Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Ejrena ważne że beta podwyższona, jutro sprawdź czy przyrasta
czyli fasolka jest
Jaśminowa to widzę wykresowy mistrzunioją tomteż tej tempki nie ogarniam za nic
mam góry i doliny na wykresie i nic mi to nie mówi.
Agatia- fajnie, że szyjkę też badasz : ) a Ty w czasie choroby, to trudno się dziwić, że temp. czasami wariuje : ) już lepiej zdrowie?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa dzięki za normy
w pierwsze wpisuje się jak ta lala bo z moich obliczeń wynika że wczoraj było 16 dni po owulacji
Madzik jutro powtórzę po 48h też tak myślę o tym zagnieżdżeniu. Od początku leniwy dzieć nam rośnie
Edycik to faktycznie, normy mogli podać.
U mnie kobiety miesiączkujące- poniżej 4mlU/ml a kobiety niemiesiączkujące poniżej 13 mlU/mlEdycik, Jasminowa, AgaL, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Jaśminowa nie mierzę w tym cyklu, bo miał być na luza, chciałam sie wysypiać, nie stresować tą temperaturą i nie nakręcać
tym bardziej, ze wiem, ze mam wysoką prolaktynę, więc to taki cykl ćwiczebny....ale nadzieja zawsze jest:)
Jak na luza, to prolaktynę może sobie zbiłaś ; ) skoro stres podnosi prolaktynę, to luz zbija : ), a odpoczynek od pomiarów na pewno dobrze zrobi.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Agatia- fajnie, że szyjkę też badasz : ) a Ty w czasie choroby, to trudno się dziwić, że temp. czasami wariuje : ) już lepiej zdrowie?
bo ja mam ją cały czas nisko tylko twardość się zmienia
w ciąży mi się skracała i była mega wysoko
Zdrowie do bani, kaszel jak u gruźlika, nie wiem czy ja w tym cyklu to dojdę do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:20
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
witam się z Wami musiałam najpierw przeczytac wszystko
i dopiero skonczyłam... Ejrene kciuki zacisniete
powodzenia
u mnie dzisiaj wyraźniejszy skok temperatury także zakładam że owulacja była w niedziele zobaczymy co mi wymyśli OF pewnie jutro jak wpisze sie wyklarujeu nas dzisiaj ciepło ale strasznie szaro i ponuro wogóle ta pogoda nie zacheca do pracy...po wekendzie musiałam odpocząć i poszłam wczoraj spac o 21
i moge w koncu powiedziec ze sie wyspałam a jak Wasze humorki i nastawienie?
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ależ dziś dzień, zasypiam na siedząco... Również melduję się przy kawce ale coś nic mi nie daje...
Ejrene jak na moje oko to dobry wynikteraz czekamy na kolejną betę i sprawdzimy czy ładnie przyrasta
Paryzetka widzę, że bojowo jesteś nastawionatak trzymaj heheh
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Z tą szyjką to na chybił trafił
bo ja mam ją cały czas nisko tylko twardość się zmienia
w ciąży mi się skracała i była mega wysoko
Zdrowie do bani, kaszel jak u gruźlika, nie wiem czy ja w tym cyklu to dojdę do siebie
Mi też ciężko określić, czy nisko, czy wysoko, ale twardość i otwartość to najważniejsze, aby określić płodne : )
Znalazłam fajne porównanie pomocnicze, że jak szyjka w dotyku jest jak usta to miękka, a jak czubek nosa to twarda.
Kuruj się kuruj, coby do owulki dojść do siebie ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Jak na luza, to prolaktynę może sobie zbiłaś ; ) skoro stres podnosi prolaktynę, to luz zbija : ), a odpoczynek od pomiarów na pewno dobrze zrobi.
Jaśminowa jesteś takim balsamem na duszę, dla każdej dobrej słowo masz:*Edycik, Jasminowa, Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:katiuszaa wstrzymam się z podziękowaniami do jutra
A przy takiej becie testy mi naprawdę blade wychodzą tak że do dupy sąJasminowa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny