X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to życzę cierpliwość do następnej wizyty:-)
    My kobiety jesteśmy nieustannie testowane pod względem wytrzymałości na cierpliwość, tożto gorsze niż tortury;-P
    Ja wczoraj w ramach "niemyślenia" o testach i uniknięcia natręctwa myślowego typu: "będzie jedna kreska, nie dwie, nie jedna...itp" kupiłam książkę "Przywitaj się z królową" o wpadkach dyplomacji na świecie, fajna rozrywka do czytania;-))
    ps. jaką mam beznadziejną pracę nawet popisać na forum nie mogę spokojnie;-PPP

AgaL, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już mieszkanko wysprzątałam, tak więc jutro laba :) tzn nie do końca bo muszę być na lapku bo jutro pracuję z domu :) aaaaa podobno m mówił, że dzisiaj pizze zamawiamy :P mam nadzieję, że nie zmienił planu :)

Miałam iść na piwo z koleżanką dzisiaj, ale powiem wam strasznie nie chce mi się wychodzić więc chyba odłożę to na za tydzień a skupię się na tej pizzy z m:)

AgaL, Edycik, majju, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Pytanie! no pewnie że tak! :)

Ja z kuzynką z którą spędzałam całe wakacje na wsi, byłyśmy tak zafascynowane Anią, że same nazywałyśmy wszystkie nasze specjalne miejsca nazwami typu: wzgórze zachodzącego słońca ;) Teraz mieszkam w pobliżu tego "wzgórza" ;)

Ruby, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A czy ktoś jeszcze poza mną lubił...Anie z Zielonego Wzgórza?:P
    Moja ukochana książka! A w Jeżycjadzie przybyło sporo nowych osób ale myślę, że można przeczytać i się zorientować kto jest kto :)

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to miły wieczorek się szykuje....ja chyba też sie zaszyje w domku z moim M :)

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Mam wszystkie części :) i tak sobie zawsze marzyłam... że jeśli miałabym szczęście mieć dzieci, może córkę to poczytam jej to kiedyś;)
    choć teraz inne czasy i tematy na topie...
    Ja miałam takie marzenie właśnie o Jeżycjadzie... i nadal mam :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju i spełni się nam :) :)

majju lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk a Ty jakie plany na weekend??:)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby pewnie jak nie masz ochoty wychodzić zamówicie pizzę i odpocznijcie sobie :)
    ja dziś podobny plan mam,mąż kończy pracę o 20 i jakiś filmik,może winko grzane zrobię :D

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A czy ktoś jeszcze poza mną lubił...Anie z Zielonego Wzgórza?:P
    Jaaaaaa :D

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak przecież jako młodszej Siostrze Ci to czytałam :P :D

Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech uwielbiam Was, czy jest dobrze czy źle....zawsze rozmowa tu poprawia mi nastrój :)

cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    No tak przecież jako młodszej Siostrze Ci to czytałam :P :D
    A no tak :) i jak byłam mała to mnie od flaczków wyzywałaś, pamiętasz to??? :D

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś ma ochotę na dobrą i przezabawną komedię (oglądałam już 2 razy:) to polecam "Wakacje" film z tego roku- kontynuacja słynnej serii w krzywym zwierciadle rodzinki Griswoldów ;)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A no tak :) i jak byłam mała to mnie od flaczków wyzywałaś, pamiętasz to??? :D

hahaha pamiętam :P i nadal mi zostało :D i podmieniałam Ci pieniądze w zamian za jeden papierowy o wysokim nominalne, dawałam Ci cztery o niskim...a Ty się cieszyłaś że masz i tak więcej "pieniążków "
    (poważnie tak robiłam mojej Siostrzyczce;)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    hahaha pamiętam :P i nadal mi zostało :D i podmieniałam Ci pieniądze w zamian za jeden papierowy o wysokim nominalne, dawałam Ci cztery o niskim...a Ty się cieszyłaś że masz i tak więcej "pieniążków "
    (poważnie tak robiłam mojej Siostrzyczce;)
    Osz Ty Wredoto :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to czekany z Tobą na progesteron. Ale tym czymś na jajniku się nie przejmuj. Ja taż miałam coś 18 mm i do końca nie wiadomo co. Lekarka powiedziała, że może to być torbiel krwotoczna ciałka żółtego albo przetrwały pęcherzyk. Ale to wcale nie wyklucza owulacji w następnym cyklu bo może ona być z drugiego jajnika lub może sie to"coś" usunąć razem z @. Trzymam kciuki.

Kocham Anię z Zielonego Wzgórza :) i rudy kolor :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:42

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jak ktoś ma ochotę na dobrą i przezabawną komedię (oglądałam już 2 razy:) to polecam "Wakacje" film z tego roku- kontynuacja słynnej serii w krzywym zwierciadle rodzinki Griswoldów ;)

aaa muszę obejrzeć :P
    uwielbiam te durnoty :P film wydanie świąteczne zawsze poprawia mi nastrój

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    aaa muszę obejrzeć :P
    uwielbiam te durnoty :P film wydanie świąteczne zawsze poprawia mi nastrój

Mi też:):)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mąz ściągnał ...magic mike xxl ale jeszcze nie oglądałam
    ciekawa jestem co to będzie, bo pierwsza część nie zachwyciła mnie

ja uwielbiam muzyczne dirty dancing,gresse,step up itp oraz każdy świateczny film :P

madzikk lubi tę wiadomość

‹‹ 721 722 723 724 725 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ