X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik ale przyjemne plany na sobotę, ja narazie żadnych nie mam, chcę odpocząć, bo też przemęczona się czuję;)

Paryzetka ostatnio jak byłam w galerii to w CCC widziałam ogrom kozaków, ale nie wiem czy lubisz lasockiego?
    Lubię i nawet mam kasę na lasockiego ;) Chciałam podpatrzeć coś w necie ale mi strona ccc coś na telefonie nie działa :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Paryzetka:* ale wolę sobie wmówić, że @ przyjdzie...może mnie się rozczaruje;)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik ale przyjemne plany na sobotę, ja narazie żadnych nie mam, chcę odpocząć, bo też przemęczona się czuję;)

Aguś i bardzo dobry plan masz :) odpocznij sobie, zrelaksuj się każdemu to potrzebne :*

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To powiem Ci, że kozaków mnóstwo było:) na pewno coś znajdziesz...
    a co do płaszcza....to dla mnie też zawsze ciężka sprawa:)

• majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się jeszcze z łóżka. Ruby- już dziś zaciskam kciuki żeby we wtorek był piękny pęcherzyk. Dobrze, że lekarz działa. Kas- czekam razem z Tobą na wyniki bety, muuusi ładnie przyrastać :) Ech babeczki zakupowe, szkoda, że w moim mieście nie ma takiego miejsca żeby można było kupić fajne ciuszki, wszędzie tylko te sieciówki szyjące w Bangladeszu...

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Paryzetka uwielbiam Ptaka :) tam są super ciuchy,buty wszystko :D aż zazdroszczę zakupów :) dla mnie jeden cały dzien to tam malo :P
    zawsze jadę tam przed letnim sezonem i wracam obkupiona 3 strojami kąpielowymi,jakimiś ciuszkami na lato, zawsze coś mężowi tam kupimy ..zakupy tam to czysta przyjemność.
    Ja tam mam ok 15km a też bywam tylko przed sezonem i to zwykle zimowym :/
    Majju dlatego na codzień kupuję firmowe ciuchy w lumpeksach - mam taki gdzie są nowe ciuchy a ceny adekwatne do jakości :)
    To jak Aga mówisz, że w ccc taki wybór to się tam przejadę :)

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ja uwielbiam lumpeksy. Jutro z rana się wybieram. Mój M. kiedyś wymyślił, że mam pierwotny instynkt polowania, tyle że nie na dzikiego zwierza ale na fajne szmatki ;) Dla niego też coś zawsze "upoluję".

Edycik, Paryzetka83, AgaL, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dzięki Paryzetka:* ale wolę sobie wmówić, że @ przyjdzie...może mnie się rozczaruje;)
    No ja też tak się jakoś nastawiam, ale tym razem na spokojnie - nie mam poczucia, że zmarnowaliśmy jakąś okazję więc jak się nie udało to trudno, będziemy działać dalej :)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciuszki kupuję głównie w lumpeksach. Czasem kupuję coś tylko dla bajeranckich guzików czy koronki i wszywam do innych ubrań. Galerie mnie zloszczą bo wszystko jest na jedno kopyto. Ale z butami zawsze mam problem, żeby znaleźć coś wygodnego :)

AgaL, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ja odkąd trochę sama szyję to nie mogę patrzeć na ciuchy z sieciówek - poskręcane, niedbale wykończone itd. A w lumpeksach wyszukuję ogromniaste spódnice i przerabiam na sukienki ;)

Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się jakoś dłuży ten mój cykl
    A do terminu @ jeszcze daleko, daleko. Najgorsze, że jestem z natury niecierpliwą osobą. Dla mnie mogłyby być cykle 15-dniowe, np. 3 dni @, potem potem 5 dni seks, seks, seks i tydzień sikania na patyk :)

Paryzetka83, Edycik, AgaL, Imię_Róży, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, Paryzetka podziwiam za umiejętności szycia! Mnie zawsze to fascynowało ale jakoś nigdy nie spróbowałam. Świetnie mieć taki dar, zazdraszczam i podziwiam :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju bo teraz najgorszy czas przed nami - czekanie i szukanie objawów :) Ja mam 3dpo Ty 4, to jeszcze kawał czasu do siurania na patyk ;) A szycie nie jest trudne trzeba tylko spróbować :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i ja z kawką i pysznym ciastkiem :) humor dzisiaj lepszy wczoraj troche sie zrelaksowałam byłam na zumbie i zrobiłam sobie nowe hybrydy :) i dochodze do wniosku że to kocham... z moim R tez juz lepiej chociaż jeszzce musimy ustalić pewne rzczy coby sie taka sytuacja nie powtórzyła...
    Ruby przytulam mocno bądz dobrej myśli kochana wążne że jesteś w dobrych rękach :) będzie dobrze trzymam kciuki
    co do kozaków to tez musze kupic jest u mnie w mieście jeden taki sklep z dobrymi butami wczesniejsze tez mam z tamtąd i słuzyły mi długo ze 3 lata ale w tygodniu nie miałam kiedy sie tam udać wiec licze na to że jutro sie tam wybiore i że kolekcja nie bedzie jeszcze bardzo przebrana
    dzisiaj piątek wieć poczatek weekendu wreszcie odpoczniemy moje Panie jutro wolne :)

Edycik, majju, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Mi się jakoś dłuży ten mój cykl
    A do terminu @ jeszcze daleko, daleko. Najgorsze, że jestem z natury niecierpliwą osobą. Dla mnie mogłyby być cykle 15-dniowe, np. 3 dni @, potem potem 5 dni seks, seks, seks i tydzień sikania na patyk :)

szalona :) ale dobrze myslisz - gdyby tak było te nasze cykle byłyby przyjemnością majju

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ją szyć nie umiem, nie przerobię jak Paryzetka spódnicy na sukienkę, ją tylko drobne elementy :)
    Z tym cyklem to by było fajnie przy staraniach, ale nie wiem czy znioslabym @ co 15 dni ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie tu uzdolnione Kobiety:)
    idę po kawkę....
    u mnie już drugi dzień we mgle...słońca brak = mojej energii brak :/

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje zacionrzone :D jakieś nowe objawy Wam dziś doszły? :)

Ja wypiłam kawę z mlekiem z rana (jedną dziennie chyba mogę?) i urwałam się na chwilę na małe zakupy. Na razie nie muli mnie tak jak wczoraj tak że jest dobrze :)

Widzę że co rusz nam tu jakieś nowe talenty wychodzą super :) Paryzetka może mi też coś uszyjesz :P

Edycik, Imię_Róży, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ejrene:)
    objawów brak... nawet kawę pije ze smakiem :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene udanych zakupów zatem :)

Aguś ja dziś też energii nie mam,wegetuję w pracy byle wytrzymać do 15.

AgaL lubi tę wiadomość

‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ