Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:Madzikk- a jak prawy sutek parzy to będzie chłopak!
Dziwne bo mam dzis sluz jakby plodny. Myslicie ze jak zbadam progesteron nie w 7 dniu po owulce ale w 5 to wynik moze byc niewiarygodny. I nie pokaze czy byla owulka. Napisalam juz do szpitala ale tu pewnie sie szybciej dowiem:)
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam. Na OF jestem od niedawna, ale moje starania trwają 10 cykl.. Czy są wśród Was dziewczyny, z podobnymi do mnie problemami?
- jajniki policystyczne (tylko w obrazie usg, hormony w normie, brak innych objawów)
- lewy jajnik powiększony
- tyłozgięcie macicy
- płyn w zatoce Douglasa
- prawdopodobnie torbiele Nabotha w kanale szyjki....
Dalej diagnozować będę płyn i potwierdzać torbiele, czekam na wyniki badań tarczycy.
Chciałabym się dowiedzieć czy z podobnymi problemami udało się doczekać bejbiczka i jakie leczenie zastosował Was gin. (Mam nową, młodą lekarkę i obawiam się o jej kompetencje)
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Dziewczynki to ja niegrzeczna jestem , czytam że wy tu suplementy zdrowe koktajle itp. a ja dzisiaj wpierniczyłam paczkę chipsów;-((( i to jeszcze solonych o ja matka niedobra....przecież jak jestem w ciąży to znowu będzie chłopak jak nic:-PPP
I jeszcze jedną mam refleksję i pytanie, bo dzisiaj przy kompie siedzę to mam czas pisać, jak wy dochodzicie drugie????? jak małż dojdzie to tego przecież już miętszy się robi, że tak powiem??? może jest jakaś technika to mi zdradźcie???
agatia, AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Ruby, Jasminowa, katiuszaa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Martek32 wrote:Witam. Na OF jestem od niedawna, ale moje starania trwają 10 cykl.. Czy są wśród Was dziewczyny, z podobnymi do mnie problemami?
- jajniki policystyczne (tylko w obrazie usg, hormony w normie, brak innych objawów)
- lewy jajnik powiększony
- tyłozgięcie macicy
- płyn w zatoce Douglasa
- prawdopodobnie torbiele Nabotha w kanale szyjki....
Dalej diagnozować będę płyn i potwierdzać torbiele, czekam na wyniki badań tarczycy.
Chciałabym się dowiedzieć czy z podobnymi problemami udało się doczekać bejbiczka i jakie leczenie zastosował Was gin. (Mam nową, młodą lekarkę i obawiam się o jej kompetencje)Powodzenia
myślę, że każda kobieta ma szansę na ciązę. Poczekaj na tarczycę. Czy Prolaktynę masz w normie przy PCO?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:46
Martek32 lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Imię róży solone chipsy mniam mniam
ją w ciąży z synkiem miałam smaka na słodkie póki mnie cukrzyca nie dopadła
więc może to jednak corka?
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi dobra kobieto, obyś mi wywróżyła córcię))
agatia, cinnamon cookie, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Dziewczynki to ja niegrzeczna jestem , czytam że wy tu suplementy zdrowe koktajle itp. a ja dzisiaj wpierniczyłam paczkę chipsów;-((( i to jeszcze solonych o ja matka niedobra....przecież jak jestem w ciąży to znowu będzie chłopak jak nic:-PPP
I jeszcze jedną mam refleksję i pytanie, bo dzisiaj przy kompie siedzę to mam czas pisać, jak wy dochodzicie drugie????? jak małż dojdzie to tego przecież już miętszy się robi, że tak powiem??? może jest jakaś technika to mi zdradźcie???
Kochana a od czego ma inne części ciałaAgaL, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Imi_Róży zgadzam się z Agatią, to na pewno będzie córka
moja Szwagierka miała identycznie - przy chłopcu słodkie, a przy dziewczynce wszystko co słone i kwaśne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:54
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Zgadzam się z Agatią, to na pewno będzie córka
moja Szwagierka miała identycznie - przy chłopcu słodkie, a przy dziewczynce wszystko co słone i kwaśne
No to u mnie będzie córcia:D całe życie kwaśne i słonehahhaa
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Zgadzam się z Agatią, to na pewno będzie córka
Cynamonie to Tobie niech Bóg da trójkę dziecków:-)cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Kochana a od czego ma inne części ciała
???... nie wiem czy o tym samym myślimy:-))))
Ja dzisiaj stan podgorączkowy idę do apteki i po miód do mleka i czosnku(brrr) ale pomaga;-) chyba się doprawiłam na tych odbiorach;-P,
-
cinnamon cookie wrote:To żeś teraz zaszalała
chociaż może być i trójka, byle nie na raz
nie ogarnę
Kochana jak to mówią jak kochać to księcia jak kraść to miliony... jak dzieci to co najmniej trójkę))
madzikk, cinnamon cookie, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Ruby o co chodzi z tymi skurczami macicy? słyszałam o mięśniach kegla....
i nie tylko
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015