Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju to życzę cierpliwość do następnej wizyty:-)
My kobiety jesteśmy nieustannie testowane pod względem wytrzymałości na cierpliwość, tożto gorsze niż tortury;-P
Ja wczoraj w ramach "niemyślenia" o testach i uniknięcia natręctwa myślowego typu: "będzie jedna kreska, nie dwie, nie jedna...itp" kupiłam książkę "Przywitaj się z królową" o wpadkach dyplomacji na świecie, fajna rozrywka do czytania;-))
ps. jaką mam beznadziejną pracę nawet popisać na forum nie mogę spokojnie;-PPPAgaL, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyA ja już mieszkanko wysprzątałam, tak więc jutro laba
tzn nie do końca bo muszę być na lapku bo jutro pracuję z domu
aaaaa podobno m mówił, że dzisiaj pizze zamawiamy
mam nadzieję, że nie zmienił planu
Miałam iść na piwo z koleżanką dzisiaj, ale powiem wam strasznie nie chce mi się wychodzić więc chyba odłożę to na za tydzień a skupię się na tej pizzy z m:)AgaL, Edycik, majju, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Pytanie! no pewnie że tak!
Ja z kuzynką z którą spędzałam całe wakacje na wsi, byłyśmy tak zafascynowane Anią, że same nazywałyśmy wszystkie nasze specjalne miejsca nazwami typu: wzgórze zachodzącego słońcaTeraz mieszkam w pobliżu tego "wzgórza"
Ruby, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Mam wszystkie części
i tak sobie zawsze marzyłam... że jeśli miałabym szczęście mieć dzieci, może córkę to poczytam jej to kiedyś
choć teraz inne czasy i tematy na topie... -
Jak ktoś ma ochotę na dobrą i przezabawną komedię (oglądałam już 2 razy:) to polecam "Wakacje" film z tego roku- kontynuacja słynnej serii w krzywym zwierciadle rodzinki Griswoldów
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A no tak
i jak byłam mała to mnie od flaczków wyzywałaś, pamiętasz to???
hahaha pamiętami nadal mi zostało
i podmieniałam Ci pieniądze w zamian za jeden papierowy o wysokim nominalne, dawałam Ci cztery o niskim...a Ty się cieszyłaś że masz i tak więcej "pieniążków "
(poważnie tak robiłam mojej Siostrzyczce;)Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:hahaha pamiętam
i nadal mi zostało
i podmieniałam Ci pieniądze w zamian za jeden papierowy o wysokim nominalne, dawałam Ci cztery o niskim...a Ty się cieszyłaś że masz i tak więcej "pieniążków "
(poważnie tak robiłam mojej Siostrzyczce;)AgaL lubi tę wiadomość
-
Majju to czekany z Tobą na progesteron. Ale tym czymś na jajniku się nie przejmuj. Ja taż miałam coś 18 mm i do końca nie wiadomo co. Lekarka powiedziała, że może to być torbiel krwotoczna ciałka żółtego albo przetrwały pęcherzyk. Ale to wcale nie wyklucza owulacji w następnym cyklu bo może ona być z drugiego jajnika lub może sie to"coś" usunąć razem z @. Trzymam kciuki.
Kocham Anię z Zielonego Wzgórzai rudy kolor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:42
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Jak ktoś ma ochotę na dobrą i przezabawną komedię (oglądałam już 2 razy:) to polecam "Wakacje" film z tego roku- kontynuacja słynnej serii w krzywym zwierciadle rodzinki Griswoldów
aaa muszę obejrzeć
uwielbiam te durnotyfilm wydanie świąteczne zawsze poprawia mi nastrój