Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:miłość wszystko zwycięży
https://www.youtube.com/watch?v=OYkFiUsEQ8UBratek, Jasminowa, Ruby, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Miłość zwycięża, jak pięknie
Ja mam (chyba na szczęście) taki charakter, że nie potrafię trwać w gniewie. I nawet jeśli wina za kłótnię nie leży po mojej stronie to staram się pierwsza wyciągnąć rękę do zgody. Oczywiście często najpierw wyleję może łez i trzasnę wszystkimi drzwiami w domu
Ogólnie mamy taką zasadę, że staramy się nie kłaść spać w gniewie, żeby wyjaśnić wszystko przed następnym dniem. Czasem jest ciężko i muszę M. zmuszać żeby nie spał tylko rozmawiał, czasem do późnej nocy, ale przeważnie się udaje
Jasminowa, Ruby, Paryzetka83, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki : )
U nas wichura okropna dzisiaj, trampolina prawie odfrunęła. Nawet pies, którego ciężko do domu zaciągnąć, grzecznie dzisiaj w domku siedzi.
Przeczytałam, co od wczoraj tu się działo.
Majju- cieszę się, że wyniki progesteronu w normie. Kiedy testujesz w takim razie? Przyznaję się, że ja też zakupiłam wczoraj w Rossmanie test i na pewno nie doczeka do soboty ; )
Ruby- u mnie jeszcze nie kopie, ale głodne ciągle i jak tu dziecku odmówić ; ) właśnie sobie zjadłam deser lodowy z bitą śmietaną i advocatem : )
Fajnie, że Twoja córeczka ma talent, pasję do malowania i jescze na wszystko swój własny pomysł : )
Katiusza- ja testuję w sobotę oficjalnie, ale nieoficjalnie już we wtorek.
Super, że u Ciebie test owu pozytywny. Od wizyty u gina mogło się dużo zmienić, w końcu minęło parę ładnych dni. Także z mężem zabierajcie sie do roboty ; ) u mnie monitoring potwierdził owulację w ciągu 1 doby od pierwszego pozytywnego testu owu.
Kolejną wizytę masz we wtorek, dobrze pamiętam ?
Bratku- fartuch jest sexy, pociesz się nim chwilkę, bo jak zaraz brzuch zacznie rosnąć to wrócisz do luźniejszej wersji ; )
Rozumiem sprawę mężulka, skoro taki jest akuratny w pracy i mocno się wszystkim przejmuję, to znajdźcie jak najwięcej pomysłów na " spuszczanie pary" jak to ładnie nazwałaś ; )
Imię Róży, Wiola- już się cieszę, gratulacje oficjalne będą, gdy krecha się potwierdzi, ale znikąd się słaba kreska nie wzięła, coś tam się zaczyna dziać : )
Mundek- żyjesz po maratonie Zumby?? jak było?
Edycik- czekam na relację z monitoringu i fajnie, że rozgrzewka w pełni przed owulką : )
Kjopa- kopę lat! fajnie Cię widzieć. Oby Szwagrowi się wszystko ułożyło, faktycznie wyjątkowo wredne babsko mu się trafiło.
Wiola- u mnie ciążowych objawów brak, a przepraszam, detektor ciąży na OF dał mi UWAGA- 6 punktów/100 w kategorii możliwości ciąży, także sama rozumiesz ; )
Madzikk- głowa do góry, Kochany chłopak, że potrafił przeprosić. Szczera rozmowa na pewno Wam dobrze zrobi : )
Paryzetka- miło, że zakupy udane i jeszcze kasa w potfelu się zgadza, lepiej być nie mogło : ). Po kłótni najlepsze są pojednania, więc pojednania życzę, w końcu Kochana w ciąży jesteś, chcesz dziecko ojca pozbawiać ; ) a właśnie, kiedy testujesz?
Cynamon- cieszę się, że lepiej się czujesz : ) Jaki u Ciebie etap obecnie? przed owu?
Aga- to miałaś dzisiaj cudnego gościa : ) 5 miesięcy to już kawał chłopa : )
Agatia- nie odpuszczaj, bo nigdy nie wiadomo, czy owulka się nie pojawi. Wiem, jak to jest, gdy nie ma czasu, albo okazji na, bo w domu ktoś się kręci, albo dzieci jeszcze nie śpią : ). My wtedy idziemy robić " porządek na strychu" ,albo w garderobie.
Ejrene coś pisała o łazience, jeśli dobrze pamiętam, także wiesz, do dzieła; )
Ejrene, Kas- buźka dla Was nasze drogie zaciążone : ), grupa zaciążonych zaczyna się powiększać w końcu we właściwym tempie, 2 tygodniowo to byłoby coś : )
majju, Paryzetka83, Natalii00, AgaL, Bratek, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.fotosik.pl/zdjecie/e44078c112588ab2
Gratulacje przyjmuje moja córa bo to jej dzieło
wowo nawet 2 minuty tylko mi zajęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:12
Paryzetka83, Jasminowa, Bratek, EwelinaaKa, Edycik, Mundek lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Jaśminowa ja to mam urlop od 11 do 15 więc potrenuję szczanie na patyk
Oficjalnie falstart ma być 13go a test właściwy 16go
Fajna perspektywa.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Jak my tutaj tak o miłości, to wklejam cytat Jana Pawła II na temat
„Jest w ciele ludzkim zdolność wyrażania Miłości, tej Miłości, w której człowiek staje się darem” Jan Paweł II
Bratek, AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Ruby - czadowy
)))))))) Jaka to technika - przyklejanie takich małych kuleczek z papieru/bibułki? Bo coś mi świta, że takie coś się robiło
U nas od takich rzeczy będzie Małżja biorę na siebie korki z matmy
))))
(Widzisz? Nie bolało założenie konta)
A jak chcesz, żeby się wyświetlało, to po załadowaniu tam są takie linijki, w których się wybiera - i jest m.in. kod na fora (w kwadratowym nawiasie)
Paryzetka-URLOP??????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zazdraszczam)))))
Jaśminowa - krój jest całkiem ok na brzuszek, bo odcinany pod biustem. Na wszelki wypadek za pamięci przymierzyłam rozmiar większy.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:29
Jasminowa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Ruby - czadowy
)))))))) Jaka to technika - przyklejanie takich małych kuleczek z papieru/bibułki? Bo coś mi świta, że takie coś się robiło
U nas od takich rzeczy będzie Małżja biorę na siebie korki z matmy
))))
(Widzisz? Nie bolało założenie konta)
A jak chcesz, żeby się wyświetlało, to po załadowaniu tam są takie linijki, w których się wybiera - i jest m.in. kod na fora (w kwadratowym nawiasie)
Paryzetka-URLOP??????? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, zazdraszczam)))))
tak kuleczki,miliony kuleczekdziękuję :* wiesz co nie założyłam konta bo dodawanie jedengo dziennie obrazka może być bez konta więc chyba nie ma tam tego kodu na fora, tzn nie zauważyłam
edit: test:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:32
-
nick nieaktualny
-
Jest jest, tylko nie wiem, jak go znaleźć potem. Po pierwszej akceptacji wiem, a potem nie mogę znaleźć
EDIT:
Oooo, mam, tylko nie mogę znaleźć programu, którym robiłam fotki ekranu
Jak się kliknie dodawanie, to on ładuje, ładuje.... i na koniec pokazuje zgrane już na serwer zdjęcie plus "Pobierz kody zdjęcia" - a poniżej trzy linijki do rozwinięcia. Trzeba kliknąć pierwsze: Rodzaj kodów -> i tam wybrać: Fora dyskusyjne. Pojawi się w tym wielki oknie pod spodem nowy adres, który trzeba skopiować na forum - i już
Edit 2: Hahaha, widzę, że edytowałyśmy w tym samym czasie))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 19:38
Ruby lubi tę wiadomość
-
AgaL wiem, że są ciążę z cykli bez skoku temp, ale u mnie owulki nie było bo potwierdzone na USG.
Jaśminowa mam nadzieję, że owulka jeszcze przyjdzie, ale powoli trace nadzieję. Udało się poprzytulac, ale my niestety opcji na strych nie mamy przy 2 pokojach
Bratku coś tam wróciło ś, ale boje się, że kolejny cykl bez owulkiskoku tempki nie widać.
Paryzetko dobrze, się pogodziliście z M. My też się sprzeczamy "na śmierć i życie".
Jeny tyle napisalyscie, że już nie pamiętam komu co miałam napisać
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość