Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeja,
Dziewczyny jestem i miło mi , że pytacie o mnie...wstałam o 7 wybrać małą do przedszkola i miałam iść na aerobik ale zrezygnowałam jakoś słabo się czułam dzisiaj, pójdę wieczorem. Położyłam się i wstałam niedawno z lekkim bólem głowy, mdłościami...to przez te tabsy, chyba za dużo już tego...
Edycik - nadrobię wieczorem ćwiczenia
Imię róży - niby piszą, że dupek nie podnosi ale ja miałam wyższą i jak zapytałam lekarza to powiedział, że to po dupku.
Majju powodzenia na wizyciemi też cykl 15 przypadłby do gustu, wszystko by się przynajmniej szybko działo
Gratuluję naszym krawcowym też bym chciała umieć szyć, młodej różne fajne spódniczki bym szyła
Kas trzymam kciuki za betę!
Jeśli chodzi o lumpy to nie mam nic przeciwko nim, ale nie mam do nich ręki...serio miałam kilka podejść ale nigdy nic mi się nie trafiło poza tym ci ludzie tam jak mrówki jak dostawa - to nie dla mnie, za to galerie uwielbiam, ale czasem mają ceny jak z kosmosu to fakt...często kupuję coś na wyprzedażach albo w małych sklepikach miejskich
Dzisiaj będę pić za wasze sikańce na dniach i za wasze pomyślne owulacje, za każdą coś chlapnę -
nick nieaktualnyCynamon pytałaś czy mam zaufanie, ciężko powiedzieć byłam u niego dopiero kilka razy, coś robi, coś widzi, nie lekceważy więc chyba chce mnie do tej ciąży doprowadzić...zobaczymy jeszcze jakiś czas pochodzę i zobaczę co się będzie działo...
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
summis wrote:Agatia nawet nie wiesz jak poprawiłaś mój humorek
więc dzisiaj z narzeczonym działamy, a co ;p
torbiel na jajniku to nic innego jak niepęknięty pęcherzyk i często sam się wchłania lub zostaje wydalony z @. Więc spokojnie w następnym cyklu może nie być torbieli, a może być nowy pęcherzyk. Więc do dzieła
summis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:No raczej, że działajcie
torbiel na jajniku to nic innego jak niepęknięty pęcherzyk i często sam się wchłania lub zostaje wydalony z @. Więc spokojnie w następnym cyklu może nie być torbieli, a może być nowy pęcherzyk. Więc do dzieła
agatia, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
1 cykl starań
Termin @ 19.11
Długość cyklu 28-30 -
Ruby zgadzam się z Tobą, Aga to taka dobra duszyczka
Co do mojego pytania to też chodziło mi o to, czy wiesz, że na pewno on dobrze działa? W sensie, że leczyopinie ma dobre? Chodzi mi o to, żeby niepotrzebnie nie pakował w Ciebie czegoś... Jeśli ma dobre opinie i się zna na rzeczy to Ok
bo ja jak mam być szczera, to do tematy antyków podchodzę już jak pies do jeża
Ruby, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
No widzisz Ruby, ja tu właśnie dogrzebałam że w dawce 10 mg nie podnosi a powyżej może podnosić temperaturę, że prędzej luteina... ażesz cholera wie, no nic dzisiaj ostatnią wzięłam to zobaczę jutro czy sie moje przeziębienie rozwinie czy nie;-P
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby posikamy razem na te owulacyjne.Ja jutro mam 10 dc siknę na owulacyjny, ale pewnie znów będę miała owulke późno
też liczę na późniejszą dlatego dziwi mnie ten szybki monitoring w środę ...
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby zgadzam się z Tobą, Aga to taka dobra duszyczka
Co do mojego pytania to też chodziło mi o to, czy wiesz, że na pewno on dobrze działa? W sensie, że leczyopinie ma dobre? Chodzi mi o to, żeby niepotrzebnie nie pakował w Ciebie czegoś... Jeśli ma dobre opinie i się zna na rzeczy to Ok
bo ja jak mam być szczera, to do tematy antyków podchodzę już jak pies do jeża
No też mnie to zmroziło wczoraj wiesz...ale m przyszedł i mówi mi , że jego koleżanka dostała na 3 miesiące tabletki anty i po odstawieniu lekarz kazał się od razu starać więc pewnie to jakaś metoda też jest? aczkolwiek zawsze słyszałam, że powinno się odczekać po dostawieniu żeby organizm się oczyścił itp i itd. Mam nadzieję, że te antyki nie są pewne, że może coś ruszy i jakiś inny sposób się znajdzie.
Jedyne pocieszające powiedział, że to nie jest niemożliwe, że akurat w tym cyklu hormony ruszą i zaskoczę
On po prostu nie mydli oczów, mówi jak jest, może się udać, ale jak nie to musi szukać innych sposobów.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Na monitoring warto iśc nie wiadomo co tam się wydarzy,ja idę w poniedziałek Ruby na monitoring 12 dnia cyklu zobaczymy co tam się dzieje
to jutro sikamy na owulacyjne patyczaki
idziemy łep w łep w tym cyklu kochana :*
o widzisz toja będę szła w 14 dniu cyklu, no faktycznie to może coś już się zobaczyEdycik lubi tę wiadomość
-
Ruby jedni mówią tak, drudzy tak.. Jedni, że trzeba czekać aż organizm się oczyści, że miesiąc, do 3, słyszałam nawet opinię, że pół roku
inni, że organizm szybko się oczyszcza z anty, że po dniu czy dwóch nic nie ma, dlatego przecież @ się dostaje, i że łatwo szybko po anty zajść... Sama nie wiem, kogo słuchać.
A ja właśnie się doczłapałam do wanny, jakimś cudem nawet do nienj wlazłam i dałam radę się umyćistnieje szansa, że jak Mąż będzie napalony to nawet zechce wykorzystać swoją flakowatą żonkę
dziś 15dc więc kto wie co tam się lęgnie
Edycik, madzikk, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Aga ale masz taki dar, że po twoich postach uśmiech się na twarzy pojawia nawet jak nie mam na niego ochoty :*
Ależ mi się miło zrobiło i ciepło na serduchu....musisz mieć ten sam dar :*:*Ruby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny