Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli reasumując po objawach jestem nieoficjalnie w ciąży .... a przynajmniej do jutrzejszego sikania;-) może zostanę w tej ciąży oficjalnie;-)
Zastanawiam się czy to nie dupek podnosi mi temperaturę, dziewczynki któraś oprócz Ruby bierze dupka?cinnamon cookie, Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Majju jesteś?? pisałaś że chyba idziesz dziś do ginekologa i że będziesz pytać o ból jajników już po owulacji kilka dni. Też tak mam i się zastanawiam czy to znak, ze do niczego nie doszło czy co
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
agatia wrote:Cinnamon nie zostaniesz sama, bo ja się stąd nigdzie nie wybieramy
w tym cyklu pewnie też z owulki będą nici, więc trochę tu pobędę. Oby nie za długo
ale faktycznie, nie życzę żadnej by jeszcze długo siedziała po różowej stronie mocy
-
Imię_Róży wrote:Czyli reasumując po objawach jestem nieoficjalnie w ciąży .... a przynajmniej do jutrzejszego sikania;-) może zostanę w tej ciąży oficjalnie;-)
Zastanawiam się czy to nie dupek podnosi mi temperaturę, dziewczynki któraś oprócz Ruby bierze dupka?
A jaką masz tempkę?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Majju jesteś?? pisałaś że chyba idziesz dziś do ginekologa i że będziesz pytać o ból jajników już po owulacji kilka dni. Też tak mam i się zastanawiam czy to znak, ze do niczego nie doszło czy co
Zapomniałam o to gina zapytać
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:A jaką masz tempkę?
Ja wykresu nie prowadzę, i mierzę kiedy popadnie (jak sie źle czuję) dzisiaj mierzyłam przed chwilą na termometrze w pracy (a fuuu, najpierw go zdezynfekowałam nalewką;-P) to 37,4;-)AgaL lubi tę wiadomość
-
summis wrote:AgaL a na wieczorek jakie plany?
Cinnamon nie zostaniesz samaja czekam na ovu ale nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu
Leniuchowanie na całego:)a u Ciebie?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Aga mnie teraz pikają jajniki co jakiś czas, ale w poprzednim cyklu bolał cały czas od owulacji aż do 7 dnia nowego cyklu
Zapomniałam o to gina zapytać
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
summis wrote:AgaL a na wieczorek jakie plany?
Cinnamon nie zostaniesz samaja czekam na ovu ale nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu
Poza tym mój wykres jest jak góry i doliny, nie wskazuje na owulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:59
-
summis wrote:Agatia - to samo u mnie. Byłam u jednego lekarza, stwierdził torbiel na jajniku, po 3 tyg byłam u innego, ten zaś stwierdził pęcherzyk. Już nie wiem co myśleć
summis, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość