Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:No właśnie ja też obstawiam dzisiaj, że już nie ma co czekać tylko po basenie faceta do łóżka zaciągnąć
Obstawiam dziś- koniecznie podziałajcie
U mnie test ovu w piątek był pozytywny, w sobotę tez wyraźny ale już troszeczkę mniej w niedziele już blady. i w sobotę mocno mnie podbrzusze bolało jak nigdy, w niedziele już nic. Tak że obstawiam że u mnie była w sobotęParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Helloł z rana:-)
No czy jam mondra kobieta, no 8 dpo zrobiłam testa pepino nakupowałam ostatnio dziadów z 5 szt. to teraz będę codziennie sikać) ... o i jeszcze na listopadowych powstańcach dziewczyny pisały że pinki w rosmanie tanie;-)) echhh...
Ale powiem wam że fajne to testowanie, przynajmniej jakaś rozrywka w tym szalonym tygodniu:-))
ps. wczoraj byłam z dzieciem w brykolandi do dzisiaj mi mózg trzeszczy od tych pisków dziectwa wszelkiej maści:-)
Ejrene beta piękna gratuluję i trzymam kciuki za przyrost:-))
Jaśminowa ty kiedy testujesz??
Paryzteka kciukasy za działanie, oby owocne:-)
Renii przykro mi, ale przed tobą nowe szanse, także niedługo obwieścisz dobrą nowinę)
Ejrene, Ruby, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Paryzetka myślę tak jak Edycik, podziałaj dziś jeszcze ze swoim tak dla pewności
Ruby ja dziś do 19 w pracy, jak dotrwam do wieczora to jedyny pilates na jaki się zdobędę to ten łóżkowyEdycik, Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
a ja byłam w sklepie po śniadanko i taki uroczy chłopaczek 2 latek ( na oko) tak się do mnie uśmiechał,że sama się zaczęłam usmiechać
taki "podryw" z rana dobrze działacinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, AgaL, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Paryzetka podziałajcie dziś jeszcze i powinno być ok
Sorki, że wam tak marudzę, ale to pierwszy cykl, kiedy wiem kiedy działać i napaliłam się jak głupia
Swoją drogą to inofem działa - czuję pracę jajnika, nue muszę się zastanawiać czy to to czy coś innegocinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
A i jeszcze Wam powiem że kazałam wtedy dla męża przyjechać z trzy dniowym nasieniem- bo się naczytałam że takie np 5 dniowe to za stare
I miałam orgazm jako druga
- tak że to jest mój przepis na dwie kreski
Edycik, Ruby, Paryzetka83, madzikk, Mundek, cinnamon cookie, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:A i jeszcze Wam powiem że kazałam wtedy dla męża przyjechać z trzy dniowym nasieniem- bo się naczytałam że takie np 5 dniowe to za stare
I miałam orgazm jako druga
- tak że to jest mój przepis na dwie kreski
Ja nie umiem mieć jako druga, małż zawsze czeka na mnie, a potem on dopiero ...
Edycik lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Podziałamy
Sorki, że wam tak marudzę, ale to pierwszy cykl, kiedy wiem kiedy działać i napaliłam się jak głupia
Swoją drogą to inofem działa - czuję pracę jajnika, nue muszę się zastanawiać czy to to czy coś innego
Nie marudzisz kochanataki laik jak ja z Waszych postów też się czegoś uczy
ale to prawda ja w zeszłym mcu przy owulce tez czułam jajniki jak nigdy
Mi własnie przed chwila kurier dostarczył Inofeminofolicku mam już końcówki
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Podziałamy
Swoją drogą to inofem działa - czuję pracę jajnika, nue muszę się zastanawiać czy to to czy coś innego
Dobrze, ze pytasz, bo ja podobne w tym cyklu wątpliwości i pytania mam, bo pierwszy raz z testami owu;)Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby specjalnie dla ciebie rada bo zaczelas cwiczyc. Sport moze zakwaszac organizm, wiec teraz wiecj produktow odkwaszajacych
Partyzetka, ja stawiam ze dzis owulka wiec dzialaj!
Zmykam dziewczynki, troche mi slabo, oby do 18 szybko czas zlecial i szybciutko kurowac sie do lozeczka. Zgadnijcie co pije? Woda z cytrynaAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Mi został jeden patyk to po powrocie do domu też siknę
Kuźwa piwiem Wam, że moja p. ginekolog mnie wkurza. Czekam na odp. o to czy brać już luteinę czy nie i się doczekać nie mogę, a to niby nowoczesna, prywatna przychodnia8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka mi też się wydaje, że inofem działa, owulację łatwiej wyczuć, jajniki solidnie dają znać
Edycik to prawda, tacy malutcy chłopcy są cudowni, a tak śmiesznie zaczepiają kobietywiadomo, że podrywacze z takich wyrosną
Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku masz rację
a ten chłopczyk był taki słodziak blondasek o niebieskich oczkach a usmiech
mnie starą babę powalił na łopatki hihih
Paryzetka moja lekarka bardzooo długo odpisuje na maile więc wiem co czujesz.A tez przeciez prywatnie chodzę.cinnamon cookie, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość