Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
U mnie już mieszkanie ogarnięte, zaraz się zbieram na siłownie
Cinnamon- życzę powrotu do zdrowia;)
Imię Róży- powodzenia z pierogami ;p ja też nigdy nie robiłam, może kiedyś się skuszę. Cień cienia to dobry znak, tak myślę
Ruby- koniecznie napisz jak przystojniak wyszedł :p
AgaL- nie poddawaj się! :* kąpiel, winko, kolacyjka odprężycie się i będziecie serduszkowaćcinnamon cookie, Imię_Róży lubią tę wiadomość
1 cykl starań
Termin @ 19.11
Długość cyklu 28-30 -
Hej dziewczyny, udało mi się Was nadrobić po mojej wczorajszej nieobecności. Mieliśmy wieczór filmowy. Dziś trochę sprzątamy, zakupy etc. Najgorzej, że dość mocno doskwiera mi ból tego jajnika
Z dnia na dzień się nasila
dobrze, że już jutro zobaczę co z tym progiem. Trzymam kciuki za testujące. I ciazowo i owulacyjnie. I życzę słonka w sercu mimo szarości i burości za oknem.
-
nick nieaktualnyElo.
Zajęcia zakończone. Rano humor miałam zdecydowanie lepszy a w szkole się pogorszył. Koleżanka jest w 3 ciąży. Nie starali się w ogóle tak po prostu wyszło. Kuźwa gdyby nie miejsce publiczne to już bym ryczała. Stawiam się sama do pionu i nie wiem jak ale kopa w .... sobie aplikuję. Dziś miał być lepszy dzień.
Ruby cieszę się że u Ciebie lepiej.
Cinnamonku jak się czujesz? Może Ci ciepłego mleczka z miodem przywieźć?
Imię róży trzymam kciuki żeby test jutro był lepiej widoczny
Bratku mój lekarz właśnie mówił że jak źle znoszę Bromka to żeby wziąć go dowcipnie prolaktynę nadal zbija dobrze a na resztę mniej szkodzi i ja zawsze na wieczór dowcipnie brałam. Bratku a jaki to fartuch? Przyznaję się że ja też się cieszę jak mam nowy fartuch. Ostatnio kupiłam taki zwyczajny zielony i byłam bardzo szczęśliwa
Ejrene,kas50 poproszę duuużo wirusków
AgaL Jaśminowa kiedy testujecie? jak wasza cionsza?
Edycik jak objawy przed pęcherzyko wzrostowe? A co my też możemy wyszukiwać objawy
Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
My popoludniu idziemy z mezem na Bonda:-)
Katiuszq wiruski lecą do Ciebie i pozostałych:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:30
katiuszaa, summis, Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
madzikk, już zajrzałam do skrzynki i zaakceptowałam
:-*
Edycik, Aguś, katiuszaa - dzięki!!!! Mega się cieszę z tego zakupu
We wcześniejszym wyglądałam mniej więcej tak (tylko gorzej, bo nie mam tak sympatycznej twarzyczki, a biodra - przy niskim wzroście - jeszcze szerszepomijając niedopasowany rozmiar i efekt spodni hip-hopowca, bo krok miałam gdzieś chyba w połowie uda
)
A teraz fartuszek fajnie skrojony - od razu sobie przypominam, że jestem kobietąOczywiście na mnie tak ładnie nie leży (patrz: wyżej), ale i tak jest o niebo lepszy, niż tamten - zwłaszcza, że mam wersję granatową, a ciemne w końcu wyszczupla
Aguś - hihihi, ja już się kiedyś śmiałam, że tworzę takie tasiemce, bo rzadziej piszę - wczoraj miałam do nadrobienia prawie 15 stron, jak weszłam))))))) więc zanim odpowiem, to wychodzi mega długi post
katiuszaa - dzięki za info o Bromku!!! Naprawdę nie znoszę go przy braniu p.o. Chociaż ostatnio zaczęłam się martwić czy powinnam go nadal łykać, bo wsuwam od dawna, a niby wpływa na rezerwę jajnikową. W sumie i tak nie było jakiegoś szału w jego działaniu zbijającym PRL. Przyznam, że korci mnie spróbowanie Castagnusa.
Jasminowa - cudny ten fragment o byciu mamą
A co do pracy.... Echhh, widzisz, dopadło nas z Małżem pewne... przekleństwo w gruncie rzeczy- każde z nas pracuje w zawodzie, który jednocześnie jest jego pasją
Nie wyobrażam sobie Męża w innym zawodzie
Niestety, jest osobą przejmującą się, absolutnym perfekcjonistą, do tego stara się być mega odpowiedzialny w życiu, za rodzinę itd. ... Jak na złość, że względów zdrowotnych - nie wygonię Go np.na siłownię, żeby tam podźwigał jakieś ciężary i "spuścił parę". W sumie tylko basen jest bezpieczny i w miarę komfortowy, ale i to nie każdy ;/
Imię Róży, trzymam kciuki, by jutrzejszy test nie pozostawiał złudzeń!
A pierogi??? Aaaaaaa, ja kcem, ja kcem, ja kceeeeeem!!!!!! Kocham, uwielbiam!!! Wieki już nie robiłam
Z czym będą??? Wyślij parę!!!
Ejrene - wróciłam późno z dyżuru. Nim pogadałam z Małżem, ustaliliśmy co i jak... a potem nim przebrnęłam przez kilkanaście stron postówto troszkę zajęło
Jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że żadnych sensacji mdlących już nie będzie
)))
cinnamon_, uffff, dobrze, że lepiej. Trzymam kciuki za brzuszek. Rozmawiałam wczoraj z Mamą - mówiła, że też ostatnio dostała jakiś antybiotyk - na tyle paskudny i wredny, że mimo osłony brzusio odmówił współpracy ;/
A tak w ogóle, to chciałam zgłosić, że moja temperatura jest głupiaPrzez chwilę wyglądała ładnie, a teraz co? Co najlepsze - biorę Luteinę, w sporej dawce - a tempka i tak niska, że hej ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 13:47
AgaL lubi tę wiadomość
-
Cynamonku współczuję antybiotyku, ja ostatnio dostałam Duomox ale wzięłam go tylko 2 razy bo mimo osłony miałam perturbacje żołądkowo-jelitowe. Sam zapach tych ogromnych tabletek powodował u mnie odruch wymiotny. Niestety moja rodzinna ma każdą moją anginę serwuje mi ten lek, który już mi nawet nie pomaga. Także dbaj o swój żołądek, dużo kefirów i naturalnych jogurtów podobno ładnie działa. Ruby pochwal się portretem misia
PS. Z czym te pierożki? Poproszę parę -
Bratku świetny ten fartuszek
musisz wyglądać oszałamijąco
Imię_Róży to trzymam kciuki by kreska w jutrzejszym testowaniu pociemniała, a co do pierogów wyślij mi kurierem to zdegustuję je z chęciąna pewno wyjdą pyszne.
za dwie godzinki idę siknąć na owulacyjnyBratek, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Nie uwierzycie ale rano zapomniałam test zrobić
w pracy sobie przypomniałam dopiero. Nadrobiłam po powrocie do domu i mam cień drugiej kreski, blady ale nie trzeba się specjalnie wpatrywać, póki co staram się nie nakręcać, zobaczę czy będzie ciemniała i jak @ nie będzie to w pon pójdę na betę. Dziękuję za kciuki
majju, Mundek, Ejrene, madzikk, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, AgaL, Bratek, Kjopa3, Jasminowa lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Cześć Dziewczynki
w pracy sobie przypomniałam dopiero. Nadrobiłam po powrocie do domu i mam cień drugiej kreski, blady ale nie trzeba się specjalnie wpatrywać, póki co staram się nie nakręcać, zobaczę czy będzie ciemniała i jak @ nie będzie to w pon pójdę na betę. Dziękuję za kciuki
-
Wiola Imię róży trzymam mocno kciuki za ciemnienie kresek pieknie sie tu nam zaczeło dziac w ostatnim czasie
powodzenia ja za godz ide na maraton zumby trzymajcie kciuki zebym dała rede i nie padla tam hehe
madzikk, Natalii00, Wiola90, AgaL, Bratek, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Wiola90 wrote:Cześć Dziewczynki
pokaz pokaz tescik
-
Wiola ja rowniez trzymam nadal kciuki ale juz sie bardzo ciesze:)
Imie rozy mam nadzieje ze krecha bedzie ciemniejsza.
Mundek powodzenia na maratonie.
Bratku wyslalam wiadomosc.Mundek, Wiola90, Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015