Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:No też mnie to zmroziło wczoraj wiesz...ale m przyszedł i mówi mi , że jego koleżanka dostała na 3 miesiące tabletki anty i po odstawieniu lekarz kazał się od razu starać więc pewnie to jakaś metoda też jest? aczkolwiek zawsze słyszałam, że powinno się odczekać po dostawieniu żeby organizm się oczyścił itp i itd. Mam nadzieję, że te antyki nie są pewne, że może coś ruszy i jakiś inny sposób się znajdzie.
Jedyne pocieszające powiedział, że to nie jest niemożliwe, że akurat w tym cyklu hormony ruszą i zaskoczę
On po prostu nie mydli oczów, mówi jak jest, może się udać, ale jak nie to musi szukać innych sposobów.
Ruby mój nowy tez jest taki, wali prosto z mostu....ale przynajmniej szczerze i cały czas szuka, napiszę Wam na pewno co mi tym razem powie...Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
To skoro mowa o testowaniu, to ja przypomnę listę
Jak kogoś pominęłam to proszę się dopisywać
7.Imię-Róży, Wiola90
8.Imię-Róży
9.Imię-Róży, Wiola90
10.Imię-Róży
11. Bratek, AgaL
12.
13. Paryzetka, może Majju, Bratek
14. Jasminowa
15. Mundek
16. Paryzetka, Majju8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:Cynamon wiem, że to nie lada zadanie ale w takim razie musisz go jeszcze dać radę napalić jak co, 15 dzień cyklu zobowiązuje
Ja wczoraj byłam zdołowana i mój się chyba obraził bo on właśnie miał chcicęliczę, że On będzie działał
a że dziś będzie trzeci dzień bez niczego to istnieje takie prawdopodobieństwo
Paryzetka83, AgaL, madzikk, summis, Imię_Róży, Ejrene, agatia, Ruby, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ruby jedni mówią tak, drudzy tak.. Jedni, że trzeba czekać aż organizm się oczyści, że miesiąc, do 3, słyszałam nawet opinię, że pół roku
inni, że organizm szybko się oczyszcza z anty, że po dniu czy dwóch nic nie ma, dlatego przecież @ się dostaje, i że łatwo szybko po anty zajść... Sama nie wiem, kogo słuchać.
A ja właśnie się doczłapałam do wanny, jakimś cudem nawet do nienj wlazłam i dałam radę się umyćistnieje szansa, że jak Mąż będzie napalony to nawet zechce wykorzystać swoją flakowatą żonkę
dziś 15dc więc kto wie co tam się lęgnie
Hahhaha flakowatą żonkęzabiłaś mnie tym określeniem
cinnamon cookie, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Chwile mnie nie było a już miałam co nadrabiać
Ja przed ślubem brałam anty, i wiedziałam że po ślubie chcemy powiększać rodzinę i pytałam lekarza jak z tym odstawieniem, to mówił że kiedyś się zalecało tyle czekać bo tabletki miały inny skład, więcej hormonów w sobie, a teraz nie ma takiej potrzeby i można od razu i ja mu uwierzyłam
Ja kłucia jajników też miałam po ovu myślę że to chyba normalne, a teraz kłuje mnie nawet czasem prawy a owulację miałam z lewego
Imię_Róży pytałaś ile się bzykaliśmy- ze względu na nieobecność mojego męża to w niedzielę a potem dopiero jak przyjechał to w sobotę w dzień owulacji.
Cinamonku gorzej jak by Twój się rozchorował bo wtedy zgwałcić ciężkoa tak to porostu dla celów wyższych się poświęć dziś
Imię_Róży, Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
No to po tym co Ejrene napisała...mam kolejny objaw cionszowy:)
u mnie w środę 11ego będzie 11dposiknę dla sportu i ćwiczenia przyjmowania na klatę negatywów
Paryzetka83, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Ja się odważę, bo idę 13 na koncert i nie chcę ryzykować choć 10dpo to i tak może nie być wiarygodne
10 dpo jak któraś tu pisała to statystycznie testy nie wychodzą, w ogóle to powinni zrobić testy, żeby się pojawiał jaskrawy napis nie pozostawiający wątpliwości "jesteś w ciąży" lub "nie jesteś w ciąży - i nie doszukuj się czy - "nie" przed "jesteś" jest za słabo widoczne".... a nie to wypatrywanie cieni kresek pod światło i z lupąRuby, AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:10 dpo jak któraś tu pisała to statystycznie testy nie wychodzą, w ogóle to powinni zrobić testy, żeby się pojawiał jaskrawy napis nie pozostawiający wątpliwości "jesteś w ciąży" lub "nie jesteś w ciąży - i nie doszukuj się czy - "nie" przed "jesteś" jest za słabo widoczne".... a nie to wypatrywanie cieni kresek pod światło i z lupą
zgadzam się w 100%
Dziś te procenty coś mi po głowie chodząImię_Róży, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:10 dpo jak któraś tu pisała to statystycznie testy nie wychodzą, w ogóle to powinni zrobić testy, żeby się pojawiał jaskrawy napis nie pozostawiający wątpliwości "jesteś w ciąży" lub "nie jesteś w ciąży - i nie doszukuj się czy - "nie" przed "jesteś" jest za słabo widoczne".... a nie to wypatrywanie cieni kresek pod światło i z lupą
Mi bladziutki wyszedł 14po. A są takie elektroniczne testy które właśnie wyświetlają że ciąża albo braki wtedy człowiek nie musi się zastanawiać czy jest czy nie ma, czy nie za blada itd.
Imię_Róży, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ejrene - tak zwany złoty strzał
Niby w owulację to na chłopakaA czytałam w internecie że jacyś tam naukowcy przeprowadzali badania i na podstawie przyrostu HCG określali płeć. I stwierdzili że jak jest duży przyrost HCG na początku ciąży to dziołcha
To zobaczymy która teoria się sprawdzi w moim przypadkuAgaL, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Mi bladziutki wyszedł 14po. A są takie elektroniczne testy które właśnie wyświetlają że ciąża albo brak
i wtedy człowiek nie musi się zastanawiać czy jest czy nie ma, czy nie za blada itd.
Ejrene a wcześniej robiłaś czy dopiero 14 dpo?, bo mnie w zeszłym miesiącu pink test (oszust jeden;-P) bladziochy pokazał a blada d..a z tego wyszła;-)
-
Ejrene wrote:Niby w owulację to na chłopaka
A czytałam w internecie że jacyś tam naukowcy przeprowadzali badania i na podstawie przyrostu HCG określali płeć. I stwierdzili że jak jest duży przyrost HCG na początku ciąży to dziołcha
To zobaczymy która teoria się sprawdzi w moim przypadku
Czyli 50 na 50 albo będzie chop albo dziołcha:-))) a te naukowe to pewnie hamerykańskie;-)
ps. ja z syniuniem wstrzeliłam się w owu:-)Edycik, AgaL, Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Niby w owulację to na chłopaka
A czytałam w internecie że jacyś tam naukowcy przeprowadzali badania i na podstawie przyrostu HCG określali płeć. I stwierdzili że jak jest duży przyrost HCG na początku ciąży to dziołcha
To zobaczymy która teoria się sprawdzi w moim przypadku
Będzie dziewczyna i chłopakEjrene, Jasminowa lubią tę wiadomość