Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Pierwszy dopiero 14po
Noż mamy swoją kobietę z marmuru:-)) ... ja do 14 dpo to z 6 testów obsikam:-) nie mam takiej silnej woli, choć co cykl obiecuję sobie, że teraz to na pewno wytrzymam do tego magicznego "dnia przewidywanej miesiączki";-PPEdycik, Ejrene, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Noż mamy swoją kobietę z marmuru:-)) ... ja do 14 dpo to z 6 testów obsikam:-) nie mam takiej silnej woli, choć co cykl obiecuję sobie, że teraz to na pewno wytrzymam do tego magicznego "dnia przewidywanej miesiączki";-PP
Tak jak ja sobie obiecuję , że nie będę już sikać 6/7 dni poImię_Róży, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Imię_Róży wrote:Noż mamy swoją kobietę z marmuru:-)) ... ja do 14 dpo to z 6 testów obsikam:-) nie mam takiej silnej woli, choć co cykl obiecuję sobie, że teraz to na pewno wytrzymam do tego magicznego "dnia przewidywanej miesiączki";-PP
AgaL, Imię_Róży, Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Na razie pęcherzyk jest jeden
To ewentualnie drugi mógł się ukryć
albo w tym jednym zabiją dwa serduszka
Ale mam przeczucie że będzie jedno i to chłop
Imię_Róży, AgaL, cinnamon cookie, Paryzetka83, summis, Mundek, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A ja mam z kolei tak, że jestem strasznym uparciuchem i nie ma zmiłuj, jak coś postanowię to koniec, jak się uprę że sikam dopiero w którymś tam dniu to będę czekać
wow zazdroszczę ;)ja jestem uparta ale na to co nie trzeba -
Imię_Róży wrote:Ruby no rozwaliłaś mnie... 6 dpo:-)) testy obsikiwać
a cużeś ty tam kochana chciała wysikać??? ;-P plemnika czy co?;-P
hahahha zaśmiałam sie w głos w pracy..Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Ejrene podoba mi się twój spokój i dobre nastawienie, jesteś chyba pierwsza która nie snuje czarnych wizji
oby tak dalej
Ruby ładnie powiedziane, też tak pomyślałamRuby, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Ruby no rozwaliłaś mnie... 6 dpo:-)) testy obsikiwać
a cużeś ty tam kochana chciała wysikać??? ;-P plemnika czy co?;-P
no wiemwstyd się przyznać ale bywało i w tych dniach
teraz średnio 8 dni po zaczynam sikać
poprawiłam się ejjjjj
AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A ja mam z kolei tak, że jestem strasznym uparciuchem i nie ma zmiłuj, jak coś postanowię to koniec, jak się uprę że sikam dopiero w którymś tam dniu to będę czekać
Hmmm no to podziw... ja się oficjalnie upieram przed M. że sikam 12 dpo a już potajemnie przed nim obsikałam test;-PPP wczoraj;-PEdycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Imię_Róży wrote:Hmmm no to podziw... ja się oficjalnie upieram przed M. że sikam 12 dpo a już potajemnie przed nim obsikałam test;-PPP wczoraj;-P
Poważnie?a który to dzień był? szalone jesteście, ale może to Was uodparnia na widok bieli na teście....mi się aż ręce trzesą..
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mi sie wydaje ze z tym kluciem jajnikow po owulce to jest tak ze progesteron jest wyzszy a to powoduje zaleganie przetrawionego jedzonka w jelitach ktore moga powodowac taki dyskomfort i "bol jajnikow". Lekarzem nie jestem ale to mi przeszlo przez mysl. Pijecie siemie lniane rowniez po owulce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:32
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015