X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik ale przyjemne plany na sobotę, ja narazie żadnych nie mam, chcę odpocząć, bo też przemęczona się czuję;)

Paryzetka ostatnio jak byłam w galerii to w CCC widziałam ogrom kozaków, ale nie wiem czy lubisz lasockiego?
    Lubię i nawet mam kasę na lasockiego ;) Chciałam podpatrzeć coś w necie ale mi strona ccc coś na telefonie nie działa :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Paryzetka:* ale wolę sobie wmówić, że @ przyjdzie...może mnie się rozczaruje;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik ale przyjemne plany na sobotę, ja narazie żadnych nie mam, chcę odpocząć, bo też przemęczona się czuję;)

Aguś i bardzo dobry plan masz :) odpocznij sobie, zrelaksuj się każdemu to potrzebne :*

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To powiem Ci, że kozaków mnóstwo było:) na pewno coś znajdziesz...
    a co do płaszcza....to dla mnie też zawsze ciężka sprawa:)

• majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się jeszcze z łóżka. Ruby- już dziś zaciskam kciuki żeby we wtorek był piękny pęcherzyk. Dobrze, że lekarz działa. Kas- czekam razem z Tobą na wyniki bety, muuusi ładnie przyrastać :) Ech babeczki zakupowe, szkoda, że w moim mieście nie ma takiego miejsca żeby można było kupić fajne ciuszki, wszędzie tylko te sieciówki szyjące w Bangladeszu...

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Paryzetka uwielbiam Ptaka :) tam są super ciuchy,buty wszystko :D aż zazdroszczę zakupów :) dla mnie jeden cały dzien to tam malo :P
    zawsze jadę tam przed letnim sezonem i wracam obkupiona 3 strojami kąpielowymi,jakimiś ciuszkami na lato, zawsze coś mężowi tam kupimy ..zakupy tam to czysta przyjemność.
    Ja tam mam ok 15km a też bywam tylko przed sezonem i to zwykle zimowym :/
    Majju dlatego na codzień kupuję firmowe ciuchy w lumpeksach - mam taki gdzie są nowe ciuchy a ceny adekwatne do jakości :)
    To jak Aga mówisz, że w ccc taki wybór to się tam przejadę :)

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja uwielbiam lumpeksy. Jutro z rana się wybieram. Mój M. kiedyś wymyślił, że mam pierwotny instynkt polowania, tyle że nie na dzikiego zwierza ale na fajne szmatki ;) Dla niego też coś zawsze "upoluję".

Edycik, Paryzetka83, AgaL, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dzięki Paryzetka:* ale wolę sobie wmówić, że @ przyjdzie...może mnie się rozczaruje;)
    No ja też tak się jakoś nastawiam, ale tym razem na spokojnie - nie mam poczucia, że zmarnowaliśmy jakąś okazję więc jak się nie udało to trudno, będziemy działać dalej :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciuszki kupuję głównie w lumpeksach. Czasem kupuję coś tylko dla bajeranckich guzików czy koronki i wszywam do innych ubrań. Galerie mnie zloszczą bo wszystko jest na jedno kopyto. Ale z butami zawsze mam problem, żeby znaleźć coś wygodnego :)

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ja odkąd trochę sama szyję to nie mogę patrzeć na ciuchy z sieciówek - poskręcane, niedbale wykończone itd. A w lumpeksach wyszukuję ogromniaste spódnice i przerabiam na sukienki ;)

Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się jakoś dłuży ten mój cykl
    A do terminu @ jeszcze daleko, daleko. Najgorsze, że jestem z natury niecierpliwą osobą. Dla mnie mogłyby być cykle 15-dniowe, np. 3 dni @, potem potem 5 dni seks, seks, seks i tydzień sikania na patyk :)

Paryzetka83, Edycik, AgaL, Imię_Róży, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, Paryzetka podziwiam za umiejętności szycia! Mnie zawsze to fascynowało ale jakoś nigdy nie spróbowałam. Świetnie mieć taki dar, zazdraszczam i podziwiam :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju bo teraz najgorszy czas przed nami - czekanie i szukanie objawów :) Ja mam 3dpo Ty 4, to jeszcze kawał czasu do siurania na patyk ;) A szycie nie jest trudne trzeba tylko spróbować :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja z kawką i pysznym ciastkiem :) humor dzisiaj lepszy wczoraj troche sie zrelaksowałam byłam na zumbie i zrobiłam sobie nowe hybrydy :) i dochodze do wniosku że to kocham... z moim R tez juz lepiej chociaż jeszzce musimy ustalić pewne rzczy coby sie taka sytuacja nie powtórzyła...
    Ruby przytulam mocno bądz dobrej myśli kochana wążne że jesteś w dobrych rękach :) będzie dobrze trzymam kciuki
    co do kozaków to tez musze kupic jest u mnie w mieście jeden taki sklep z dobrymi butami wczesniejsze tez mam z tamtąd i słuzyły mi długo ze 3 lata ale w tygodniu nie miałam kiedy sie tam udać wiec licze na to że jutro sie tam wybiore i że kolekcja nie bedzie jeszcze bardzo przebrana
    dzisiaj piątek wieć poczatek weekendu wreszcie odpoczniemy moje Panie jutro wolne :)

Edycik, majju, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Mi się jakoś dłuży ten mój cykl
    A do terminu @ jeszcze daleko, daleko. Najgorsze, że jestem z natury niecierpliwą osobą. Dla mnie mogłyby być cykle 15-dniowe, np. 3 dni @, potem potem 5 dni seks, seks, seks i tydzień sikania na patyk :)

szalona :) ale dobrze myslisz - gdyby tak było te nasze cykle byłyby przyjemnością majju

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ją szyć nie umiem, nie przerobię jak Paryzetka spódnicy na sukienkę, ją tylko drobne elementy :)
    Z tym cyklem to by było fajnie przy staraniach, ale nie wiem czy znioslabym @ co 15 dni ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie tu uzdolnione Kobiety:)
    idę po kawkę....
    u mnie już drugi dzień we mgle...słońca brak = mojej energii brak :/

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje zacionrzone :D jakieś nowe objawy Wam dziś doszły? :)

Ja wypiłam kawę z mlekiem z rana (jedną dziennie chyba mogę?) i urwałam się na chwilę na małe zakupy. Na razie nie muli mnie tak jak wczoraj tak że jest dobrze :)

Widzę że co rusz nam tu jakieś nowe talenty wychodzą super :) Paryzetka może mi też coś uszyjesz :P

Edycik, Imię_Róży, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ejrene:)
    objawów brak... nawet kawę pije ze smakiem :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene udanych zakupów zatem :)

Aguś ja dziś też energii nie mam,wegetuję w pracy byle wytrzymać do 15.

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ