X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Donia radze na przyszłość poczytać choc odrobine forum na które zechcesz wejść,unikniesz takich wpadek i nietaktu

Ruby, Bratek, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby masz wiadomość:)
    Pa

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Donia radze na przyszłość poczytać choc odrobine forum na które zechcesz wejść,unikniesz takich wpadek i nietaktu

Jak widze ze tutaj mozna pisac na rozne tematy to prosze o pomoc a nie o pretensje.. to ma byc wspieranie?? masakra..

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpijcie dziewczyny dobrze i niech Wam się przyśnią same miłe rzeczy. Zero snów o cyklach, hormonach itp.itd

Ruby, Bratek, summis, Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wreszcie mamy piątek hurraaa :)

Aguś na początku troszkę się martwiłam tym cyklem,że mąż wyjeżdża,ale trudno,będzie co ma być kochana.
    Paryzetka no wymęczyłaś chłopinę w dniach płodnych to teraz się regeneruje.
    Ruby no ważne,że jest pomysł na rozruszanie jajników,ale rozumiem,że Ci przykro skoro masz brać hormonu 2 mce.
    Bratku też się przyłaczyłam do wirtualnej lampki winka z Wami.
    Cinnamonku jak zdrówko?
    Ejrene,kas50 jak się czujecie nasze ciężaróweczki forumowe?

Ja wczoraj nie wiem kiedy zasnęłam po tym aerobiku.W sumie z seksu nic nie było bo po tych wieściach że mąż ma jechac na szkolenie odechciało mi się.Dziś wstałam z innym nastawieniem - no mówi się trudno i żyje się dalej.Cieszę się,że weekend na horyzoncie i miłego dnia życzę.

AgaL, Mundek, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a sos sojowy w to wchodzi czy nie?
    Sos sojowy zakwasza organizm, to raczej samo zlo.
    Trzymam kciuki Ruby i wierze ze bedzie dobrze kochana!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka witam z rana, mam nadzieję, że wszystkie przy piąteczku w dobrych nastrojach :)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana:-) ale zimno brr
    Krew odana na bete, najgorsze to czekanie do wieczora, tempjka wysoko, objawów szczególnych brak, jestem dobrej myśli:-)

Edycik, Paryzetka83, AgaL, Jasminowa, Imię_Róży, cinnamon cookie, summis, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Wpadłam na szybko z rana, bo dzisiaj jest jeden z tych dni, kiedy nie pracuję w domu, wiec zaraz muszę uciekać do pracy.

Weszłam zerknąć tylko co u Ruby.

Ruby- czekamy do wtorku, bez oglądania pęcherzyków na USG, nie można być pewnym jak cykle wyglądają. Wiele kobiet ma owulacje z LH niższym, niż na testach owulacyjnych i w ciążę zachodzą, każdy organizm inny. Trzymam kciuki za wtorek!!! Jedno jest pewne- każda wizyta, wszystkie działania przybliżają do celu.
    Miłego dnia : )

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się witam piątkowo :)

Edycik dobrze, że już lepsze nastawienie, może jednak coś się uda? Pamiętaj, że zdrowe plemniczki mogą żyć i czekać na jajeczko do 5 dni ;)

Ruby jak nastrój dzisiaj? Jasminowa ma rację bez usg i obejrzenia jajników lekarz może sobie wróżyć. Oby się mylił!

Bratku i jak mąż, wybiera się z tymi wynikami do lekarza czy leczycie się na razie na własną rękę?

Kas na pocieszenie powiem Ci, że my też czekamy niecierpliwie na wynik Twojej bety :*

A ja już żyję weekendem, wreszcie się wyśpię porządnie bo ostatnio coś przemęczona jestem.

Edycik, Jasminowa, katiuszaa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 czekam na wieści o becie, choć nie mam wątpliwości, że będzie piękny przyrost :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to obie żyjemy weekendem :) też mam w planach się wyspać porządnie :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Paryzetka to obie żyjemy weekendem :) też mam w planach się wyspać porządnie :)
    A poza spaniem jakie plany na weekend?

Ja sobotę chcę spędzić leniwie a w niedzielę mam w planach zakup kozaków i płaszcza i szukam inspiracji ;) O ile z butami nie widzę problemu o tyle płaszcz to dla mnie ogromne wyzwanie :/

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się przy porannej herbatce i rogaliku z najlepszej tutejszej piekarni ;)
    U mnie dziś też nastrój w miarę, choć ledwo wstałam, przeszła mi przez głowę myśl....a może by tak urlop na żądanie? ale powstrzymałam się.
    Za to jutro się wyśpię, tak jak Paryzetka i Edycik :D

Ruby Kochana jak się czujesz?:*
    Ja postanowiłam narazie nie martwić się na zapas. Ty też czekaj do wtorku bez rozmyślania, musi być dobrze!!

Paryzetka83, Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kas50 czekam na wieści o becie, choć nie mam wątpliwości, że będzie piękny przyrost :)
    Z jednej strony czuję że będzie dobrze a z drugiej mam obawy że jednak nie...
    Ehhh nic nie zrobię. Napiszę wieczorem. Miłego dnia:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka dziękuję,że pytasz :) W sobotę mam w planach zrobić żurek i zaprosiłam Mamę moją by sama nie siedziała.Także przyjedzie do nas w odwiedziny.Wieczorkiem pewnie z mężem jakiś film nastawimy,winko grzane zrobimy i coś pooglądamy,może wreszcie będzie siła na serduszkowanie :P

Ojj to zakupy Cię czekają spore.Dla mnie w tych sklepach wszystko na jedno kopyto jest.Szczerze mały wybór.Kozaków do tej pory nie kupiłam sobie.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas trzymam kciuki za piękny przyrost:)

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mamą się na te zakupy wybieram ;) A jedziemy pod Łódź na hale Ptaka, gdzie można kupić trochę inne rzeczy niż w sieciówkach i liczę, że tam będzie płaszcz moich marzeń ;)

A Ty Aguś nie wmawiaj sobie nic, jesteś w cionszy pamiętaj, że zamartwianie się szkodzi :)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ale przyjemne plany na sobotę, ja narazie żadnych nie mam, chcę odpocząć, bo też przemęczona się czuję;)

Paryzetka ostatnio jak byłam w galerii to w CCC widziałam ogrom kozaków, ale nie wiem czy lubisz lasockiego?

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka uwielbiam Ptaka :) tam są super ciuchy,buty wszystko :D aż zazdroszczę zakupów :) dla mnie jeden cały dzien to tam malo :P
    zawsze jadę tam przed letnim sezonem i wracam obkupiona 3 strojami kąpielowymi,jakimiś ciuszkami na lato, zawsze coś mężowi tam kupimy ..zakupy tam to czysta przyjemność.

Paryzetka83, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ