Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Ale pospałam! Wstałam po 9 :) za to Wy będziecie w weekend spać dłużej a ja do pracy :/ czuję się średnio ale gardło trochę odpuściło już po antybiotyku, więc może będę żyć ;)

Ruby - bez nerwów tylko... Liczę, że we wtorek jednak pokaże się piękny pęcherzyk i nie trzeba będzie brać antyków:/ sama brałam je ponad 5 lat i nie chciałabym do nich wracać nawet na jeden cykl :/ będę trzymać kciuki! A że tak zapytam, to Ty temu swojemu ginowi tak ufasz na 100%? Jesteś pewna, że zna się na rzeczy? A pytałaś o mnie, ja niestety L4 nie wzięłam, bo nie ma kto mnie w weekend zastąpić :/ a co do owu to chyba na dniach powinna być, ale przez tą chorobę to nie ma szans na nic...

Kas50 życzę pięknego przyrostu :)

Edycik widzę, że humor lepszy od rana :) tak trzymać proszę ;) co ma być to będzie ;)

Bratku przyznam, że trochę mnie zaszokowałaś wynikiem męża i tymi informacjami o prolaktynie... My jeszcze się nie wzięliśmy za badania Męża bo jest stosunkowo wcześnie u nas ze staraniami. Co dalej planujecie? Na pewno wizytę u lekarza z tymi wynikami? Chyba nie działajcie na własną rękę...

Kurka wodna, komu jeszcze miałam coś napisać... Tak to jest, jak się nadrabia parę stron na raz :P

madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju Twój pomysł z krótkimi cyklami jest super :) aczkolwiek co dwa tygodnie @... Też niedobrze :P

Aguś widzę, że wieczorem znów zaczęłaś się martwić swoimi wynikami... Czekaj Kochana do wizyty u lekarza i sama nic nie wymyślaj! :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:-) z kipą do pasa:-)
    Ruby "jeziu maja" jak mówi mój synuń dobrze będzie:-*** jestem trochę zdziwiona bo mojej siostrze gin powiedziała, że ma krótkie cykle to menopauza za rogiem.... echhh no nie wiadomo kogo słuchać:-)

Ja przedwczoraj miałam osłabienie, a dzisiaj znowu stan podgorączkowy, doprawiłam się wczoraj w terenie;-) siedzę za kompem w swetrze moherowym z kawą i mnie trzęsie z zimna...

O mam prośbę do naszym zaciążonych poopowiadajcie na kobietki , jakie macie objawy ile razy serduszkowałyście żebyśmy się mogły powkręcać;-)) tudzież skorzystać z metody na zaciążenie;-)

AgaL, madzikk, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • summis Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) Jak się dzisiaj czujecie? okropna pogoda, na wszystko brak chęci ;/
    Paryzetka- sama szyjesz? super;) ja się niestety nie nadaje do takich rzeczy.
    Ejrene- udanych zakupów, sama musiałabym się wybrać po jakieś kozaczki ale macie racje, wszystko na jedno kopyto, ehhh
    Kas- czekamy z niecierpliwością na wieści ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

1 cykl starań
    Termin @ 19.11
    Długość cyklu 28-30
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Cześć moje zacionrzone :D jakieś nowe objawy Wam dziś doszły? :)

Ja wypiłam kawę z mlekiem z rana (jedną dziennie chyba mogę?) i urwałam się na chwilę na małe zakupy. Na razie nie muli mnie tak jak wczoraj tak że jest dobrze :)

Widzę że co rusz nam tu jakieś nowe talenty wychodzą super :) Paryzetka może mi też coś uszyjesz :P
    Kochana jak masz niskie ciśnienie to jedną możesz, ale w aptekach są specjalne kawy dla mamuś:-)pewnie jakiś chwyt reklamowy ale może lepiej skomponowane dla ciężarówek;-)

AgaL lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_róży a Ty testowałaś dzisiaj czy jednak co dwa dni będziesz?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka dzisiaj nie zdążyłam i w sumie zapomniałam, bo rano zamieszanie było z dzieciem, bo babcia przyszła to jakoś tak mi umknęło:-)... poza tym mam wbite w głowę, że jutro sikam;-) nie wiem czy coś wysikam, bo mnie rozkłada, objawów żadnych oprócz bolących cycków;-P

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Majju Twój pomysł z krótkimi cyklami jest super :) aczkolwiek co dwa tygodnie @... Też niedobrze :P

Aguś widzę, że wieczorem znów zaczęłaś się martwić swoimi wynikami... Czekaj Kochana do wizyty u lekarza i sama nic nie wymyślaj! :) :*

Cinnamonku nom zaczęłam...i jakiś lęk we mnie został do dziś, ale staram sie z nim walczyć:)
    A Ty mówisz, ze owu się zbliża...ale że Ty chora itp....to może tak jak Kas...niby odpuszczony będzie cykl i niespodzianka ;) więc próbuj ;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Paryzetka dzisiaj nie zdążyłam i w sumie zapomniałam, bo rano zamieszanie było z dzieciem, bo babcia przyszła to jakoś tak mi umknęło:-)... poza tym mam wbite w głowę, że jutro sikam;-) nie wiem czy coś wysikam, bo mnie rozkłada, objawów żadnych oprócz bolących cycków;-P
    Jak rozkłada to objaw ciążowy jak nic! :) :) :)

Imię_Róży, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku nom zaczęłam...i jakiś lęk we mnie został do dziś, ale staram sie z nim walczyć:)
    A Ty mówisz, ze owu się zbliża...ale że Ty chora itp....to może tak jak Kas...niby odpuszczony będzie cykl i niespodzianka ;) więc próbuj ;)
    I widzisz Siostrzyczko, Ty to potrafisz mnie pocieszyć i optymistycznie nastawić ;) bo Mąż wczoraj zapytał kiedy mam owulację, powiedziałam że pewnie na dniach, a On że w takim razie pewnie nic z tego, organizm musiałby być GŁUPI gdyby dopuścił zapłodnienie w czasie takiego osłabienia organizmu :P no i weź miej nadzieję no :P

Imię_Róży, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ejrene też pisała, że czuła się jakby była chora ;)

AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:

Imię róży u mnie to samo, ból piersi (ale zawsze mam tak przed @) i jakiś katar się przyplątał i tyle ;)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    I widzisz Siostrzyczko, Ty to potrafisz mnie pocieszyć i optymistycznie nastawić ;) bo Mąż wczoraj zapytał kiedy mam owulację, powiedziałam że pewnie na dniach, a On że w takim razie pewnie nic z tego, organizm musiałby być GŁUPI gdyby dopuścił zapłodnienie w czasie takiego osłabienia organizmu :P no i weź miej nadzieję no :P

Ja sie zawsze zdrowsza czułam po serduszkowaniu w przeziębieniu;)
    Więc wiesz....zawsze można sie we dwoje rozgrzać, a jak coś przy okazji się uda...to by było wspaniale:)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Ruby nie było od rana?? czy przeoczyłam?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summis pogoda paskudna... ale byle do 16 :P

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym niby przeziębieniem to ja miałam też w ciąży z synem:-)) ale teraz to nie jest niby przeziębienie tylko kicham jak z armaty i nos czerwony jak u degustatora tanich win:-PP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:43

agatia, AgaL, cinnamon cookie, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Imię róży u mnie to samo, ból piersi (ale zawsze mam tak przed @) i jakiś katar się przyplątał i tyle ;)
    Katar? Następna zaciążona ;) zostanę tu sama... :P

Imię_Róży lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja Cię zaraz pociągne za sobą :*:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dziewczyny a Ruby nie było od rana?? czy przeoczyłam?
    Nie przeoczyłaś, nie było jeszcze...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon nie zostaniesz sama, bo ja się stąd nigdzie nie wybieramy :) w tym cyklu pewnie też z owulki będą nici, więc trochę tu pobędę. Oby nie za długo ;)

‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ