X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas super wynik. trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
    Troch was zaniedbałam bo miałam gości od wczoraj i właśnie wyszli ;) fajnie było trochę się odprężyłam. Dziś mam kiepski humor więc nie będę was zanudzać. Dostałam pyszne winko prosto z Hiszpanii więc siup na dobre endometrium i jutro mam nadzieję na lepszy humor.
    Maju trzymam kciuki żeby to było ciałko żółte.
    Ruby jak się czujesz po estrofem i bromku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:52

• madzikk Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas gratulacje:)

Katiuszka mam nadzieje ze jutro humorek bedzie lepszy.

Ja juz w lozeczku, pizza w piekarniku ale Edycik zazdroszcze domowej pizzuni, zaraz jakis filmik i spac

Do jutra:)

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogarnięta, zmęczona zasiadam przed kompem :)

Na m dzisiaj nie mam co liczyć jednak bo mamy ciche dni :/ ani pizzy ani rozmowy, wprost wyśmienicie...

Katiusza - mam lekkie mdłości , może przez to, że teraz rano jem pół bromka i wieczorem całą do tego doszedł estrofem i taki dyskomfort odczuwam, lepiej się czuję jak coś zjem :P

Oj ale wam tego dobrego jedzonka zazdroszczę, też bym dzisiaj czegoś takiego potrzebowała, a ja niestety skończyłam na parówkach :/

Kas - gratulacje kochana, rośnijcie zdrowo :)

Madzikk zdrówka zdrówka :*

Katiusza posmęć trochę nie będę sama taka narzekająca tutaj :*

Winko wzięłam do ręki bo nic innego mi nie zostało na dzisiaj i tak na lapku spędzę ten wieczór, chociaż wy bawcie się dobrze :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:12

madzikk lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas oficjalne gratulacje :)
    Udanego weekendu wszystkim,ja niestety jutro pracuję :(
    Kas,Ejrene macie jakieś ciążowe objawy?
    Mnie jakoś brzuch pobolewa, chyba @ się zbliża

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam objawów kompletnie żadnych...hihi...nie wiem czy to dobrze czy źle. ..pewnie jeszcze za wcześnie

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten cykl wogóle miałam dziwny, żadnych objawów owu, testy owu negatywne, byłam pelna energii, objawów na @ też prawie żadnych. ..taki nijaki cykl ale ważne że pomyslnie zakończony:-)

Paryzetka83, agatia, Jasminowa, madzikk, Edycik, Natalii00, Kjopa3 lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola mnie piersi bolą, wczoraj mnie muliło i miałam jadłowstręt, a dziś dla odmiany takie wzdęcie że już w pracy musiałam spodnie rozpiąć.

Ruby może zapuść sobie jakąś komedie czy cuś :*

Ja już w łóżku, czekam na męża który będzie dopiero gdzieś za dwie godziny i też coś humoru nie mam.

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No ogarnięta, zmęczona zasiadam przed kompem :)

Na m dzisiaj nie mam co liczyć jednak bo mamy ciche dni :/ ani pizzy ani rozmowy, wprost wyśmienicie...

Katiusza - mam lekkie mdłości , może przez to, że teraz rano jem pół bromka i wieczorem całą do tego doszedł estrofem i taki dyskomfort odczuwam, lepiej się czuję jak coś zjem :P

Oj ale wam tego dobrego jedzonka zazdroszczę, też bym dzisiaj czegoś takiego potrzebowała, a ja niestety skończyłam na parówkach :/

Kas - gratulacje kochana, rośnijcie zdrowo :)

Madzikk zdrówka zdrówka :*

Katiusza posmęć trochę nie będę sama taka narzekająca tutaj :*

Winko wzięłam do ręki bo nic innego mi nie zostało na dzisiaj i tak na lapku spędzę ten wieczór, chociaż wy bawcie się dobrze :*
    Ruby mdłości po bromku fuuuj uważaj ma siebie, też miałam po nim mdłości. Spróbuj może brać dowcipnie.
    Co do smęcenia to nie wiem czy chcecie tego słuchać. Po prostu dopadł mnie nastrój że nigdy nie uda mi się zajść. W tym cyklu nic nie czuję a i lekarz powiedział że nic nie rośnie. Nie wiem co zdarzyło się w poprzednim cyklu że owulacja była i nie wiem czy wyniki były miarodajne. Już się zamykam. Jutro szkoła to będe u was po południu

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby mdłości po bromku fuuuj uważaj ma siebie, też miałam po nim mdłości. Spróbuj może brać dowcipnie.
    Co do smęcenia to nie wiem czy chcecie tego słuchać. Po prostu dopadł mnie nastrój że nigdy nie uda mi się zajść. W tym cyklu nic nie czuję a i lekarz powiedział że nic nie rośnie. Nie wiem co zdarzyło się w poprzednim cyklu że owulacja była i nie wiem czy wyniki były miarodajne. Już się zamykam. Jutro szkoła to będe u was po południu

Ale Katiuszko u mnie też jeszcze nic nie rośnie...a z tego co pamiętam idziemy jakoś łeb w łeb( chyba jeden dzień po tobie dostałam) może cykl się trochę wydłużył, o ile pamiętam miałaś raz długie raz krótkie. A chyba na kolejnej wizycie ma ci podać jakiś plan na Ciebie? więc tego się trzymajmy :) buźka i głowa do góry :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawostka
    "Ruby – to czerwone, słodkie wino butelkowane po średnio dwóch latach przechowywania w dębowych beczkach; nie jest rocznikowane, gdyż często się je kupażuje (miesza z sobą różne roczniki) i jest to najtańsza odmiana tego wina. Ogólnie mówiąc, nazwą Ruby określa się wszelkie czerwone porto butelkowane po dwóch latach przechowywania w beczkach – a więc także droższe typy Dated i Vintage. Gdy jednak na etykiecie widnieje tylko napis „Ruby” – oznacza to wspomniane słodkie wino czerwone, o jakości najniższej spośród wszystkich rodzajów porto"
    A więc ja właśnie teraz piję Ruby ;) czyli porto

Ruby, AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ale Katiuszko u mnie też jeszcze nic nie rośnie...a z tego co pamiętam idziemy jakoś łeb w łeb( chyba jeden dzień po tobie dostałam) może cykl się trochę wydłużył, o ile pamiętam miałaś raz długie raz krótkie. A chyba na kolejnej wizycie ma ci podać jakiś plan na Ciebie? więc tego się trzymajmy :) buźka i głowa do góry :)
    Dzięki za słowa otuchy. Jutro będzie lepiej. Musi. Po prostu dostałam doła. Wszystkim się zdarza, niestety nawet mi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Dzięki za słowa otuchy. Jutro będzie lepiej. Musi. Po prostu dostałam doła. Wszystkim się zdarza, niestety nawet mi.

Wiem kochana, akurat z tym też idziemy łeb w łeb :/ o tego mój mnie wkurza ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Wiem kochana, akurat z tym też idziemy łeb w łeb :/ o tego mój mnie wkurza ...
    może to domena naszego rocznika chodź ty prawie rok młodsza jesteś

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ciekawostka
    "Ruby – to czerwone, słodkie wino butelkowane po średnio dwóch latach przechowywania w dębowych beczkach; nie jest rocznikowane, gdyż często się je kupażuje (miesza z sobą różne roczniki) i jest to najtańsza odmiana tego wina. Ogólnie mówiąc, nazwą Ruby określa się wszelkie czerwone porto butelkowane po dwóch latach przechowywania w beczkach – a więc także droższe typy Dated i Vintage. Gdy jednak na etykiecie widnieje tylko napis „Ruby” – oznacza to wspomniane słodkie wino czerwone, o jakości najniższej spośród wszystkich rodzajów porto"
    A więc ja właśnie teraz piję Ruby ;) czyli porto

wow ale extra!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    może to domena naszego rocznika chodź ty prawie rok młodsza jesteś

liczy się rocznikowo w końcu ;)
    właśnie sobie nalałam lampeczkę co prawda nie Ruby ale też czerwone ;)

edit: kolejną nie pierwszą :P

Ale moje półwytrawne, szału nima:/ byle na głowę zrobi dobrze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    liczy się rocznikowo w końcu ;)
    właśnie sobie nalałam lampeczkę co prawda nie Ruby ale też czerwone ;)

edit: kolejną nie pierwszą :P

Ale moje półwytrawne, szału nima:/ byle na głowę zrobi dobrze:)
    moje na głowę zrobi na bank. bo jak to porto ma więcej procent niż normalne winko a że nie polskie to nie oszukane.
    Tommorow must by a better day

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    moje na głowę zrobi na bank. bo jak to porto ma więcej procent niż normalne winko a że nie polskie to nie oszukane.
    Tommorow must by a better day

Jakbym nie była przed owulacją to bym podejrzewała, że to ciąża, bo nie dopiję tego wina fujjjj
    Chyba tylko sen mnie czeka, tak jest Katiusza jutro będzie lepiej:)
    Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór i dobranoc pewnie :*

Kas gratuluje z całego serca! rośnijcie zdrowo:*

Ruby, Katiuszaa.....to nie tylko Wasz rocznik, ja jakieś huśtawki nastrojów mam....ech...no nic jtro wstaje nowy dzień i wyśpię się, dziś po obiedzie zasnęłam na prawie 2 godziny. Tulę wszystkie bez humoru i uśmiecham sie do tych co w dobrych nastrojach:*
    do jutra!

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Kas oficjalne gratulacje :)
    Udanego weekendu wszystkim,ja niestety jutro pracuję :(
    Kas,Ejrene macie jakieś ciążowe objawy?
    Mnie jakoś brzuch pobolewa, chyba @ się zbliża

Wiola a Ty kiedy testowanko?

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 724 725 726 727 728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ