poznać, poznać Twoje wyniki, aby wdrażać odpowiedni plan, a jeszcze jak do tego jest miły to super, zobaczymy co za tydzień w czwartek zaproponuje : )
Ruby- ładnie to tak męża na prezenty naciągać ? ; ) ,że aż chce zaświadczeń na piśmie ; )
Agatia- jakie długie masz cykle? i w jakim czasie owulka mniej więcej , bo dzisiaj taki ładny spadek temp...czyzby spadek przed skokiem ; ) ?
jaśminowa a ty nie powinnaś już mieć objawy cionszy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:49
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Się rozpisałam, gdzie jest Bratek, kjopaa, imię róży ?
cinnamon_, na razie do nowego lekarza się nie umówiłam, a dotychczasowa nie odpisuje ;/ Poczekam jeszcze chwikę, ponieważ nie wiem, kiedy dokładnie miała wrócić z urlopu
Ruby, gratuluję dobrej tolerancji Bromku!
Ja muszę na niego strasznie uważać
Ejrene, trzymam kciuki!!!! Dobrze sprawdziłaś normy?????
Może to dla inaczej liczonej ciąży?Przecież skoro robiłaś w dniu spodziewanej miesiączki... toż to samo początek, dziewczynom o niebo mniejsze wychodzą. Nie wiem, może lab inaczej to liczy? Naprawdę, na moje laickie oko ta beta wygląda... super!!! Tylko pozazdrościć
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/objawy-ciazy/beta-hcg-w-ciazy-co-oznacza-poziom-hcg-i-jakie-sa-normy-hcg,387_8135.html
katiusza, dobrze brzmi opis Twej wizyty. Cieszę się
Martek32, yyy.... w jakim sensie chcesz diagnozować płyn? Płyn w zatoce Douglasa jest w pewnym momencie fizjologiczny, pojawia się po owulacji... Nigdy się nie doczekałam takiego opisu na USG... Tyłozgięcie też specjalnym problemem nie jest. Torbiele Nabotha są częste, biorą się z gruczołków i o niczym nie świadczą. A "lewy jajnik powiększony" też nie jest dolegliwością, pytanie, jak wtedy w ogóle wyglądały jajniki, który to był dzień cyklu etc. To, co napisałaś, wygląda, jak opis USG. A opis nie jest czymś, co z definicji ma zawierać samą patologię...katiuszaa lubi tę wiadomość