Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:To ty teraz bogata będziesz
W sam raz na jakieś badania lub suplementy
O do bogactwa jeszcze lata świetlne... Na razie będę zarabiać nareszcie więcej, niż na rozdawaniu ulotek -
Katiuszaa cieszę się że lekarz Ci spasował, to b.ważne. Ciekawe co z tym kortyzolem Ci wyjdzie...hormon stresu, muszę poczytać jak to się ma do starań
U mnie dziś sennie, jakoś mi dziwnie na żołądku, czyzby pomidorówka mi zaszkodziła?
piję herbatke i oglądam tv.
Jutro ponadrabiam Wasze wpisy:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:58
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
katiuszaa wrote:on mnie dogłębnie od środka poznaje hi hi nawet P mnie tak dobrze nie zna. A tak na serio jestem dobrej myśli co do tego lekarza w porównaniu do wszystkich innych to ten wymiata.
jaśminowa a ty nie powinnaś już mieć objawy cionszy?
Mówisz że tak dokładnie Cię poznawał?hahha to chyba na pierwszych wizytach tak jest, mój nawet dał mi lusterko do ręki i kazał patrzeć jak piękną mam szyjkę macicy
byłam w szoku, ale tak mnie tym rozbawił, że zupełnie się rozluźniłam;)katiuszaa, Bratek, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jestem. Nadrobilam, troche lepiej sie czuje:)
Katiusza fajnie z tym nowym lekarzem. Jak pecherzyki nie rosna i owulki nie ma, jest to dosc latwo naprostowac, wystarczy stymulacja, kilka cykli i sie uda:) najwazniejsze ze znaleziono przyczyne.
Kortyzol to "hormon stresu", podwyzszony napewno nie pomga przy staraniach
Ukochany obiecal mi masaz wiec zmykam. Do juterka:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Jestem. Nadrobilam, troche lepiej sie czuje:)
Katiusza fajnie z tym nowym lekarzem. Jak pecherzyki nie rosna i owulki nie ma, jest to dosc latwo naprostowac, wystarczy stymulacja, kilka cykli i sie uda:) najwazniejsze ze znaleziono przyczyne.
Kortyzol to "hormon stresu", podwyzszony napewno nie pomga przy staraniach
Ukochany obiecal mi masaz wiec zmykam. Do juterka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:06
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam, ćwiczyłam, wróciłam i jutro na 8 pobudka
Ja też badałam jakieś hormony w pierwszej fazie cyklu ale za bardzo nie wiem jakie
AgaL no to mega luzak z lusterkiemfajny numer
Bratku miło że wpadłaś, czekałyśmy na ciebie
śpijcie dobrze ja też zaraz się kładę, aaaa i dzisiaj pewnie coś będziemadzikk, Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Hej kochane. Dawno nie pisałam ale bardzo zalatana jestem. Podczytywałam troszkę jak miałam chwilę ale nie wszystko. U mnie dużo pracy i szwagra żona zostawia bo walnęła go w rogi. Chłop wylądował w szpitalu psychiatrycznym głównie dlatego bo nie chce pić alkoholu a lubił głównie piwo. Ogólnie żonka go zniszczyła psychicznie, wieszał się 2 razy i podcinał żyły. Potrzebuje naszego wsparcia.
Ejrene Gratuluję
Postaram się nieco więcej nadrobić. No i nowy cykl się zaczął i już 7 dc mam -
Dziewczyny dziś mqm 30dc dzień po @ która nie przyszła, wcześniej robiłam dwa testy i nic nie było natomiast dziś pokusilam się o ostatni i....jest druga jasnorozowa kreska!!!!!!
Akurat dziś idę na badania tarczycy to przy okazji zrobię bete.
Nie napalam się jednak bo wiem jak to ostatnio się skończyło. Pocieszam się jednak faktem że skoro test wyszedł tak późno to tym razem będzie ok. Choć ten cykl kompletnie odpuscilam przez grzybice, wyleczylam zęba i jakoś się nie oszczedzwlam, ale alkoholu ani grama:-)Edycik, Ejrene, madzikk, Jasminowa, Mundek, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
witam się z rana
kas50 to czekamy z Tobą na wyniki bety?
Ejrene jak u Ciebie?
Ruby normalnie wzór do nasladowania za motywację do ćwiczeń, aż mi wstyd.
Aguś,Cynnamonku jak Wasze humorki?
my wczoraj zasneliśmy z mężem po 21 jak dzieci i z rana pobudka bo mąż w delegację pojechał
normalnie tak mnie motywujecie do ćwiczen,że chyba zacznę chodzić na basen
która tu chodzi na basen i pisała pamietam,że w jakiś dniach nie wolno chodzić?O ile nic nie przekręciłam... -
Kas50 jest najlepszym przykładem, że jak sobie dopuszczamy, to ciąża wychodzi
Ja wczoraj zasnęłam zanim chłopulek wrócił do domu, ale dzisiaj może się uda coś podziałać. To 11 dc, więc najwyższa poraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 06:57
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cześć
ja jeszcze z domu ale zaraz wychudzę do pracy
Źle spałam w nocy.
Edytka idę dziś upuścić krwi, zobaczymy co tam się dzieje.
Kas super wiadomość z ranatrzymam kciuki.
Kjopa trudna sytuacja z szwagrembiedny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 08:51
Edycik, madzikk, Imię_Róży, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
Nie żebym coś mówiła ale kilka razy krakałam że nie przyjdzie a ty nie wierzyłaśtrzymam kciuki za betę i na razie nie gratuluje
Kjopa dobrze że do nas wróciłaś.
Madzik pożycz męża też chce masaż.
Dziewczyny jak się dziś czujecie?Jasminowa, Paryzetka83, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość