Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Dziewczynki to ja niegrzeczna jestem , czytam że wy tu suplementy zdrowe koktajle itp. a ja dzisiaj wpierniczyłam paczkę chipsów;-((( i to jeszcze solonych o ja matka niedobra....przecież jak jestem w ciąży to znowu będzie chłopak jak nic:-PPP
I jeszcze jedną mam refleksję i pytanie, bo dzisiaj przy kompie siedzę to mam czas pisać, jak wy dochodzicie drugie????? jak małż dojdzie to tego przecież już miętszy się robi, że tak powiem??? może jest jakaś technika to mi zdradźcie???
też mnie to zastanowiło właśnie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Toż to ona juz jest w cionszy i to chyba cały tydzień już
Kilka dni, ale tak jak najbardziej
jeszcze Ejrene mnie nakręca pozytywnie tymi swoimi zielonymi kropkami, w końcu brała ślub w ten sam dzień i też jej Mąż to jej sąsiad..więcJasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:AgaL no właśnie ci dziewczyny napisały, ktoś też wcześniej pisał, że dobrze po stosunku troche popracować tymi mięśniami to wspomoże armię przy dojśćiu do celu
Jasminowa, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
agatia wrote:Torbielki nabotha mam od zawsze wykryła kolposkopia. Nie mają wpływu na ciążę, często same pękają i ma je 90% kobiet
Powodzenia
myślę, że każda kobieta ma szansę na ciązę. Poczekaj na tarczycę. Czy Prolaktynę masz w normie przy PCO?
agatia, jeśli chodzi o prolaktynę to mam w normie. Badania robiłam w czerwcu, potem nie powtarzałam. W zasadzie wszystkie hormony wyszły mi w normie. Przez 3 mies brałam luteinę, od tego cyklu duphaston. Od następnego cyklu mam zacząć clo + duphaston. Ginka powiedziała, że daje mi 4 mies i powinno być ok. A jak nie, to dalsza diagnostyka. Jutro robię krew na tarczycę (ale to akurat badanie poleciła mi dermatolog a nie gin.)
O pierwszą ciążę starałam się w sumie 8 mies, 2 cykl z luteiną był tym trafionym. Ale wtedy nie miałam torbieli ani płynu. Poza tym nie mam żadnych bóli, nawet w miesiączki mam bezbolesne.[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Oto przykład jak to można liczyć na profesjonalną i wyczerpującą opinię lekarza:
"Ja: Dzień dobry, Pani doktor od dziś czyli 18 dnia cyklu miałam brać luteinę, czy jesli owulacji jeszcze nie było to progesteron ją zablokuje, czy też nie będzie miał na nią wpływu?
Odpowiedź lekarza: Może być i tak i tak.Ale prosze lepiej wziąć luteine"
No to wszystko już wiemBratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jutro rano zacznę - zakładam, że będę po owulacji, a z tego co mi mówiła na wizycie, to jeśli pęcherzyk nie pękł przed wzięciem luteiny to ta może sprawić, że już nie pęknie tylko się wchłonie (zlutenizuje?).
Ejrene lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyPisze szybciutko wracając z wizyty. Dostałam jeszcze 3 badania. Pomysł jakiś gin ma i zdradzi ale na następnej wizycie juz za tydzień w czwartek. Zbankrutuje przez niego. Cyto suuper, mąż pochwalony i generalnie wyniki moje ok. Potwierdzily one ze PCO nie mam. Po cholerę przez 7 lat mnie na to leczono??? I owulki nie będzie bo pęcherzyk żaden nie rośnie. Gin chce jeszcze zobaczyć za tydzień czy coś może się ruszy.
-
katiuszaa wrote:Pisze szybciutko wracając z wizyty. Dostałam jeszcze 3 badania. Pomysł jakiś gin ma i zdradzi ale na następnej wizycie juz za tydzień w czwartek. Zbankrutuje przez niego. Cyto suuper, mąż pochwalony i generalnie wyniki moje ok. Potwierdzily one ze PCO nie mam. Po cholerę przez 7 lat mnie na to leczono??? I owulki nie będzie bo pęcherzyk żaden nie rośnie. Gin chce jeszcze zobaczyć za tydzień czy coś może się ruszy.
To chyba dobre wieści?Zadowolona jesteś z wizyty? Tajemniczy ten lekarz że plan działania na nast. Wizycie zrobi
te trzy badania masz zrobić na następną wizytę?