X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    No też mnie to zmroziło wczoraj wiesz...ale m przyszedł i mówi mi , że jego koleżanka dostała na 3 miesiące tabletki anty i po odstawieniu lekarz kazał się od razu starać więc pewnie to jakaś metoda też jest? aczkolwiek zawsze słyszałam, że powinno się odczekać po dostawieniu żeby organizm się oczyścił itp i itd. Mam nadzieję, że te antyki nie są pewne, że może coś ruszy i jakiś inny sposób się znajdzie.

Jedyne pocieszające powiedział, że to nie jest niemożliwe, że akurat w tym cyklu hormony ruszą i zaskoczę ;)
    On po prostu nie mydli oczów, mówi jak jest, może się udać, ale jak nie to musi szukać innych sposobów.

Ruby mój nowy tez jest taki, wali prosto z mostu....ale przynajmniej szczerze i cały czas szuka, napiszę Wam na pewno co mi tym razem powie...

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skoro mowa o testowaniu, to ja przypomnę listę ;) Jak kogoś pominęłam to proszę się dopisywać ;)

7.Imię-Róży, Wiola90
    8.Imię-Róży
    9.Imię-Róży, Wiola90
    10.Imię-Róży
    11. Bratek, AgaL
    12.
    13. Paryzetka, może Majju, Bratek
    14. Jasminowa
    15. Mundek
    16. Paryzetka, Majju

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Cynamon wiem, że to nie lada zadanie ale w takim razie musisz go jeszcze dać radę napalić jak co, 15 dzień cyklu zobowiązuje :D
    Ja wczoraj byłam zdołowana i mój się chyba obraził bo on właśnie miał chcicę :P
    Nie chciałabym być o tej porze taka wulgarna, ale jedyne na co mogę się dziś zdobyć to pozycja na kłodę :P liczę, że On będzie działał :P a że dziś będzie trzeci dzień bez niczego to istnieje takie prawdopodobieństwo :D

Paryzetka83, AgaL, madzikk, summis, Imię_Róży, Ejrene, agatia, Ruby, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby jedni mówią tak, drudzy tak.. Jedni, że trzeba czekać aż organizm się oczyści, że miesiąc, do 3, słyszałam nawet opinię, że pół roku :| inni, że organizm szybko się oczyszcza z anty, że po dniu czy dwóch nic nie ma, dlatego przecież @ się dostaje, i że łatwo szybko po anty zajść... Sama nie wiem, kogo słuchać.

A ja właśnie się doczłapałam do wanny, jakimś cudem nawet do nienj wlazłam i dałam radę się umyć :D istnieje szansa, że jak Mąż będzie napalony to nawet zechce wykorzystać swoją flakowatą żonkę :P dziś 15dc więc kto wie co tam się lęgnie ;)

Hahhaha flakowatą żonkę :D zabiłaś mnie tym określeniem :)

cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja to nie wiem czy się odważę....;)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwile mnie nie było a już miałam co nadrabiać :)

Ja przed ślubem brałam anty, i wiedziałam że po ślubie chcemy powiększać rodzinę i pytałam lekarza jak z tym odstawieniem, to mówił że kiedyś się zalecało tyle czekać bo tabletki miały inny skład, więcej hormonów w sobie, a teraz nie ma takiej potrzeby i można od razu i ja mu uwierzyłam :)

Ja kłucia jajników też miałam po ovu myślę że to chyba normalne, a teraz kłuje mnie nawet czasem prawy a owulację miałam z lewego :)

Imię_Róży pytałaś ile się bzykaliśmy- ze względu na nieobecność mojego męża to w niedzielę a potem dopiero jak przyjechał to w sobotę w dzień owulacji.

Cinamonku gorzej jak by Twój się rozchorował bo wtedy zgwałcić ciężko :P a tak to porostu dla celów wyższych się poświęć dziś ;)

Imię_Róży, Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka ja to nie wiem czy się odważę....;)
    Ja się odważę, bo idę 13 na koncert i nie chcę ryzykować choć 10dpo to i tak może nie być wiarygodne ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to po tym co Ejrene napisała...mam kolejny objaw cionszowy:)
    u mnie w środę 11ego będzie 11dpo ;) siknę dla sportu i ćwiczenia przyjmowania na klatę negatywów :P

Paryzetka83, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka na jaki koncert idziesz?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja się odważę, bo idę 13 na koncert i nie chcę ryzykować choć 10dpo to i tak może nie być wiarygodne ;)

10 dpo jak któraś tu pisała to statystycznie testy nie wychodzą, w ogóle to powinni zrobić testy, żeby się pojawiał jaskrawy napis nie pozostawiający wątpliwości "jesteś w ciąży" lub "nie jesteś w ciąży - i nie doszukuj się czy - "nie" przed "jesteś" jest za słabo widoczne".... a nie to wypatrywanie cieni kresek pod światło i z lupą;-)

Ruby, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:

zdublowało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:04

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene - tak zwany złoty strzał :D

Ejrene, Edycik, Imię_Róży, AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    10 dpo jak któraś tu pisała to statystycznie testy nie wychodzą, w ogóle to powinni zrobić testy, żeby się pojawiał jaskrawy napis nie pozostawiający wątpliwości "jesteś w ciąży" lub "nie jesteś w ciąży - i nie doszukuj się czy - "nie" przed "jesteś" jest za słabo widoczne".... a nie to wypatrywanie cieni kresek pod światło i z lupą;-)

zgadzam się w 100% :)
    Dziś te procenty coś mi po głowie chodzą ;)

Imię_Róży, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:

Mi bladziutki wyszedł 14po. A są takie elektroniczne testy które właśnie wyświetlają że ciąża albo brak :) i wtedy człowiek nie musi się zastanawiać czy jest czy nie ma, czy nie za blada itd.

Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ejrene - tak zwany złoty strzał :D

Niby w owulację to na chłopaka ;) A czytałam w internecie że jacyś tam naukowcy przeprowadzali badania i na podstawie przyrostu HCG określali płeć. I stwierdzili że jak jest duży przyrost HCG na początku ciąży to dziołcha ;)

To zobaczymy która teoria się sprawdzi w moim przypadku :D

AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Mi bladziutki wyszedł 14po. A są takie elektroniczne testy które właśnie wyświetlają że ciąża albo brak :) i wtedy człowiek nie musi się zastanawiać czy jest czy nie ma, czy nie za blada itd.

Ejrene a wcześniej robiłaś czy dopiero 14 dpo?, bo mnie w zeszłym miesiącu pink test (oszust jeden;-P) bladziochy pokazał a blada d..a z tego wyszła;-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Ejrene a wcześniej robiłaś czy dopiero 14 dpo?, bo mnie w zeszłym miesiącu pink test (oszust jeden;-P) bladziochy pokazał a blada d..a z tego wyszła;-)

Pierwszy dopiero 14po

atdc15nmjt4tk663.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Niby w owulację to na chłopaka ;) A czytałam w internecie że jacyś tam naukowcy przeprowadzali badania i na podstawie przyrostu HCG określali płeć. I stwierdzili że jak jest duży przyrost HCG na początku ciąży to dziołcha ;)

Czyli 50 na 50 albo będzie chop albo dziołcha:-))) a te naukowe to pewnie hamerykańskie;-)
    ps. ja z syniuniem wstrzeliłam się w owu:-)

Edycik, AgaL, Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:

Będzie dziewczyna i chłopak :)

Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli 11dpo nie ma sensu robić ;)

‹‹ 717 718 719 720 721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ