Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oooo nie tylko dziś proszę o jedzeniu nie pisać puki jestem w pracy bo znowu ślinka pocieknie
Zmieniając temat jakie zabawki polecacie dla niemowlaka ? Kuzynowi syn się urodził i stwierdził że wszystko mają a zabawek nigdy za dużo. A ja zielona jestem, wiadomo że do wszystkich podrosnąć trochę musi.madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Oooo nie tylko dziś proszę o jedzeniu nie pisać puki jestem w pracy bo znowu ślinka pocieknie
Zmieniając temat jakie zabawki polecacie dla niemowlaka ? Kuzynowi syn się urodził i stwierdził że wszystko mają a zabawek nigdy za dużo. A ja zielona jestem, wiadomo że do wszystkich podrosnąć trochę musi.
może taka mata edukacyjna? oprócz tego w sklepie jest mnóstwo innych brzęczących zabawek które ciężko znieść na dłuższą metę, ale niektóre dzieciaka potrafią uspokoić
ps. ładne słoneczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:16
-
Ejrene wrote:Oooo nie tylko dziś proszę o jedzeniu nie pisać puki jestem w pracy bo znowu ślinka pocieknie
Zmieniając temat jakie zabawki polecacie dla niemowlaka ? Kuzynowi syn się urodził i stwierdził że wszystko mają a zabawek nigdy za dużo. A ja zielona jestem, wiadomo że do wszystkich podrosnąć trochę musi.
Ejrene- zobacz w Smyku, jest wybór dla niemowląt:
http://www.smyk.com/zabawki-i-gry,71,s?sort=scoreDesc&recommendedAge=0-12+miesi%C4%99cy&gclid=CKH_uvOQ9MgCFcLnwgodUrQMLw
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:a ja byłam w sklepie po śniadanko i taki uroczy chłopaczek 2 latek ( na oko) tak się do mnie uśmiechał,że sama się zaczęłam usmiechać
taki "podryw" z rana dobrze działa
To chyba moje dziecko było on się zawsze do ładnych dziewczyn uśmiecha:-))... hmmm chyba woli starsze:-)Jasminowa, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ejrene wrote:Oooo nie tylko dziś proszę o jedzeniu nie pisać puki jestem w pracy bo znowu ślinka pocieknie
Na pewno paczka pampersów:-) jako dodatek taki dzieć produkuje kupki taśmowo:-)))
Ja tak jak Ruby postawiłabym na matę edukacyjną, fajnie się dzieciątko rozwija:-))są takie dla 3-6 miesiecy:-)Ruby lubi tę wiadomość
-
A tak zmieniając temat, wczoraj wieczorem czytałam z dzieciakami ich gazetkę szkolną,w tworzenie której jest zaangażowana min. moja córcia. Piszą tam o różnych rzeczach, ale uśmiałam się jak w " Ciekawostkach" przeczytałam, że pewnien mężczyzna z Ostrowca Świętokrzyskiego chciał zmienić swoje imię i nazwisko na Pan Bóg.
Poza tym wyczytałam, że jak się chce, aby szybciej załadował się film oglądany na youtube należy tuż po www. napisać ss i dalej kontynuacja adresu youtube...
No i wyczytałam jeszcze, że według badań amerykańskiej psycholog, polskie kobiety są najbardziej agresywne na świecie ; )
I jeszcze kawał:
U Okulisty:
- jaką Pan tutaj widzi literę?
- a gdzie Pani jest?
Acha, znalazłam w necie informację o tym gościu, co chciał nazwisko zmienić, to jednak prawda:
http://natemat.pl/47195,bog-jest-tylko-jeden-uslyszal-w-urzedzie-mezczyzna-ktory-chcial-zmienic-nazwisko-na-pan-bog
Ejrene, Ruby, cinnamon cookie, Mundek, madzikk, Imię_Róży lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Ejrena jest fajna lampka z Chicco dla dziecka w kształcie kostki. Ma różne kolory światła i wyświetla na suficie gwiazdki, serduszka albo chmurki z latawcem. Mój synek tu uwielbiał jak był niemowlaczkiem. Teraz ma 20 mc i też przy niej zasypia
Fajna jest też kula małego smyka. Turla się po podłodze i ma różne guziczki: zwierzątka, cyferki, kształty.
Zależy ile kasy chcesz wydać. Te dwie zabawki są do 100 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:15
AgaL, Edycik, Jasminowa, Ejrene lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Ejrena jest fajna lampka z Chicco dla dziecka w kształcie kostki. Ma różne kolory światła i wyświetla na suficie gwiazdki, serduszka albo chmurki z latawcem. Mój synek tu uwielbiał jak był niemowlaczkiem. Teraz ma 20 mc i też przy niej zasypia
Fajna jest też kula małego smyka. Turla się po podłodze i ma różne guziczki: zwierzątka, cyferki, kształty.
Zależy ile kasy chcesz wydać. Te dwie zabawki są do 100 zł.
O muszę sobie zapamiętać tę lampkę z chicco bo jak w przyszłym roku będziemy robić pokój małemu to podoba mi się taki gadżet w dziecięcym pokoiku:-))AgaL lubi tę wiadomość
-
Aguś odpisałam
Fajna ta lampka faktycznie
Mi siostra jeszcze taką podesłała też fajna ale droższa
http://www.smyk.com/cloud-b-magiczne-konstelacje-lampka-nocna-zolw,p1079126419,swiat-niemowlaka-p
ale chyba złożę się z nią i kupimy jeden porządniejszy prezento ile się dogadamy co
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik, ja nastawiam budzik 30min wczesniej, ale jak widac ostatnim razem nie podzialalo, wrecz przeciwnie, rano ciezej bo czlowiek sie zawsze spieszy, a gdzie tu jeszcze pilezec zeby wszystko nie wycieklo, ale wydaje mi sie ze poranna armia moze byc bardziej energiczna a jak wieczorowa to dobrze kawusia robi na armie (wypita ok 2h przed atakiem).
Witaminy z grupy B sa bardzo wazne w czasie owulacji.
Nie moge ruszac glowa bo szyja mnie boli, albo mnie przewialo albo to pierwsza oznaka cionszy, wczoraj mialam wrazenie jakby prawy sutek mnie parzyl, chyba bredze tempka skoczyla
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny