Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
Ale pospałam! Wstałam po 9za to Wy będziecie w weekend spać dłużej a ja do pracy
czuję się średnio ale gardło trochę odpuściło już po antybiotyku, więc może będę żyć
Ruby - bez nerwów tylko... Liczę, że we wtorek jednak pokaże się piękny pęcherzyk i nie trzeba będzie brać antyków:/ sama brałam je ponad 5 lat i nie chciałabym do nich wracać nawet na jeden cyklbędę trzymać kciuki! A że tak zapytam, to Ty temu swojemu ginowi tak ufasz na 100%? Jesteś pewna, że zna się na rzeczy? A pytałaś o mnie, ja niestety L4 nie wzięłam, bo nie ma kto mnie w weekend zastąpić
a co do owu to chyba na dniach powinna być, ale przez tą chorobę to nie ma szans na nic...
Kas50 życzę pięknego przyrostu
Edycik widzę, że humor lepszy od ranatak trzymać proszę
co ma być to będzie
Bratku przyznam, że trochę mnie zaszokowałaś wynikiem męża i tymi informacjami o prolaktynie... My jeszcze się nie wzięliśmy za badania Męża bo jest stosunkowo wcześnie u nas ze staraniami. Co dalej planujecie? Na pewno wizytę u lekarza z tymi wynikami? Chyba nie działajcie na własną rękę...
Kurka wodna, komu jeszcze miałam coś napisać... Tak to jest, jak się nadrabia parę stron na razmadzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witam z rana:-) z kipą do pasa:-)
Ruby "jeziu maja" jak mówi mój synuń dobrze będzie:-*** jestem trochę zdziwiona bo mojej siostrze gin powiedziała, że ma krótkie cykle to menopauza za rogiem.... echhh no nie wiadomo kogo słuchać
Ja przedwczoraj miałam osłabienie, a dzisiaj znowu stan podgorączkowy, doprawiłam się wczoraj w terenie;-) siedzę za kompem w swetrze moherowym z kawą i mnie trzęsie z zimna...
O mam prośbę do naszym zaciążonych poopowiadajcie na kobietki , jakie macie objawy ile razy serduszkowałyście żebyśmy się mogły powkręcać) tudzież skorzystać z metody na zaciążenie;-)
AgaL, madzikk, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Cześć dziewczyny
Jak się dzisiaj czujecie? okropna pogoda, na wszystko brak chęci ;/
Paryzetka- sama szyjesz? super;) ja się niestety nie nadaje do takich rzeczy.
Ejrene- udanych zakupów, sama musiałabym się wybrać po jakieś kozaczki ale macie racje, wszystko na jedno kopyto, ehhh
Kas- czekamy z niecierpliwością na wieści
Jasminowa lubi tę wiadomość
1 cykl starań
Termin @ 19.11
Długość cyklu 28-30 -
Ejrene wrote:Cześć moje zacionrzone
jakieś nowe objawy Wam dziś doszły?
Ja wypiłam kawę z mlekiem z rana (jedną dziennie chyba mogę?) i urwałam się na chwilę na małe zakupy. Na razie nie muli mnie tak jak wczoraj tak że jest dobrze
Widzę że co rusz nam tu jakieś nowe talenty wychodzą superParyzetka może mi też coś uszyjesz
AgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetka dzisiaj nie zdążyłam i w sumie zapomniałam, bo rano zamieszanie było z dzieciem, bo babcia przyszła to jakoś tak mi umknęło:-)... poza tym mam wbite w głowę, że jutro sikam;-) nie wiem czy coś wysikam, bo mnie rozkłada, objawów żadnych oprócz bolących cycków;-P
-
cinnamon cookie wrote:Majju Twój pomysł z krótkimi cyklami jest super
aczkolwiek co dwa tygodnie @... Też niedobrze
Aguś widzę, że wieczorem znów zaczęłaś się martwić swoimi wynikami... Czekaj Kochana do wizyty u lekarza i sama nic nie wymyślaj!:*
Cinnamonku nom zaczęłam...i jakiś lęk we mnie został do dziś, ale staram sie z nim walczyć
A Ty mówisz, ze owu się zbliża...ale że Ty chora itp....to może tak jak Kas...niby odpuszczony będzie cykl i niespodziankawięc próbuj
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Imię_Róży wrote:Paryzetka dzisiaj nie zdążyłam i w sumie zapomniałam, bo rano zamieszanie było z dzieciem, bo babcia przyszła to jakoś tak mi umknęło:-)... poza tym mam wbite w głowę, że jutro sikam;-) nie wiem czy coś wysikam, bo mnie rozkłada, objawów żadnych oprócz bolących cycków;-P
Imię_Róży, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonku nom zaczęłam...i jakiś lęk we mnie został do dziś, ale staram sie z nim walczyć
A Ty mówisz, ze owu się zbliża...ale że Ty chora itp....to może tak jak Kas...niby odpuszczony będzie cykl i niespodziankawięc próbuj
bo Mąż wczoraj zapytał kiedy mam owulację, powiedziałam że pewnie na dniach, a On że w takim razie pewnie nic z tego, organizm musiałby być GŁUPI gdyby dopuścił zapłodnienie w czasie takiego osłabienia organizmu
no i weź miej nadzieję no
Imię_Róży, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Paryzetka dzisiaj nie zdążyłam i w sumie zapomniałam, bo rano zamieszanie było z dzieciem, bo babcia przyszła to jakoś tak mi umknęło:-)... poza tym mam wbite w głowę, że jutro sikam;-) nie wiem czy coś wysikam, bo mnie rozkłada, objawów żadnych oprócz bolących cycków;-P
Imię róży u mnie to samo, ból piersi (ale zawsze mam tak przed @) i jakiś katar się przyplątał i tyleImię_Róży lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:I widzisz Siostrzyczko, Ty to potrafisz mnie pocieszyć i optymistycznie nastawić
bo Mąż wczoraj zapytał kiedy mam owulację, powiedziałam że pewnie na dniach, a On że w takim razie pewnie nic z tego, organizm musiałby być GŁUPI gdyby dopuścił zapłodnienie w czasie takiego osłabienia organizmu
no i weź miej nadzieję no
Ja sie zawsze zdrowsza czułam po serduszkowaniu w przeziębieniu;)
Więc wiesz....zawsze można sie we dwoje rozgrzać, a jak coś przy okazji się uda...to by było wspaniale:)Bratek lubi tę wiadomość
-
Z tym niby przeziębieniem to ja miałam też w ciąży z synem:-)) ale teraz to nie jest niby przeziębienie tylko kicham jak z armaty i nos czerwony jak u degustatora tanich win:-PP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:43
agatia, AgaL, cinnamon cookie, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość