X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • summis Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju również się dołączam do prośby, zawsze tyle emocji i z głowy wylatuje o co mamy zapytać ;)

1 cykl starań
    Termin @ 19.11
    Długość cyklu 28-30
  • summis Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia nawet nie wiesz jak poprawiłaś mój humorek ;) więc dzisiaj z narzeczonym działamy, a co ;p

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

1 cykl starań
    Termin @ 19.11
    Długość cyklu 28-30
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

Dziewczyny jestem i miło mi , że pytacie o mnie...wstałam o 7 wybrać małą do przedszkola i miałam iść na aerobik ale zrezygnowałam jakoś słabo się czułam dzisiaj, pójdę wieczorem. Położyłam się i wstałam niedawno z lekkim bólem głowy, mdłościami...to przez te tabsy, chyba za dużo już tego...

Edycik - nadrobię wieczorem ćwiczenia :)

Imię róży - niby piszą, że dupek nie podnosi ale ja miałam wyższą i jak zapytałam lekarza to powiedział, że to po dupku.

Majju powodzenia na wizycie :) mi też cykl 15 przypadłby do gustu, wszystko by się przynajmniej szybko działo :)

Gratuluję naszym krawcowym też bym chciała umieć szyć, młodej różne fajne spódniczki bym szyła :)

Kas trzymam kciuki za betę!

Jeśli chodzi o lumpy to nie mam nic przeciwko nim, ale nie mam do nich ręki...serio miałam kilka podejść ale nigdy nic mi się nie trafiło poza tym ci ludzie tam jak mrówki jak dostawa - to nie dla mnie, za to galerie uwielbiam, ale czasem mają ceny jak z kosmosu to fakt...często kupuję coś na wyprzedażach albo w małych sklepikach miejskich :)

Dzisiaj będę pić za wasze sikańce na dniach i za wasze pomyślne owulacje, za każdą coś chlapnę :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby fajnie, ze jesteś, bez Ciebie to nie to samo :*

Ruby lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon pytałaś czy mam zaufanie, ciężko powiedzieć byłam u niego dopiero kilka razy, coś robi, coś widzi, nie lekceważy więc chyba chce mnie do tej ciąży doprowadzić...zobaczymy jeszcze jakiś czas pochodzę i zobaczę co się będzie działo...

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summis wrote:
    Agatia nawet nie wiesz jak poprawiłaś mój humorek ;) więc dzisiaj z narzeczonym działamy, a co ;p
    No raczej, że działajcie :) torbiel na jajniku to nic innego jak niepęknięty pęcherzyk i często sam się wchłania lub zostaje wydalony z @. Więc spokojnie w następnym cyklu może nie być torbieli, a może być nowy pęcherzyk. Więc do dzieła ;)

summis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby fajnie, ze jesteś, bez Ciebie to nie to samo :*

Aga ale masz taki dar, że po twoich postach uśmiech się na twarzy pojawia nawet jak nie mam na niego ochoty :*

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale będzie testowanie za kilka dni, dziewczyny z tego co patrzę to połowa z was jest średnio 4/5 dni po , wow ale będzie się działo :) za to ja wtedy będę sikać na owulacyjne:)

Edycik, cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby posikamy razem na te owulacyjne.Ja jutro mam 10 dc siknę na owulacyjny, ale pewnie znów będę miała owulke późno :P

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • summis Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No raczej, że działajcie :) torbiel na jajniku to nic innego jak niepęknięty pęcherzyk i często sam się wchłania lub zostaje wydalony z @. Więc spokojnie w następnym cyklu może nie być torbieli, a może być nowy pęcherzyk. Więc do dzieła ;)
    W takim razie nie dam mu dzisiaj nawet zasnąć ;p

agatia, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

1 cykl starań
    Termin @ 19.11
    Długość cyklu 28-30
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby zgadzam się z Tobą, Aga to taka dobra duszyczka :)
    Co do mojego pytania to też chodziło mi o to, czy wiesz, że na pewno on dobrze działa? W sensie, że leczy :) opinie ma dobre? Chodzi mi o to, żeby niepotrzebnie nie pakował w Ciebie czegoś... Jeśli ma dobre opinie i się zna na rzeczy to Ok :) bo ja jak mam być szczera, to do tematy antyków podchodzę już jak pies do jeża :/

Ruby, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Ruby, ja tu właśnie dogrzebałam że w dawce 10 mg nie podnosi a powyżej może podnosić temperaturę, że prędzej luteina... ażesz cholera wie, no nic dzisiaj ostatnią wzięłam to zobaczę jutro czy sie moje przeziębienie rozwinie czy nie;-P

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby posikamy razem na te owulacyjne.Ja jutro mam 10 dc siknę na owulacyjny, ale pewnie znów będę miała owulke późno :P
    Ja właśnie będę mieć 11, to sikam z tobą jutro :) też liczę na późniejszą dlatego dziwi mnie ten szybki monitoring w środę ...

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na monitoring warto iśc nie wiadomo co tam się wydarzy,ja idę w poniedziałek Ruby na monitoring 12 dnia cyklu zobaczymy co tam się dzieje :P

to jutro sikamy na owulacyjne patyczaki :P

idziemy łep w łep w tym cyklu kochana :*

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby zgadzam się z Tobą, Aga to taka dobra duszyczka :)
    Co do mojego pytania to też chodziło mi o to, czy wiesz, że na pewno on dobrze działa? W sensie, że leczy :) opinie ma dobre? Chodzi mi o to, żeby niepotrzebnie nie pakował w Ciebie czegoś... Jeśli ma dobre opinie i się zna na rzeczy to Ok :) bo ja jak mam być szczera, to do tematy antyków podchodzę już jak pies do jeża :/

No też mnie to zmroziło wczoraj wiesz...ale m przyszedł i mówi mi , że jego koleżanka dostała na 3 miesiące tabletki anty i po odstawieniu lekarz kazał się od razu starać więc pewnie to jakaś metoda też jest? aczkolwiek zawsze słyszałam, że powinno się odczekać po dostawieniu żeby organizm się oczyścił itp i itd. Mam nadzieję, że te antyki nie są pewne, że może coś ruszy i jakiś inny sposób się znajdzie.

Jedyne pocieszające powiedział, że to nie jest niemożliwe, że akurat w tym cyklu hormony ruszą i zaskoczę ;)
    On po prostu nie mydli oczów, mówi jak jest, może się udać, ale jak nie to musi szukać innych sposobów.

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ruby słyszałam,że właśnie najlepiej zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych się starać - kobiety w 3 mce zachodzą w ciążę po ich odstawieniu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Na monitoring warto iśc nie wiadomo co tam się wydarzy,ja idę w poniedziałek Ruby na monitoring 12 dnia cyklu zobaczymy co tam się dzieje :P

to jutro sikamy na owulacyjne patyczaki :P

idziemy łep w łep w tym cyklu kochana :*

o widzisz toja będę szła w 14 dniu cyklu, no faktycznie to może coś już się zobaczy :)

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jedni mówią tak, drudzy tak.. Jedni, że trzeba czekać aż organizm się oczyści, że miesiąc, do 3, słyszałam nawet opinię, że pół roku :| inni, że organizm szybko się oczyszcza z anty, że po dniu czy dwóch nic nie ma, dlatego przecież @ się dostaje, i że łatwo szybko po anty zajść... Sama nie wiem, kogo słuchać.

A ja właśnie się doczłapałam do wanny, jakimś cudem nawet do nienj wlazłam i dałam radę się umyć :D istnieje szansa, że jak Mąż będzie napalony to nawet zechce wykorzystać swoją flakowatą żonkę :P dziś 15dc więc kto wie co tam się lęgnie ;)

Edycik, madzikk, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga ale masz taki dar, że po twoich postach uśmiech się na twarzy pojawia nawet jak nie mam na niego ochoty :*

Ależ mi się miło zrobiło i ciepło na serduchu....musisz mieć ten sam dar :*:*

Ruby lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon wiem, że to nie lada zadanie ale w takim razie musisz go jeszcze dać radę napalić jak co, 15 dzień cyklu zobowiązuje :D
    Ja wczoraj byłam zdołowana i mój się chyba obraził bo on właśnie miał chcicę :P

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 716 717 718 719 720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ