X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam dodać że u nas 23 stopnie i słonecznie :) pogoda iście wiosenna:)

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży to trzymam dalej kciuki i testuj jutro :)
    agatia to życzę owocnego wieczoru :)

a ja po porannym <3 byłam na siłowni ponad godzinę,potem u Taty na cmentarzu, a teraz już jestem w domku i odpoczywam.Mąż się śmieje że po porannym seksie powera miałam i tyle.
    Po treningu zrobiłam sobie koktajl z sera białego chudego,200 gram mleka i banana - ponoć po treningu jak znalazł :P
    Pogoda hmm ciepło,ale wiatr koszmar o mały włos mnie nie porwał :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Kjopaaa ty, ja i Katiusza chyba w miarę równo idziemy , jeszcze Edycik jest dość blisko także będzie na raźniej :)

no proszę ciekawe czy moja owulka zechce być szybciej w tym cyklu :P
    dziś około 16 też zrobię owulacyjny :)

Ruby też dziś sikasz na patyka owu?

widzę,że Kjopa i katiuszkaa idą z nami w tym cyklu- będzie raźniej :*

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) u nas słonecznie ale straszny wiatr. Jakie plany na niedzielę macie? My zaraz jedziemy do moich rodziców na obiadek :)
    katiuszaa wrote:
    Wiola a jak twój teścik? ciemniejszy? Ten wczorajszy był pikny ;)
    Testu nie powtarzałam dzisiaj, zobaczę jutro. Tak się zastanawiam kiedy betę robić, jak pójdę jutro to drugi raz powinien być w środę ale w to święto nigdzie nie zrobię :/ czy jak zrobię pon i wt to wtedy wzrost powinien być 50 % czy to tak nie działa? Orientujecie się ?

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie choruje - masakra to pewnie ptrzez ten Smok
    w domu latajaca mala torpeda a ja ledwo zywa - ale mamy nie maja wolnego

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Znów muszę Was nadrabiać. Chyba muszę być bardziej systematyczna. Cinnamonku spokojnej pracy, dobrze, że choróbsko odpuściło. Edycik zazdroszczę Ci tej energii :) Ja mam lenia okrutnego. Byłam z rana na badaniu progesteronu. Wyniki odbiorę po 15. Dziś już prawie nie boli mnie ten jajnik ale wczoraj przeszło dopiero po no-spie max :/ Ruby to cieplutko u Ciebie, w sam raz na spacer.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:30

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik siknę sobie a co :)

Majju co prawda parcuję z domu dzisiaj, ale skoczę na spacerek na godzinkę z młodą i m , daj znać jaki wynik miałaś :)

Wiola a może wtorek i czwartek?

Edycik lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik widzę że energii masz dziś za kilka osób :)
    Kjopa, Katiusza, Edycik i Ruby trzymam kciuki za szybkie owulacje ;)
    Aga, Jasminowa, Paryzetka jak tam wasze cionszowe objawy?

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik siknę sobie a co :)

Majju co prawda parcuję z domu dzisiaj, ale skoczę na spacerek na godzinkę z młodą i m , daj znać jaki wynik miałaś :)

Wiola a może wtorek i czwartek?
    Pewnie tak by było najlepiej ale nie wiem czy wytrzymam tyle w niepewności bo ja betę odbieram dopiero na drugi dzień, wiec robiąc we wtorek miałabym wynik w czwartek :/

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim.

Ruby, miesnie waza wiecej.

Moja niedziela niezbyt ciekawa. Moj ma dzisiaj urodziny i od rana byl nadasany. Wyszedl z sypialni rano i polozyl sie na sofie. Jakies dwie godziny temu gdzies poszedl. I nie wiem o co mu chodzi, jest jak male dziecko. A mialo byc tak pieknie, w planach bylo kino i kolacja na miescie. A ja leze od rana, ogladalam film i ide teraz spac. Jest mi naprawde bardzo przykro:( Znowu mi sie wszystkiego odechcialo. Wydaje mi sie ze on przez takie podejscie podnosi mi prolaktyne i te starania i chodzenie po lekarzach nic nie pomoze. Kazda taka sytuacja wykancza mnie tak bardzo ze mysle o zakonczeniu zwiazku. Jak bylam sama przynajmniej myslalam tylko o sobie. Zebym ja wiedziala o co mu chodzi. Dzisiaj wszystko jest do dupy.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuuu ale dziś rozpisane jesteście :) nadrobię potem.
    Właśnie mamy gości z 5miesiecznym Leonem :) znowu obudziły sie moje pragnienia i nadzieje :)
    Miłego popołudnia:)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Pewnie tak by było najlepiej ale nie wiem czy wytrzymam tyle w niepewności bo ja betę odbieram dopiero na drugi dzień, wiec robiąc we wtorek miałabym wynik w czwartek :/
    Wiolu a może zrób w diagnostyce na sokołowski wynik po ok 1h przez interrnet

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Czesc wszystkim.

Ruby, miesnie waza wiecej.

Moja niedziela niezbyt ciekawa. Moj ma dzisiaj urodziny i od rana byl nadasany. Wyszedl z sypialni rano i polozyl sie na sofie. Jakies dwie godziny temu gdzies poszedl. I nie wiem o co mu chodzi, jest jak male dziecko. A mialo byc tak pieknie, w planach bylo kino i kolacja na miescie. A ja leze od rana, ogladalam film i ide teraz spac. Jest mi naprawde bardzo przykro:( Znowu mi sie wszystkiego odechcialo. Wydaje mi sie ze on przez takie podejscie podnosi mi prolaktyne i te starania i chodzenie po lekarzach nic nie pomoze. Kazda taka sytuacja wykancza mnie tak bardzo ze mysle o zakonczeniu zwiazku. Jak bylam sama przynajmniej myslalam tylko o sobie. Zebym ja wiedziala o co mu chodzi. Dzisiaj wszystko jest do dupy.
    Madzia tutam. Ja na Mojego mam patent taki że pytam wprost o co chodzi. Mężczyźni są prosci tak mawia moja mama

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jejkuuu ale dziś rozpisane jesteście :) nadrobię potem.
    Właśnie mamy gości z 5miesiecznym Leonem :) znowu obudziły sie moje pragnienia i nadzieje :)
    Miłego popołudnia:)
    Oj całe szczęście że ty już w ciąży ;) instynkt szybko będzie zaspokojony

Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju to odpoczywaj jak masz lenia :)
    Ruby to obie dziś skiniemy na owu,a co :)
    Wiola a owszem dziś mam sporo energii i nie wiem skąd :P może rzeczywiście beta wtorek i czwartek to najlepsze rozwiązanie :D
    madzikk przykro mi,że masz taki kiepski dzień dziś i to jeszcze w urodziny lubego.Może sytuacja z godziny na godzinę się polepszy...
    Aguś no to zajmij się gośćmi i 5mcznym Leonem,bo potem nie będziesz miała czasu na to jak Twoja dzidzia się urodzi :*

madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik tulam. I nie wiem co powiedzieć. Musicie to razem rozwiązać. Faceci są prości. Jak mój chodzi nadasany to tak długo go męczę żeby powiedział o co chodzi aż powie. I zazwyczaj jest to jakaś pierdoła.
    . Aga- Leon cudne imię, kojarzy mi się z takim małym cwaniaczkiem lowelasem : D Kurde, boję się tych wyników ;( M
    mówi, że to nie wyścigi i nawet jeśli to pecherzyk to żebym się nie przejmowala ale wiadomo jak jest.

madzikk, AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola masz tu link do kalkulatora inon Ci policzy nczy przyrost jest prawidłowy. Ja bym nie robiła poniedziałek i wtorek tylko wtorek czwartek ewentualnie poniedziałek czwartek :)

https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html

Madzikk też bym zapytała w prost jak w końcu wróci.

Aga wprawiaj się tam przy Leosiu :)

A Paryzetka się jeszcze cuś nie zameldowała?

madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Madzia tutam. Ja na Mojego mam patent taki że pytam wprost o co chodzi. Mężczyźni są prosci tak mawia moja mama
    Dzieki Katiuszka. Jak ja sie go pytam o co mu chodzi to on sie jeszcze bardziej zamyka. Przyszedl przed chwila z czekolada i powiedzial przepraszam ze bylem rano niemily. Ja mam juz tego tak dosc ze przepraszam nie zmieni mojego nastroju dzisiaj. Nie mam ochoty go ogladac najchetniej poszlabym do kolezanki znowu spac. Najgorsza jest ta niewiedza, o co mu kuzwa chodzi. Jestem strasznie roztrzesiona, takie sytuacje mnie dobijaja, nie moge przestac plakac, wlasnie pije meliske na uspokojenie. Przepraszam ze was tak zameczam tym problemem ale musialam wylac lzy. Problem z facetem to chyba gorszy problem niz z materacem.

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Dzieki Katiuszka. Jak ja sie go pytam o co mu chodzi to on sie jeszcze bardziej zamyka. Przyszedl przed chwila z czekolada i powiedzial przepraszam ze bylem rano niemily. Ja mam juz tego tak dosc ze przepraszam nie zmieni mojego nastroju dzisiaj. Nie mam ochoty go ogladac najchetniej poszlabym do kolezanki znowu spac. Najgorsza jest ta niewiedza, o co mu kuzwa chodzi. Jestem strasznie roztrzesiona, takie sytuacje mnie dobijaja, nie moge przestac plakac, wlasnie pije meliske na uspokojenie. Przepraszam ze was tak zameczam tym problemem ale musialam wylac lzy. Problem z facetem to chyba gorszy problem niz z materacem.
    Madzik wykorzystaj moment że przeprosił i zauważył że było coś nie tak i powiedz mu czujesz jak on się tak zachowuje i zamyka się w sobie nie dając szans dotarcia zrozumienia. Tylko szczera rozmowa może naprawić to co się u was dzieje a on musi zrozumieć jaką przykrość sprawia tobie. Niezapomnij mu powiedzieć co do niego czujesz. Musi wiedzieć że robisz to z miłości

madzikk, majju, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza dobrze prawi! Polać Jej :)

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ