Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Jak ktoś ma ochotę na dobrą i przezabawną komedię (oglądałam już 2 razy:) to polecam "Wakacje" film z tego roku- kontynuacja słynnej serii w krzywym zwierciadle rodzinki Griswoldów
widzę, że w tym filmie gra Leslie Mann - uwielbiam ją
polecam film z nią i Cameron Diaz - "Inna kobieta"
oglądałam z 5 razy i mam swoje ulubione sceny na których po prostu beczę ze śmiechu
ale uwaga bo to typowo babska komedia, z niektórych scen lałam ze śmiechu a Mąż nie rozumiał o co mi biega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:45
Ruby, Edycik, AgaL, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Edycik Dirty Dancing....ech jako nastolaatka namiętnie to oglądałam, grease uwielbiam za piosenki i johna travoltę
no a świąteczne to klimat taki...m.in. kevin sam w domu
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAga ty małpo tak siostrę oszukiwać, cynamon jak się z tym czujesz?
Edycik ja też lubię takie filmy, już się nie mogę na listy doczekać
Ok, spadam po młodą, potem jej koleżanka przychodzi do nas na chwilę a potem ćwiczenia, także kiedyś wieczorkiem zajrzę
Miłego piątku kobietyEdycik, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Cinnamon też uwielbiam ten film:) muszę go jeszcze raz obejrzeć
no i w tym wakacje gra ten aktor, co w kac vegas - jeden z kumpli - dentysta, co mu w którejś części wytatuowali policzekcinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Agatia ja miewam takie bóle
czasami boli mnie mocniej niż przed @
wtedy wiem, że będzie owu...
Dziewczyny- właśnie Was nadrabiam i już prawie dochodzę do końca
Ja też mam takie bóle silne lub silniejsze, niż na @ i zawsze myślałam, że to na owulkę, ale po monitoringu cyklu w tym miesiącu okazało się, że te bóle są po owulce. W czasie owulki przez 2 dni czułam lekkie kłucie jajnika, na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Monitoring rzucił mi światło na ten mój cykl.AgaL, agatia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby wrote:Aga ty małpo tak siostrę oszukiwać, cynamon jak się z tym czujesz?
Edycik ja też lubię takie filmy, już się nie mogę na listy doczekać
Ok, spadam po młodą, potem jej koleżanka przychodzi do nas na chwilę a potem ćwiczenia, także kiedyś wieczorkiem zajrzę
Miłego piątku kobiety
Tylko nie małpo (@-złe skojarzenie) i to tak przed pierwszym sikaniem na testano wiesz
Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Dziewczyny- właśnie Was nadrabiam i już prawie dochodzę do końca
Ja też mam takie bóle silne lub silniejsze, niż na @ i zawsze myślałam, że to na owulkę, ale po monitoringu cyklu w tym miesiącu okazało się, że te bóle są po owulce. W czasie owulki przez 2 dni czułam lekkie kłucie jajnika, na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Monitoring rzucił mi światło na ten mój cykl. -
majju wrote:To jestem i piszę. U mnie na lewym jajniku "coś" wielkości, uwaga, 3 cm! Prawdopodobnie jest to mocno wyrośnięte ciałko żółte (stąd ten silny ból jajnika po owu). Może też to być nie pęknięty pęcherzyk ale tą opcję gin raczej odrzuca bo przecież był Pregnyl na pęknięcie i "coś" ma inną strukturę i ścianki niż pęcherzyk. Aby to wyjaśnić mam w 21 dc (niedziela) zrobić badanie progesteronu. Pożądany jest wynik >10. Mam zadzwonić jak będę miała wynik. Jeśli prog. będzie niższy to będzie znaczyło, że to pęcherzyk, który może spowodować, że w następnym cyklu nie będzie owu. A tego byśmy nie chcieli.
Majju- kciuki za pozytywny przebieg akcji : )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:mąz mi właśnie napisał że robi obiadokolację i mam kupić winko jak będę wracać z pracy ...to lecę do domku kobitki
Głodna się zrobiłam, przyjemnego wieczorku Edycik:):*
Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A ja już się boję
tylko nie domaluj drugiej kreski na teście tak jak Ruby bo nie uwierzę
Ale mnie znasz:D o tym pomyślałamhahhha
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Edycik udanego wieczorku
ależ macie fajnych kucharzy w domu