Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKas super wynik. trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Troch was zaniedbałam bo miałam gości od wczoraj i właśnie wyszlifajnie było trochę się odprężyłam. Dziś mam kiepski humor więc nie będę was zanudzać. Dostałam pyszne winko prosto z Hiszpanii więc siup na dobre endometrium i jutro mam nadzieję na lepszy humor.
Maju trzymam kciuki żeby to było ciałko żółte.
Ruby jak się czujesz po estrofem i bromku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:52
-
Kas gratulacje:)
Katiuszka mam nadzieje ze jutro humorek bedzie lepszy.
Ja juz w lozeczku, pizza w piekarniku ale Edycik zazdroszcze domowej pizzuni, zaraz jakis filmik i spac
Do jutra:)katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyNo ogarnięta, zmęczona zasiadam przed kompem
Na m dzisiaj nie mam co liczyć jednak bo mamy ciche dniani pizzy ani rozmowy, wprost wyśmienicie...
Katiusza - mam lekkie mdłości , może przez to, że teraz rano jem pół bromka i wieczorem całą do tego doszedł estrofem i taki dyskomfort odczuwam, lepiej się czuję jak coś zjem
Oj ale wam tego dobrego jedzonka zazdroszczę, też bym dzisiaj czegoś takiego potrzebowała, a ja niestety skończyłam na parówkach
Kas - gratulacje kochana, rośnijcie zdrowo
Madzikk zdrówka zdrówka :*
Katiusza posmęć trochę nie będę sama taka narzekająca tutaj :*
Winko wzięłam do ręki bo nic innego mi nie zostało na dzisiaj i tak na lapku spędzę ten wieczór, chociaż wy bawcie się dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:12
madzikk lubi tę wiadomość
-
Ten cykl wogóle miałam dziwny, żadnych objawów owu, testy owu negatywne, byłam pelna energii, objawów na @ też prawie żadnych. ..taki nijaki cykl ale ważne że pomyslnie zakończony:-)
Paryzetka83, agatia, Jasminowa, madzikk, Edycik, Natalii00, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Wiola mnie piersi bolą, wczoraj mnie muliło i miałam jadłowstręt, a dziś dla odmiany takie wzdęcie że już w pracy musiałam spodnie rozpiąć.
Ruby może zapuść sobie jakąś komedie czy cuś :*
Ja już w łóżku, czekam na męża który będzie dopiero gdzieś za dwie godziny i też coś humoru nie mam.
-
nick nieaktualnyRuby wrote:No ogarnięta, zmęczona zasiadam przed kompem
Na m dzisiaj nie mam co liczyć jednak bo mamy ciche dniani pizzy ani rozmowy, wprost wyśmienicie...
Katiusza - mam lekkie mdłości , może przez to, że teraz rano jem pół bromka i wieczorem całą do tego doszedł estrofem i taki dyskomfort odczuwam, lepiej się czuję jak coś zjem
Oj ale wam tego dobrego jedzonka zazdroszczę, też bym dzisiaj czegoś takiego potrzebowała, a ja niestety skończyłam na parówkach
Kas - gratulacje kochana, rośnijcie zdrowo
Madzikk zdrówka zdrówka :*
Katiusza posmęć trochę nie będę sama taka narzekająca tutaj :*
Winko wzięłam do ręki bo nic innego mi nie zostało na dzisiaj i tak na lapku spędzę ten wieczór, chociaż wy bawcie się dobrze :*
Co do smęcenia to nie wiem czy chcecie tego słuchać. Po prostu dopadł mnie nastrój że nigdy nie uda mi się zajść. W tym cyklu nic nie czuję a i lekarz powiedział że nic nie rośnie. Nie wiem co zdarzyło się w poprzednim cyklu że owulacja była i nie wiem czy wyniki były miarodajne. Już się zamykam. Jutro szkoła to będe u was po południu -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby mdłości po bromku fuuuj uważaj ma siebie, też miałam po nim mdłości. Spróbuj może brać dowcipnie.
Co do smęcenia to nie wiem czy chcecie tego słuchać. Po prostu dopadł mnie nastrój że nigdy nie uda mi się zajść. W tym cyklu nic nie czuję a i lekarz powiedział że nic nie rośnie. Nie wiem co zdarzyło się w poprzednim cyklu że owulacja była i nie wiem czy wyniki były miarodajne. Już się zamykam. Jutro szkoła to będe u was po południu
Ale Katiuszko u mnie też jeszcze nic nie rośnie...a z tego co pamiętam idziemy jakoś łeb w łeb( chyba jeden dzień po tobie dostałam) może cykl się trochę wydłużył, o ile pamiętam miałaś raz długie raz krótkie. A chyba na kolejnej wizycie ma ci podać jakiś plan na Ciebie? więc tego się trzymajmybuźka i głowa do góry
-
nick nieaktualnyciekawostka
"Ruby – to czerwone, słodkie wino butelkowane po średnio dwóch latach przechowywania w dębowych beczkach; nie jest rocznikowane, gdyż często się je kupażuje (miesza z sobą różne roczniki) i jest to najtańsza odmiana tego wina. Ogólnie mówiąc, nazwą Ruby określa się wszelkie czerwone porto butelkowane po dwóch latach przechowywania w beczkach – a więc także droższe typy Dated i Vintage. Gdy jednak na etykiecie widnieje tylko napis „Ruby” – oznacza to wspomniane słodkie wino czerwone, o jakości najniższej spośród wszystkich rodzajów porto"
A więc ja właśnie teraz piję Rubyczyli porto
Ruby, AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ale Katiuszko u mnie też jeszcze nic nie rośnie...a z tego co pamiętam idziemy jakoś łeb w łeb( chyba jeden dzień po tobie dostałam) może cykl się trochę wydłużył, o ile pamiętam miałaś raz długie raz krótkie. A chyba na kolejnej wizycie ma ci podać jakiś plan na Ciebie? więc tego się trzymajmy
buźka i głowa do góry
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:ciekawostka
"Ruby – to czerwone, słodkie wino butelkowane po średnio dwóch latach przechowywania w dębowych beczkach; nie jest rocznikowane, gdyż często się je kupażuje (miesza z sobą różne roczniki) i jest to najtańsza odmiana tego wina. Ogólnie mówiąc, nazwą Ruby określa się wszelkie czerwone porto butelkowane po dwóch latach przechowywania w beczkach – a więc także droższe typy Dated i Vintage. Gdy jednak na etykiecie widnieje tylko napis „Ruby” – oznacza to wspomniane słodkie wino czerwone, o jakości najniższej spośród wszystkich rodzajów porto"
A więc ja właśnie teraz piję Rubyczyli porto
wow ale extra!!!! -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:może to domena naszego rocznika chodź ty prawie rok młodsza jesteś
liczy się rocznikowo w końcu
właśnie sobie nalałam lampeczkę co prawda nie Ruby ale też czerwone
edit: kolejną nie pierwszą
Ale moje półwytrawne, szału nima:/ byle na głowę zrobi dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:11
-
nick nieaktualnyRuby wrote:liczy się rocznikowo w końcu
właśnie sobie nalałam lampeczkę co prawda nie Ruby ale też czerwone
edit: kolejną nie pierwszą
Ale moje półwytrawne, szału nima:/ byle na głowę zrobi dobrze:)
Tommorow must by a better dayAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:moje na głowę zrobi na bank. bo jak to porto ma więcej procent niż normalne winko a że nie polskie to nie oszukane.
Tommorow must by a better day
Jakbym nie była przed owulacją to bym podejrzewała, że to ciąża, bo nie dopiję tego wina fujjjj
Chyba tylko sen mnie czeka, tak jest Katiusza jutro będzie lepiej:)
Dobranoc :* -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór i dobranoc pewnie :*
Kas gratuluje z całego serca! rośnijcie zdrowo:*
Ruby, Katiuszaa.....to nie tylko Wasz rocznik, ja jakieś huśtawki nastrojów mam....ech...no nic jtro wstaje nowy dzień i wyśpię się, dziś po obiedzie zasnęłam na prawie 2 godziny. Tulę wszystkie bez humoru i uśmiecham sie do tych co w dobrych nastrojach:*
do jutra!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiola90 wrote:Kas oficjalne gratulacje
Udanego weekendu wszystkim,ja niestety jutro pracuję
Kas,Ejrene macie jakieś ciążowe objawy?
Mnie jakoś brzuch pobolewa, chyba @ się zbliża
Wiola a Ty kiedy testowanko?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę