Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikk tulę mocno:* Katiusza pięknie napisała dwa posty wyżej, podpisuje się pod tym obiema rękami. Spróbuj jak czujesz że kochasz....może wyjdzie z tej swojej testosteronowej jaskini (chyba Bratka nazwa). Przykro mi bardzo, że masz taki dzień:*
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
U mnie Leoś pojechał, ręka mnie boli od noszenia;) czy to objaw cionszowy?
Ruby pytałaś kiedy testuje....jestem zapisana na liście na środę przed wizytą u gina...może się odważę.
Zabieramy się za obiad bo z głodu umieram.
Jak te kreseczki dziś pociemniały u naszych nowych Ciężaróweczek?chyba przeoczyłam
Edycik, Natalii00 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Cinnamonek wytrzymujesz w pracy? do której siedzisz?:*
Mąż właśnie obiad podrzucił więc z głodu nie umrę
ale jeszcze do końca 3 godziny...
Aguś Ty już tyle objawów cionszowych masz że szok!!! Test to formalnośćAgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:A Edycik to wulkan energii dziś
nie ma jak poranne serduszkowanie, ojciec Sroka się na tym znal
hahha tak coś w tym jest,teraz właśnie obiadek robię
a wieczorem film i winko grzane tak ustaliliśmy z mężem
dobrze że środę mamy z mężem wolną w pracy to odpoczniemy bo na weekend jedziemy na urodziny mojej siostry
Aga no Ty same objawy cionszowe masz kochana.Zatestuj przed tą wizytą u ginekologai trzymam kciuki byś wysiurkała dwie krechy
AgaL lubi tę wiadomość
-
madzikk wrote:Dzieki Katiuszka. Jak ja sie go pytam o co mu chodzi to on sie jeszcze bardziej zamyka. Przyszedl przed chwila z czekolada i powiedzial przepraszam ze bylem rano niemily. Ja mam juz tego tak dosc ze przepraszam nie zmieni mojego nastroju dzisiaj. Nie mam ochoty go ogladac najchetniej poszlabym do kolezanki znowu spac. Najgorsza jest ta niewiedza, o co mu kuzwa chodzi. Jestem strasznie roztrzesiona, takie sytuacje mnie dobijaja, nie moge przestac plakac, wlasnie pije meliske na uspokojenie. Przepraszam ze was tak zameczam tym problemem ale musialam wylac lzy. Problem z facetem to chyba gorszy problem niz z materacem.
madzikk możesz się nam śmiało wygadać...ale wykorzystaj okazję i spróbujcie otwarcie porozmawiać
skoro czekoladkę przyniósł to znaczy że rączkę na zgodę chce wyciągnać
może przestań kochana z meliską na uspokojenie tylko wypij lampkę wina albo piwko na odwagę i porozmawiajcie szczerzemadzikk lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Cinnamonku oby te trzy godzinki szybko Ci zleciały w pracy a potem jaki plan?odpoczynek w domku?
tak, jakaś kolacja i film, poprosiłam Małża żeby ściągnął tą komedię co Aga polecała
z chęcią wypiłabym takie grzane winko ale póki jeszcze biorę furaginę i antybiotyk niestety mogę sobie pomarzyć...
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Hehehe Kochane jesteście...zatestuje pewnie, ale to byłby prawdziwy cud przy mojej wysokiej proaktynie
Cinnnamonek to się pośmiejscie dzisiajNatalii00, majju, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Hehehe Kochane jesteście...zatestuje pewnie, ale to byłby prawdziwy cud przy mojej wysokiej proaktynie
Cinnnamonek to się pośmiejscie dzisiajczekany na cud
Cud to byłby u mnie gdyby były 2 krechy przy braku owulacjiAgaL, Bratek, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzik Kochana, Twój zrobił pierwszy krok i przeprosił (chociaż na pewno nie przyszło mu to łatwo) teraz Twoja kolej! Wykorzystaj to i szczerze porozmawiajcie, nie warto trwać w zagniewaniu.
Aga, Agatia cuda codziennie dzieją się wokół nas, czemu nie miałyby wydarzyć się z Waszym udziałem?
Ruby jak po spacerku? Nie zdmuchnęło Was?
Odebrałam wyniki badań progesteronu. 25,45. Norma dla fazy lutealnej to 1,7-27,0. Więc jest dobrzeZobaczymy co z tym ciałkiem żółtym się dalej podzieje. Teraz muszę się tylko uzbroić w dużo cierpliwości i jeszcze więcej cierpliwości
Jak ktoś ma trochę na zbyciu to poproszę
Acha, przypadkiem w Rossmanie nabyłam dwa testy ciążowe. Więc codziennie będę walczyć ze sobą powstrzymując się od siknięciaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 17:22
-
Cześć dziewczyny
jako, że to forum pozwoliłam sobie o poproszenie Was o zerknięcie na mój wykres, który skończy się w przeciągu dwóch - trzech dni pytanie tylko w jaki sposób... Zastanawia mnie i - nie ukrywam - daje nadzieję dzisiejszy wzrost temperatury
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...