Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Imię_Róży to trzymam dalej kciuki i testuj jutro
agatia to życzę owocnego wieczoru
a ja po porannymbyłam na siłowni ponad godzinę,potem u Taty na cmentarzu, a teraz już jestem w domku i odpoczywam.Mąż się śmieje że po porannym seksie powera miałam i tyle.
Po treningu zrobiłam sobie koktajl z sera białego chudego,200 gram mleka i banana - ponoć po treningu jak znalazł
Pogoda hmm ciepło,ale wiatr koszmar o mały włos mnie nie porwał
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:
Kjopaaa ty, ja i Katiusza chyba w miarę równo idziemy , jeszcze Edycik jest dość blisko także będzie na raźniej
no proszę ciekawe czy moja owulka zechce być szybciej w tym cyklu
dziś około 16 też zrobię owulacyjny
Ruby też dziś sikasz na patyka owu?
widzę,że Kjopa i katiuszkaa idą z nami w tym cyklu- będzie raźniej :*
-
Hej
u nas słonecznie ale straszny wiatr. Jakie plany na niedzielę macie? My zaraz jedziemy do moich rodziców na obiadek
katiuszaa wrote:Wiola a jak twój teścik? ciemniejszy? Ten wczorajszy był piknyczy jak zrobię pon i wt to wtedy wzrost powinien być 50 % czy to tak nie działa? Orientujecie się ?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Hej hej. Znów muszę Was nadrabiać. Chyba muszę być bardziej systematyczna. Cinnamonku spokojnej pracy, dobrze, że choróbsko odpuściło. Edycik zazdroszczę Ci tej energii
Ja mam lenia okrutnego. Byłam z rana na badaniu progesteronu. Wyniki odbiorę po 15. Dziś już prawie nie boli mnie ten jajnik ale wczoraj przeszło dopiero po no-spie max
Ruby to cieplutko u Ciebie, w sam raz na spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 12:30
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Edycik siknę sobie a co
Majju co prawda parcuję z domu dzisiaj, ale skoczę na spacerek na godzinkę z młodą i m , daj znać jaki wynik miałaś
Wiola a może wtorek i czwartek?
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Czesc wszystkim.
Ruby, miesnie waza wiecej.
Moja niedziela niezbyt ciekawa. Moj ma dzisiaj urodziny i od rana byl nadasany. Wyszedl z sypialni rano i polozyl sie na sofie. Jakies dwie godziny temu gdzies poszedl. I nie wiem o co mu chodzi, jest jak male dziecko. A mialo byc tak pieknie, w planach bylo kino i kolacja na miescie. A ja leze od rana, ogladalam film i ide teraz spac. Jest mi naprawde bardzo przykro:( Znowu mi sie wszystkiego odechcialo. Wydaje mi sie ze on przez takie podejscie podnosi mi prolaktyne i te starania i chodzenie po lekarzach nic nie pomoze. Kazda taka sytuacja wykancza mnie tak bardzo ze mysle o zakonczeniu zwiazku. Jak bylam sama przynajmniej myslalam tylko o sobie. Zebym ja wiedziala o co mu chodzi. Dzisiaj wszystko jest do dupy.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Jejkuuu ale dziś rozpisane jesteście
nadrobię potem.
Właśnie mamy gości z 5miesiecznym Leonemznowu obudziły sie moje pragnienia i nadzieje
Miłego popołudnia:)Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Pewnie tak by było najlepiej ale nie wiem czy wytrzymam tyle w niepewności bo ja betę odbieram dopiero na drugi dzień, wiec robiąc we wtorek miałabym wynik w czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:18
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Czesc wszystkim.
Ruby, miesnie waza wiecej.
Moja niedziela niezbyt ciekawa. Moj ma dzisiaj urodziny i od rana byl nadasany. Wyszedl z sypialni rano i polozyl sie na sofie. Jakies dwie godziny temu gdzies poszedl. I nie wiem o co mu chodzi, jest jak male dziecko. A mialo byc tak pieknie, w planach bylo kino i kolacja na miescie. A ja leze od rana, ogladalam film i ide teraz spac. Jest mi naprawde bardzo przykro:( Znowu mi sie wszystkiego odechcialo. Wydaje mi sie ze on przez takie podejscie podnosi mi prolaktyne i te starania i chodzenie po lekarzach nic nie pomoze. Kazda taka sytuacja wykancza mnie tak bardzo ze mysle o zakonczeniu zwiazku. Jak bylam sama przynajmniej myslalam tylko o sobie. Zebym ja wiedziala o co mu chodzi. Dzisiaj wszystko jest do dupy.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Jejkuuu ale dziś rozpisane jesteście
nadrobię potem.
Właśnie mamy gości z 5miesiecznym Leonemznowu obudziły sie moje pragnienia i nadzieje
Miłego popołudnia:)instynkt szybko będzie zaspokojony
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju to odpoczywaj jak masz lenia
Ruby to obie dziś skiniemy na owu,a co
Wiola a owszem dziś mam sporo energii i nie wiem skądmoże rzeczywiście beta wtorek i czwartek to najlepsze rozwiązanie
madzikk przykro mi,że masz taki kiepski dzień dziś i to jeszcze w urodziny lubego.Może sytuacja z godziny na godzinę się polepszy...
Aguś no to zajmij się gośćmi i 5mcznym Leonem,bo potem nie będziesz miała czasu na to jak Twoja dzidzia się urodzi :*
madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
Madzik tulam. I nie wiem co powiedzieć. Musicie to razem rozwiązać. Faceci są prości. Jak mój chodzi nadasany to tak długo go męczę żeby powiedział o co chodzi aż powie. I zazwyczaj jest to jakaś pierdoła.
. Aga- Leon cudne imię, kojarzy mi się z takim małym cwaniaczkiem lowelasem : D Kurde, boję się tych wyników ;( M
mówi, że to nie wyścigi i nawet jeśli to pecherzyk to żebym się nie przejmowala ale wiadomo jak jest.madzikk, AgaL, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Wiola masz tu link do kalkulatora inon Ci policzy nczy przyrost jest prawidłowy. Ja bym nie robiła poniedziałek i wtorek tylko wtorek czwartek ewentualnie poniedziałek czwartek
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Madzikk też bym zapytała w prost jak w końcu wróci.
Aga wprawiaj się tam przy Leosiu
A Paryzetka się jeszcze cuś nie zameldowała?
madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Madzia tutam. Ja na Mojego mam patent taki że pytam wprost o co chodzi. Mężczyźni są prosci tak mawia moja mama
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Dzieki Katiuszka. Jak ja sie go pytam o co mu chodzi to on sie jeszcze bardziej zamyka. Przyszedl przed chwila z czekolada i powiedzial przepraszam ze bylem rano niemily. Ja mam juz tego tak dosc ze przepraszam nie zmieni mojego nastroju dzisiaj. Nie mam ochoty go ogladac najchetniej poszlabym do kolezanki znowu spac. Najgorsza jest ta niewiedza, o co mu kuzwa chodzi. Jestem strasznie roztrzesiona, takie sytuacje mnie dobijaja, nie moge przestac plakac, wlasnie pije meliske na uspokojenie. Przepraszam ze was tak zameczam tym problemem ale musialam wylac lzy. Problem z facetem to chyba gorszy problem niz z materacem.
madzikk, majju, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość