Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj tylko podczytuje bo mam kolomyje w domu
Widzę, że nowe brzuchatki się szykuja super
trzymam kciuki mocno.
U mnie skoku tempki brak, śluz pobył 2,5 dnia i już po nim. Chyba kolejny bezowulacyjne cykl zaliczę
Udanej soboty dziewczyny i owocnego serduszkowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:49
-
Wiola90 wrote:Cześć Dziewczynki
Nie uwierzycie ale rano zapomniałam test zrobić
w pracy sobie przypomniałam dopiero. Nadrobiłam po powrocie do domu i mam cień drugiej kreski, blady ale nie trzeba się specjalnie wpatrywać, póki co staram się nie nakręcać, zobaczę czy będzie ciemniała i jak @ nie będzie to w pon pójdę na betę. Dziękuję za kciuki
Wiola90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja moje czarownice.
Przypomniało mi się dzisiaj wróżenie z obrączki o którym pisała Ruby. Znalazłam stronę z indtrukcją i zaczełam i o dziwo wyszło coś ciekawego. A więc
Dzieci będę miała dwoje: córeczkę i synka. I tadam.... urodzę mając 31 lat. Ha ha ha to już niedługo będę w ciąża
Teraz coś ze świata bardziej realnego zrobiłam dziś test owulacyjny i ta testowa jest prawie identyczna jak kontrolna, łączy się to z bólem z lewego jajnika i piersiami więc nabrałam nadziei że może cykl jeszcze nie stracony. Zobaczymy w czwarteczek co powie gin.
Ruby czyli miałaś racje jesteśmy w podobnym etapie cyklumadzikk, Ruby, Paryzetka83, Edycik, Bratek, Jasminowa, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Tęskniłam.
Ejrene, Kas50 Gratuluję. Wiola, Imię_róży trzymam kciuki. Ruby też trzymam kciuki aby we wtorek pokazał się pęcherzyk. Bratku pikny ten nowy fartuch. Majju mam nadzieję, że to nie jest nie pęknięty pęcherzyk.
Na psinkę wołamy Niunia. Jest kochana co chwilę przybiega i chyba lizała by nas cały dzień po buziach. Szalona
. Ja nawet w tym miesiącu odpuściłam mierzenie temperatury. Cykle wróciły do normy co 27 dni więc owulka 14-15 dc.
katiuszaa, Edycik, Imię_Róży, Wiola90, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
Dlugo mnie nie bylo ale tesknilam
Troszke czytalam i oczywiscie ciesze sie ze mamy nowe brzuchatki.
Pozostalym zycze powodzenia w aktualnym cyklu
Ja walcze z IO. Caly czas ustalam swoje jedzenie i nie mam czasu usiasc spokojnie i z wami popisac.
Najwazniejsze ze owulacja jest samoistna- nie stymulowana lekami. Bylam u gina na usg jajnikow - PCO nie u mniebardzo sie balam tej diagnozy.
16 ide do endo na kolejna wizyty. Jedno jest pewne gubie kg
Sciskam was serdeczniemadzikk, Edycik, Kjopa3, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
ania__l -
Ruby wrote:cynamon a kupiłaś ten inozytol w końcu? ja go łykam i chyba przewiduję owulację wcześniej bo coś zaczyna ruszać, nie wiem czy po tym czy po wszystkim do kupy
mam taki w zielonym opakowaniu z człekiem
a Ty?
-
cinnamon cookie wrote:Edycik no nareeeeszcie!!!! W końcu było
a już się martwiłam o Ciebie
i dziś rano też byłomy już po porannych seksach także weekendy najbardziej nam sprzyjają
Cinnamonku jak się dziś czujesz?
Ruby jak tam wieczór minął?
ania__l zazdroszczę gubienia kilogramówteż się staram.
kjopa cieszę się,że cykle wróciły do normy
Aguś spałaś wczoraj cały dzień a dziś padnięta? Ojj jak nic cionsza :*
cinnamon cookie, AgaL, Kjopa3, Natalii00, Jasminowa lubią tę wiadomość