Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Jaśminowa jesteś takim balsamem na duszę, dla każdej dobrej słowo masz:*
Aga- wzajemnie : )
W ogóle same fajne babeczki tutaj u nas, a wspieranie, zgodnie z tematem forum, naprawdę działa!AgaL, madzikk, katiuszaa, Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
agatia wrote:Jaśminowa super porównanie tej szyjki
ale otwartości to ja nie umiem ocenić
No jak czujesz palcem tą szyjkę to jest tak jak małe usteczka na ściance pochwy i wyczuwasz, czy pomiędzy " usteczkami" jest jakaś przerwa, czyli, ze są uchylone, lekko uchylone, czy zamknięte.
agatia lubi tę wiadomość
katiuszaa wrote:Powiem tak. czytałam gdzieś że przy becie 600 dziewczyny czasami miały jedną kreskę nie mówiąc już o bladziochach. Carolq sama pisała że robi testy sprawdzając czy ciemnieją bo miała bladziochy przez tydzień lub dwa
no właśnie, kolejny argument, że bez sensu robić testy przed terminem @https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Aga- wzajemnie : )
W ogóle same fajne babeczki tutaj u nas, a wspieranie, zgodnie z tematem forum, naprawdę działa!Jasminowa, AgaL, Ejrene, Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Jasminowa ja po kilku cyklach wczoraj po raz pierwszy świadomie wpisałam obserwacje szyjki, wcześniej nigdy nie byłam pewna
widzę, że u Ciebie od wczoraj same płodne objawy, więc nie ma zmiłuj, dzisiaj będzie się działo ; )Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Jasminowa wrote:widzę, że u Ciebie od wczoraj same płodne objawy, więc nie ma zmiłuj, dzisiaj będzie się działo ; )
Ja już bojowo nastawiona jestem
cinnamon cookie, Jasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyWitam się i ja z kawką
Dzisiaj jakoś się pozbierać nie mogłam, a za chwilę trzeba wyjeżdżać do pracy...
Jaśminowa samo czytanie tej obserwacji sprawia mi ból wiem, że to nie boli ale jakoś tak nieprzyjemni brzmi nie mogę się przełamać
Katiusza ooo to daleko gina masz, musi być dobry jak aż 100 km jeździsz, trzymam kciuki za wizytębrokat śmiało w toalecie u gina przed samym wejściem
Paryzetka to ci się wydłużył ten cykl zdaje się, @ przypadnie nieco później, do boju więc!
Edycik u mnie jeszcze trwa @ ale już powoli plamienia będą, małż chodzi i pyta " dzisiaj coś będzie?"chyba trzeba będzie się już odchamić
AgaL jasna sprawa - forum 1 klasa, nie mogło być inaczej z takim moderatorem na czele
Cynamonie mam nadzieję, że dzisiaj pilates będzie? żadnych wymówek
Madzikk jakieś dobre rady żywieniowe na dzisiaj?
Paryzetka przypominam dzisiaj basen
Ejrene super beta, teraz już tylko ma rosnąćgratki kochana!wpisuję na pierwszą
Wiolka dostałaś już @ ? jak twój cykl stoi teraz?
Się rozpisałam, gdzie jest Bratek, kjopaa, imię róży ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:38
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Ejrene, madzikk, Jasminowa, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby u mnie zawsze owulka ok 18dc
A po 13 dniach @.
Na basen idę po pracy - nie cjcę kolejnej nagany
To moje kochane koleżanki, ja mam teraz pytanie - jak dzisiaj test owu jest już negatywny, to jak mam to interpretować? Czy owulacja już była czy np. właśnie jezt? Btw robienie testu w pracy to jakaś masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:46
Ruby, madzikk, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby u mnie zawsze owulka ok 18dc
A po 13 dniach @.
To moje kochane koleżanki, ja mam teraz pytanie - jak dzisiaj test owu jest już negatywny, to jak mam to interpretować? Czy owulacja już była czy np. właśnie jezt? Btw robienie testu w pracy to jakaś masakra
czort wie, ale jak wczoraj pozytywny a od testu 12-36h do owulki to obstawiam dzisiaj