X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zwiększyłam według zaleceń dawkę bromka i jest ok :) jestem z tych tolerancyjnych organizmów chyba:) za 2 dni znowu zwiększam

Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja też obstawiam dzisiaj, że już nie ma co czekać tylko po basenie faceta do łóżka zaciągnąć ;)

Edycik, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    No właśnie ja też obstawiam dzisiaj, że już nie ma co czekać tylko po basenie faceta do łóżka zaciągnąć ;)

Paryzetka podziałajcie dziś jeszcze i powinno być ok :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:

Obstawiam dziś- koniecznie podziałajcie :)

U mnie test ovu w piątek był pozytywny, w sobotę tez wyraźny ale już troszeczkę mniej w niedziele już blady. i w sobotę mocno mnie podbrzusze bolało jak nigdy, w niedziele już nic. Tak że obstawiam że u mnie była w sobotę :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł z rana:-)
    No czy jam mondra kobieta, no 8 dpo zrobiłam testa pepino nakupowałam ostatnio dziadów z 5 szt. to teraz będę codziennie sikać:-)) ... o i jeszcze na listopadowych powstańcach dziewczyny pisały że pinki w rosmanie tanie;-)) echhh...
    Ale powiem wam że fajne to testowanie, przynajmniej jakaś rozrywka w tym szalonym tygodniu:-))
    ps. wczoraj byłam z dzieciem w brykolandi do dzisiaj mi mózg trzeszczy od tych pisków dziectwa wszelkiej maści:-)

Ejrene beta piękna gratuluję i trzymam kciuki za przyrost:-))

Jaśminowa ty kiedy testujesz??

Paryzteka kciukasy za działanie, oby owocne:-)

Renii przykro mi, ale przed tobą nowe szanse, także niedługo obwieścisz dobrą nowinę:-))

Ejrene, Ruby, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka myślę tak jak Edycik, podziałaj dziś jeszcze ze swoim tak dla pewności ;)
    Ruby ja dziś do 19 w pracy, jak dotrwam do wieczora to jedyny pilates na jaki się zdobędę to ten łóżkowy :P

Edycik, Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłam w sklepie po śniadanko i taki uroczy chłopaczek 2 latek ( na oko) tak się do mnie uśmiechał,że sama się zaczęłam usmiechać :D
    taki "podryw" z rana dobrze działa ;)

cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, AgaL, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Paryzetka podziałajcie dziś jeszcze i powinno być ok :)
    Podziałamy :)
    Sorki, że wam tak marudzę, ale to pierwszy cykl, kiedy wiem kiedy działać i napaliłam się jak głupia :)
    Swoją drogą to inofem działa - czuję pracę jajnika, nue muszę się zastanawiać czy to to czy coś innego ;)

cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży uwielbiam czytać Twoje posty ;) zawsze się przy nich naśmieję :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze Wam powiem że kazałam wtedy dla męża przyjechać z trzy dniowym nasieniem- bo się naczytałam że takie np 5 dniowe to za stare :P I miałam orgazm jako druga :) - tak że to jest mój przepis na dwie kreski ;)

Edycik, Ruby, Paryzetka83, madzikk, Mundek, cinnamon cookie, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A i jeszcze Wam powiem że kazałam wtedy dla męża przyjechać z trzy dniowym nasieniem- bo się naczytałam że takie np 5 dniowe to za stare :P I miałam orgazm jako druga :) - tak że to jest mój przepis na dwie kreski ;)

Ja nie umiem mieć jako druga, małż zawsze czeka na mnie, a potem on dopiero ...:/

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Sorki, że wam tak marudzę, ale to pierwszy cykl, kiedy wiem kiedy działać i napaliłam się jak głupia :)
    Swoją drogą to inofem działa - czuję pracę jajnika, nue muszę się zastanawiać czy to to czy coś innego ;)

Nie marudzisz kochana :) taki laik jak ja z Waszych postów też się czegoś uczy :D ale to prawda ja w zeszłym mcu przy owulce tez czułam jajniki jak nigdy
    Mi własnie przed chwila kurier dostarczył Inofem :) inofolicku mam już końcówki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się laski, przybędę za jakąś godzinkę do pracy to wpadnę oczywiście na forum :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:

Dobrze, ze pytasz, bo ja podobne w tym cyklu wątpliwości i pytania mam, bo pierwszy raz z testami owu;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madzikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby specjalnie dla ciebie rada bo zaczelas cwiczyc. Sport moze zakwaszac organizm, wiec teraz wiecj produktow odkwaszajacych ;)

Partyzetka, ja stawiam ze dzis owulka wiec dzialaj!

Zmykam dziewczynki, troche mi slabo, oby do 18 szybko czas zlecial i szybciutko kurowac sie do lozeczka. Zgadnijcie co pije? Woda z cytryna :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdziłam zapas patyków owulacyjnych mam w szafce 8 :P
    siknę od 10 dnia cyklu bo 12 już mam monitoring
    tak z ciekawości i dla urozmaicenia :P

AgaL, Mundek, Paryzetka83, Jasminowa, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówko Madzikk :)

madzikk lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi został jeden patyk to po powrocie do domu też siknę ;)
    Kuźwa piwiem Wam, że moja p. ginekolog mnie wkurza. Czekam na odp. o to czy brać już luteinę czy nie i się doczekać nie mogę, a to niby nowoczesna, prywatna przychodnia :/

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka mi też się wydaje, że inofem działa, owulację łatwiej wyczuć, jajniki solidnie dają znać ;)

Edycik to prawda, tacy malutcy chłopcy są cudowni, a tak śmiesznie zaczepiają kobiety ;) wiadomo, że podrywacze z takich wyrosną ;)

Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku masz rację :) a ten chłopczyk był taki słodziak blondasek o niebieskich oczkach a usmiech :) mnie starą babę powalił na łopatki hihih

Paryzetka moja lekarka bardzooo długo odpisuje na maile więc wiem co czujesz.A tez przeciez prywatnie chodzę.

cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ