X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jak ktoś ma ochotę na dobrą i przezabawną komedię (oglądałam już 2 razy:) to polecam "Wakacje" film z tego roku- kontynuacja słynnej serii w krzywym zwierciadle rodzinki Griswoldów ;)
    Obejrzę na pewno :) widzę, że w tym filmie gra Leslie Mann - uwielbiam ją :) polecam film z nią i Cameron Diaz - "Inna kobieta" :) oglądałam z 5 razy i mam swoje ulubione sceny na których po prostu beczę ze śmiechu ;) ale uwaga bo to typowo babska komedia, z niektórych scen lałam ze śmiechu a Mąż nie rozumiał o co mi biega :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:45

Ruby, Edycik, AgaL, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Dirty Dancing....ech jako nastolaatka namiętnie to oglądałam, grease uwielbiam za piosenki i johna travoltę ;) no a świąteczne to klimat taki...m.in. kevin sam w domu :P

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ty małpo tak siostrę oszukiwać, cynamon jak się z tym czujesz? :D

Edycik ja też lubię takie filmy, już się nie mogę na listy doczekać :)

Ok, spadam po młodą, potem jej koleżanka przychodzi do nas na chwilę a potem ćwiczenia, także kiedyś wieczorkiem zajrzę:)

Miłego piątku kobiety :)

Edycik, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon też uwielbiam ten film:) muszę go jeszcze raz obejrzeć :):)
    no i w tym wakacje gra ten aktor, co w kac vegas - jeden z kumpli - dentysta, co mu w którejś części wytatuowali policzek ;)

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Agatia ja miewam takie bóle :) czasami boli mnie mocniej niż przed @ :/ wtedy wiem, że będzie owu...

Dziewczyny- właśnie Was nadrabiam i już prawie dochodzę do końca :)

Ja też mam takie bóle silne lub silniejsze, niż na @ i zawsze myślałam, że to na owulkę, ale po monitoringu cyklu w tym miesiącu okazało się, że te bóle są po owulce. W czasie owulki przez 2 dni czułam lekkie kłucie jajnika, na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Monitoring rzucił mi światło na ten mój cykl.

AgaL, agatia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga ty małpo tak siostrę oszukiwać, cynamon jak się z tym czujesz? :D

Edycik ja też lubię takie filmy, już się nie mogę na listy doczekać :)

Ok, spadam po młodą, potem jej koleżanka przychodzi do nas na chwilę a potem ćwiczenia, także kiedyś wieczorkiem zajrzę:)

Miłego piątku kobiety :)

Tylko nie małpo (@-złe skojarzenie) i to tak przed pierwszym sikaniem na testa :P no wiesz ;)

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby już się przyzwyczaiłam, jeszcze nie raz mnie Wredota oszuka :P miłego piątku Tobie również :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby już się przyzwyczaiłam, jeszcze nie raz mnie Wredota oszuka :P miłego piątku Tobie również :)

Już coś szykuję ;) :*

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Dziewczyny- właśnie Was nadrabiam i już prawie dochodzę do końca :)

Ja też mam takie bóle silne lub silniejsze, niż na @ i zawsze myślałam, że to na owulkę, ale po monitoringu cyklu w tym miesiącu okazało się, że te bóle są po owulce. W czasie owulki przez 2 dni czułam lekkie kłucie jajnika, na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Monitoring rzucił mi światło na ten mój cykl.
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to i może u mnie tak jest, że boli już po?! no pięknie!

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    To jestem i piszę. U mnie na lewym jajniku "coś" wielkości, uwaga, 3 cm! Prawdopodobnie jest to mocno wyrośnięte ciałko żółte (stąd ten silny ból jajnika po owu). Może też to być nie pęknięty pęcherzyk ale tą opcję gin raczej odrzuca bo przecież był Pregnyl na pęknięcie i "coś" ma inną strukturę i ścianki niż pęcherzyk. Aby to wyjaśnić mam w 21 dc (niedziela) zrobić badanie progesteronu. Pożądany jest wynik >10. Mam zadzwonić jak będę miała wynik. Jeśli prog. będzie niższy to będzie znaczyło, że to pęcherzyk, który może spowodować, że w następnym cyklu nie będzie owu. A tego byśmy nie chcieli.

Majju- kciuki za pozytywny przebieg akcji : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Już coś szykuję ;) :*
    A ja już się boję :P tylko nie domaluj drugiej kreski na teście tak jak Ruby bo nie uwierzę :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąz mi właśnie napisał że robi obiadokolację i mam kupić winko jak będę wracać z pracy ...to lecę do domku kobitki :)

Paryzetka83, cinnamon cookie, agatia, Jasminowa, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek mnie boli, przed, po, w trakcie ;)
    także dziś pozycja "na flaczka" i koniec myślenia ;)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    mąz mi właśnie napisał że robi obiadokolację i mam kupić winko jak będę wracać z pracy ...to lecę do domku kobitki :)

Głodna się zrobiłam, przyjemnego wieczorku Edycik:):*

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A ja już się boję :P tylko nie domaluj drugiej kreski na teście tak jak Ruby bo nie uwierzę :P

Ale mnie znasz:D o tym pomyślałam :P hahhha

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Głodna się zrobiłam, przyjemnego wieczorku Edycik:):*

podejrzewam,że będzie pizza domowej roboty bo uwielbiam , ale moge sie mylić :P
    dziękuję Aguś :*

AgaL lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik udanego wieczorku :) ależ macie fajnych kucharzy w domu ;) ja przez Agi męża chyba we wtorek szaszłyki upichcę :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ale mnie znasz:D o tym pomyślałam :P hahhha
    Ha! Mam Cię :D 0dance3.gif

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ale fajny ludzik :D też tak umiem tańczyć ;)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Edycik udanego wieczorku :) ależ macie fajnych kucharzy w domu ;) ja przez Agi męża chyba we wtorek szaszłyki upichcę :)

Dziękuję Cinnamonku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 15:19

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ