X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby u nas czasem jest aż tak, może to zabrzmi głupio, ale na szczęście miłość zwycięża :)
    miłość wszystko zwycięży ;)

Jasminowa, Paryzetka83, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    miłość wszystko zwycięży ;)
    tak ładnie to napisałaś że skojarzyło mi się z bardzo starą piosenką "Miłość ci wszystko wybaczy bo miłość mój miły to ja....."
    https://www.youtube.com/watch?v=OYkFiUsEQ8U

Bratek, Jasminowa, Ruby, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłość zwycięża, jak pięknie :D Ja mam (chyba na szczęście) taki charakter, że nie potrafię trwać w gniewie. I nawet jeśli wina za kłótnię nie leży po mojej stronie to staram się pierwsza wyciągnąć rękę do zgody. Oczywiście często najpierw wyleję może łez i trzasnę wszystkimi drzwiami w domu :) Ogólnie mamy taką zasadę, że staramy się nie kłaść spać w gniewie, żeby wyjaśnić wszystko przed następnym dniem. Czasem jest ciężko i muszę M. zmuszać żeby nie spał tylko rozmawiał, czasem do późnej nocy, ale przeważnie się udaje :)

Jasminowa, Ruby, Paryzetka83, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki : )

U nas wichura okropna dzisiaj, trampolina prawie odfrunęła. Nawet pies, którego ciężko do domu zaciągnąć, grzecznie dzisiaj w domku siedzi.

Przeczytałam, co od wczoraj tu się działo.

Majju- cieszę się, że wyniki progesteronu w normie. Kiedy testujesz w takim razie? Przyznaję się, że ja też zakupiłam wczoraj w Rossmanie test i na pewno nie doczeka do soboty ; )

Ruby- u mnie jeszcze nie kopie, ale głodne ciągle i jak tu dziecku odmówić ; ) właśnie sobie zjadłam deser lodowy z bitą śmietaną i advocatem : )
    Fajnie, że Twoja córeczka ma talent, pasję do malowania i jescze na wszystko swój własny pomysł : )

Katiusza- ja testuję w sobotę oficjalnie, ale nieoficjalnie już we wtorek.
    Super, że u Ciebie test owu pozytywny. Od wizyty u gina mogło się dużo zmienić, w końcu minęło parę ładnych dni. Także z mężem zabierajcie sie do roboty ; ) u mnie monitoring potwierdził owulację w ciągu 1 doby od pierwszego pozytywnego testu owu.
    Kolejną wizytę masz we wtorek, dobrze pamiętam ?

Bratku- fartuch jest sexy, pociesz się nim chwilkę, bo jak zaraz brzuch zacznie rosnąć to wrócisz do luźniejszej wersji ; )
    Rozumiem sprawę mężulka, skoro taki jest akuratny w pracy i mocno się wszystkim przejmuję, to znajdźcie jak najwięcej pomysłów na " spuszczanie pary" jak to ładnie nazwałaś ; )

Imię Róży, Wiola- już się cieszę, gratulacje oficjalne będą, gdy krecha się potwierdzi, ale znikąd się słaba kreska nie wzięła, coś tam się zaczyna dziać : )

Mundek- żyjesz po maratonie Zumby?? jak było?

Edycik- czekam na relację z monitoringu i fajnie, że rozgrzewka w pełni przed owulką : )

Kjopa- kopę lat! fajnie Cię widzieć. Oby Szwagrowi się wszystko ułożyło, faktycznie wyjątkowo wredne babsko mu się trafiło.

Wiola- u mnie ciążowych objawów brak, a przepraszam, detektor ciąży na OF dał mi UWAGA- 6 punktów/100 w kategorii możliwości ciąży, także sama rozumiesz ; )

Madzikk- głowa do góry, Kochany chłopak, że potrafił przeprosić. Szczera rozmowa na pewno Wam dobrze zrobi : )

Paryzetka- miło, że zakupy udane i jeszcze kasa w potfelu się zgadza, lepiej być nie mogło : ). Po kłótni najlepsze są pojednania, więc pojednania życzę, w końcu Kochana w ciąży jesteś, chcesz dziecko ojca pozbawiać ; ) a właśnie, kiedy testujesz?

Cynamon- cieszę się, że lepiej się czujesz : ) Jaki u Ciebie etap obecnie? przed owu?

Aga- to miałaś dzisiaj cudnego gościa : ) 5 miesięcy to już kawał chłopa : )

Agatia- nie odpuszczaj, bo nigdy nie wiadomo, czy owulka się nie pojawi. Wiem, jak to jest, gdy nie ma czasu, albo okazji na <3, bo w domu ktoś się kręci, albo dzieci jeszcze nie śpią : ). My wtedy idziemy robić " porządek na strychu" ,albo w garderobie.
    Ejrene coś pisała o łazience, jeśli dobrze pamiętam, także wiesz, do dzieła; )

Ejrene, Kas- buźka dla Was nasze drogie zaciążone : ), grupa zaciążonych zaczyna się powiększać w końcu we właściwym tempie, 2 tygodniowo to byłoby coś : )

majju, Paryzetka83, Natalii00, AgaL, Bratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, stwierdziłam, że d... jest mniej niegrzeczne, niż ch..., więc lekko zmodyfikowałam ;))))
    (to jak z tym misiem? ;) )

Ruby lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Ruby, stwierdziłam, że d... jest mniej niegrzeczne, niż ch..., więc lekko zmodyfikowałam ;))))
    (to jak z tym misiem? ;) )

uparta baba :D no dobra już coś zakładam, daj mi 5 min:)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/e44078c112588ab2

Gratulacje przyjmuje moja córa bo to jej dzieło ;)

wowo nawet 2 minuty tylko mi zajęło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:12

Paryzetka83, Jasminowa, Bratek, EwelinaaKa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśminowa ja to mam urlop od 11 do 15 więc potrenuję szczanie na patyk :) Oficjalnie falstart ma być 13go a test właściwy 16go :)

majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Jaśminowa ja to mam urlop od 11 do 15 więc potrenuję szczanie na patyk :) Oficjalnie falstart ma być 13go a test właściwy 16go :)
    Oooo urlopik, lubię to. To tylko dwa dni w pracy przed Tobą :) Fajna perspektywa.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak my tutaj tak o miłości, to wklejam cytat Jana Pawła II na temat <3

„Jest w ciele ludzkim zdolność wyrażania Miłości, tej Miłości, w której człowiek staje się darem” Jan Paweł II

Bratek, AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Jak my tutaj tak o miłości, to wklejam cytat Jana Pawła II na temat <3

„Jest w ciele ludzkim zdolność wyrażania Miłości, tej Miłości, w której człowiek staje się darem” Jan Paweł II

<3

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/e44078c112588ab2

Gratulacje przyjmuje moja córa bo to jej dzieło ;)

wowo nawet 2 minuty tylko mi zajęło :)

Gratulacje dla córeczki, boski Misio, jest z plasteliny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Gratulacje dla córeczki, boski Misio, jest z plasteliny?

bibuły :) dziękuję młoda dumna jak paw ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby - czadowy :))))))))) Jaka to technika - przyklejanie takich małych kuleczek z papieru/bibułki? Bo coś mi świta, że takie coś się robiło :)
    U nas od takich rzeczy będzie Małż :P ja biorę na siebie korki z matmy ;)))))
    (Widzisz? Nie bolało założenie konta :P )

A jak chcesz, żeby się wyświetlało, to po załadowaniu tam są takie linijki, w których się wybiera - i jest m.in. kod na fora (w kwadratowym nawiasie)

Paryzetka-URLOP??????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zazdraszczam :))))))

Jaśminowa - krój jest całkiem ok na brzuszek, bo odcinany pod biustem. Na wszelki wypadek za pamięci przymierzyłam rozmiar większy..... B-) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:29

Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Ruby - czadowy :))))))))) Jaka to technika - przyklejanie takich małych kuleczek z papieru/bibułki? Bo coś mi świta, że takie coś się robiło :)
    U nas od takich rzeczy będzie Małż :P ja biorę na siebie korki z matmy ;)))))
    (Widzisz? Nie bolało założenie konta :P )

A jak chcesz, żeby się wyświetlało, to po załadowaniu tam są takie linijki, w których się wybiera - i jest m.in. kod na fora (w kwadratowym nawiasie)

Paryzetka-URLOP??????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zazdraszczam :))))))

tak kuleczki,miliony kuleczek :P dziękuję :* wiesz co nie założyłam konta bo dodawanie jedengo dziennie obrazka może być bez konta więc chyba nie ma tam tego kodu na fora, tzn nie zauważyłam ;)

edit: test:

e44078c112588ab2m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku już wszystko wiem , dzięki kochana :)

• majju Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę Kobietki, relaksować się przy Lechu Free. Dobrego wieczoru i nowego tygodnia :) Niech obfituje w zielone kropeczki :)

AgaL, Edycik, Natalii00 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jest, tylko nie wiem, jak go znaleźć potem. Po pierwszej akceptacji wiem, a potem nie mogę znaleźć :)

EDIT:
    Oooo, mam, tylko nie mogę znaleźć programu, którym robiłam fotki ekranu :)
    Jak się kliknie dodawanie, to on ładuje, ładuje.... i na koniec pokazuje zgrane już na serwer zdjęcie plus "Pobierz kody zdjęcia" - a poniżej trzy linijki do rozwinięcia. Trzeba kliknąć pierwsze: Rodzaj kodów -> i tam wybrać: Fora dyskusyjne. Pojawi się w tym wielki oknie pod spodem nowy adres, który trzeba skopiować na forum - i już :)
    916bbdbf42b2fe16med.jpg

Edit 2: Hahaha, widzę, że edytowałyśmy w tym samym czasie ;)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:38

Ruby lubi tę wiadomość

3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczoru, dobrej nocki,

Lecę na wieczor filmowy do salonu, mąż nawołuje ; )

AgaL lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wiem, że są ciążę z cykli bez skoku temp, ale u mnie owulki nie było bo potwierdzone na USG.

Jaśminowa mam nadzieję, że owulka jeszcze przyjdzie, ale powoli trace nadzieję. Udało się poprzytulac, ale my niestety opcji na strych nie mamy przy 2 pokojach ;)

Bratku coś tam wróciło ś, ale boje się, że kolejny cykl bez owulki :( skoku tempki nie widać.

Paryzetko dobrze, się pogodziliście z M. My też się sprzeczamy "na śmierć i życie".

Jeny tyle napisalyscie, że już nie pamiętam komu co miałam napisać :/

Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość

‹‹ 733 734 735 736 737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ