Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
madzikk wrote:Mi sie wydaje ze z tym kluciem jajnikow po owulce to jest tak ze progesteron jest wyzszy a to powoduje zaleganie przetrawionego jedzonka w jelitach ktore moga powodowac taki dyskomfort i "bol jajnikow". Lekarzem nie jestem ale to mi przeszlo przez mysl. Pijecie siemie lniane rowniez po owulce?
Ja nie piję....a powinno sie czy nie
Madzikk dużo wiesz:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kobietki! Ból jajnika po owulacji spowodowany jest tworzeniem się i wzrostem ciałka żółtego. Ot i cała kołomyja
Co do szczegółów mojej wizyty to napiszę z domu bo męczę się na telefonie.
cinnamon cookie, Imię_Róży, Paryzetka83, Edycik, madzikk, Ejrene, summis, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Kobietki! Ból jajnika po owulacji spowodowany jest tworzeniem się i wzrostem ciałka żółtego. Ot i cała kołomyja
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Kobietki! Ból jajnika po owulacji spowodowany jest tworzeniem się i wzrostem ciałka żółtego. Ot i cała kołomyja
Dzięki Majjuuu to chyba dobrze:) Madzikk napisz;)madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Poważnie?
a który to dzień był? szalone jesteście, ale może to Was uodparnia na widok bieli na teście....mi się aż ręce trzesą..
AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
AgaL wrote:Ja nie piję....a powinno sie czy nie
Madzikk dużo wiesz:)AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dziewczyny czy macie przed owulką taki ból jak na @? Wiem, że to debilne pytanie, bo każda ma inne odczucia
ale ja nigdy tak nie miałam. Mam 13 dc i ból podbrzusza jak na @... Wariacje jakieś w moim organizmie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:43
-
Agatia gdzieś mi Twój wpis uciekł
Idę na Kuśkę Brothers
Majju dzięki za wyjaśnienie przyczyn naszych bóli
Cholercia tak jak Was czytam, to z góry moje testowanie 13go mogę skreślić bo nic nie będzie widać8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Dzięki Majjuuu to chyba dobrze:) Madzikk napisz;)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
agatia wrote:Dziewczyny czy macie przed owulką taki ból jak na @? Wiem, że to debilne pytanie, bo każda ma inne odczucia
ale ja nigdy tak nie miałam. Mam 13 dc i ból podbrzusza jak na @... Wariacje jakieś w moim organizmie...
Ja wcześniej raczej tego nie zauważałam, ale w tym właśnie cyklu co się udało to bardzo mnie bolało na tyle że nawet seksów mi się odechciało- ale dobrze że się zmusiłamAgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrena ją zawsze mam silny ból około owulacyjny, miałam nawet w cyklu bez owulacji, więc pewnie czułam jak pęcherzyk rośnie. Ale nigdy nie był to ból jak przy @.
Paryzetka fajniebyłam kiedyś na ich koncercie
wyszalejesz się
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
O kolejny objaw ciąży ja też miałam w tym cyklu bóle przed owu aż mnie jajniki zarzynały:-)) eeee to ja testu nie robię na pewno w ciąży jestem;-)
Paryzetka83, AgaL, Edycik, cinnamon cookie, madzikk, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
madzikk wrote:Pewnie tak, jezeli taki bol wystepuje w pierwszych dniach po owolce, ale jezeli ktos ma bole po 7dpo to napewno nie jest to cialko zolte chyba ze jest sie w ciazy
No to jestem w cionszyEdycik, madzikk, majju, Mundek lubią tę wiadomość
-
majju dzięki raz jeszcze za informację od ginekologa;)
my to już tak zżyte tu na forum jesteśmy, ze nawet na wizyty chodzimy "razem"Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:02
Edycik, Paryzetka83, madzikk, majju, Mundek, Jasminowa, katiuszaa lubią tę wiadomość