Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Edycik ale przyjemne plany na sobotę, ja narazie żadnych nie mam, chcę odpocząć, bo też przemęczona się czuję
Paryzetka ostatnio jak byłam w galerii to w CCC widziałam ogrom kozaków, ale nie wiem czy lubisz lasockiego?Chciałam podpatrzeć coś w necie ale mi strona ccc coś na telefonie nie działa
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć dziewczyny, witam się jeszcze z łóżka. Ruby- już dziś zaciskam kciuki żeby we wtorek był piękny pęcherzyk. Dobrze, że lekarz działa. Kas- czekam razem z Tobą na wyniki bety, muuusi ładnie przyrastać
Ech babeczki zakupowe, szkoda, że w moim mieście nie ma takiego miejsca żeby można było kupić fajne ciuszki, wszędzie tylko te sieciówki szyjące w Bangladeszu...
-
Edycik wrote:Paryzetka uwielbiam Ptaka
tam są super ciuchy,buty wszystko
aż zazdroszczę zakupów
dla mnie jeden cały dzien to tam malo
zawsze jadę tam przed letnim sezonem i wracam obkupiona 3 strojami kąpielowymi,jakimiś ciuszkami na lato, zawsze coś mężowi tam kupimy ..zakupy tam to czysta przyjemność.
Majju dlatego na codzień kupuję firmowe ciuchy w lumpeksach - mam taki gdzie są nowe ciuchy a ceny adekwatne do jakości
To jak Aga mówisz, że w ccc taki wybór to się tam przejadęAgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka ja uwielbiam lumpeksy. Jutro z rana się wybieram. Mój M. kiedyś wymyślił, że mam pierwotny instynkt polowania, tyle że nie na dzikiego zwierza ale na fajne szmatki
Dla niego też coś zawsze "upoluję".
Edycik, Paryzetka83, AgaL, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Dzięki Paryzetka:* ale wolę sobie wmówić, że @ przyjdzie...może mnie się rozczaruje;)
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ja ciuszki kupuję głównie w lumpeksach. Czasem kupuję coś tylko dla bajeranckich guzików czy koronki i wszywam do innych ubrań. Galerie mnie zloszczą bo wszystko jest na jedno kopyto. Ale z butami zawsze mam problem, żeby znaleźć coś wygodnego
AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Agatia ja odkąd trochę sama szyję to nie mogę patrzeć na ciuchy z sieciówek - poskręcane, niedbale wykończone itd. A w lumpeksach wyszukuję ogromniaste spódnice i przerabiam na sukienki
Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Mi się jakoś dłuży ten mój cykl
A do terminu @ jeszcze daleko, daleko. Najgorsze, że jestem z natury niecierpliwą osobą. Dla mnie mogłyby być cykle 15-dniowe, np. 3 dni @, potem potem 5 dni seks, seks, seks i tydzień sikania na patykParyzetka83, Edycik, AgaL, Imię_Róży, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Majju bo teraz najgorszy czas przed nami - czekanie i szukanie objawów
Ja mam 3dpo Ty 4, to jeszcze kawał czasu do siurania na patyk
A szycie nie jest trudne trzeba tylko spróbować
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
witam sie i ja z kawką i pysznym ciastkiem
humor dzisiaj lepszy wczoraj troche sie zrelaksowałam byłam na zumbie i zrobiłam sobie nowe hybrydy
i dochodze do wniosku że to kocham... z moim R tez juz lepiej chociaż jeszzce musimy ustalić pewne rzczy coby sie taka sytuacja nie powtórzyła...
Ruby przytulam mocno bądz dobrej myśli kochana wążne że jesteś w dobrych rękachbędzie dobrze trzymam kciuki
co do kozaków to tez musze kupic jest u mnie w mieście jeden taki sklep z dobrymi butami wczesniejsze tez mam z tamtąd i słuzyły mi długo ze 3 lata ale w tygodniu nie miałam kiedy sie tam udać wiec licze na to że jutro sie tam wybiore i że kolekcja nie bedzie jeszcze bardzo przebrana
dzisiaj piątek wieć poczatek weekendu wreszcie odpoczniemy moje Panie jutro wolneEdycik, majju, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
majju wrote:Mi się jakoś dłuży ten mój cykl
A do terminu @ jeszcze daleko, daleko. Najgorsze, że jestem z natury niecierpliwą osobą. Dla mnie mogłyby być cykle 15-dniowe, np. 3 dni @, potem potem 5 dni seks, seks, seks i tydzień sikania na patyk
szalonaale dobrze myslisz - gdyby tak było te nasze cykle byłyby przyjemnością majju
-
Cześć moje zacionrzone
jakieś nowe objawy Wam dziś doszły?
Ja wypiłam kawę z mlekiem z rana (jedną dziennie chyba mogę?) i urwałam się na chwilę na małe zakupy. Na razie nie muli mnie tak jak wczoraj tak że jest dobrze
Widzę że co rusz nam tu jakieś nowe talenty wychodzą superParyzetka może mi też coś uszyjesz
Edycik, Imię_Róży, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość