Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaśminowa u mnie to test niestety nie był pozytywny ale nie wiele brakowało
Wizytę mam w czwartek a we wtorek badam insulinę i progesteron. Zobaczymy co będzie.
Agatia powiem Ci tak jak powiedział mi ginekolog. Nigdy nie da się w 100% potwierdzić że owulacji nie było. Mój poprzedni gin np kiedyś powiedział mi że cykl bez owulacyjny że nic nie ma pęcherzyka itd a obecny po wynikach badań stwierdził że była.agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Co ja bym bez was zrobila. Jak zwykle macie racje. Gdyby nie wy to chyba bym juz jakis czas temu to zakonczyla.
Udalo sie porozmawiac. Juz wszystko wyjasnione, do kina nie zdazylismy ale bylismy w restauracji. Pojednanie juz bylo. Nadal jestem jeszcze troche rozbita, bardzo to przezylam ale jutro powinnam juz wrocic do normy.
Najlepsza grupa!
Dobranoc kochane. Chyba powinnam isc spac, oby opuchlizna oczu od placzu zeszla do rana:)
Mundek, Bratek, katiuszaa, Jasminowa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
czesc Kochane ja miałam bardzo intensywna niedziele wstaliśmy z meżem o 6 bo zaplanowalismy wyjazd do jego babci która mieszka pod Warszawą wiec 2 godz jazdy w dobrym tempie i niedawno wróicilismy wiec Was nadrabiam
gratuluje pozytywnych testów i trzymam kciuki za ciemnienie kresek
Jasminowa dzieki ze pytasz na maratonie zumby było fajnie ale dość męcząco mogę byc jednak dumna ze wytrzymałam wszystkie piosenki i nie zchodziłam odpoczywac na długo... po powrocie poszlismy z moim R na randke dobrze to nam zrobiło no ale to było wczoraj a dzisiaj w drodze powrotnej zdazyło juz dojsc do ostrej wymiany zdan na szczesci sytuacja opanowana... Madzik u nas tez szczera rozmowa pomogła wiec tez polecam :)czekam na nastepne sikance kiedy to terz w środe pierwsze podejscie? ja mam w sobote ale testu jeszcze nie zakupiłam moze to i lepiej nie bedzie kusiło... udanego wieczorku ja uciekam odpoczywac
Ruby piękny misio trzeba dużo cierpliwości przy tej technice tym bardziej szacun
madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
czesc Kochane ja miałam bardzo intensywna niedziele wstaliśmy z meżem o 6 bo zaplanowalismy wyjazd do jego babci która mieszka pod Warszawą wiec 2 godz jazdy w dobrym tempie i niedawno wróicilismy wiec Was nadrabiam
Jasminowa dzieki ze pytasz na maratonie zumby było fajnie ale dość męcząco mogę byc jednak dumna ze wytrzymałam wszystkie piosenki i nie zchodziłam odpoczywac na długo... po powrocie poszlismy z moim R na randke dobrze to nam zrobiło no ale to było wczoraj a dzisiaj w drodze powrotnej zdazyło juz dojsc do ostrej wymiany zdan na szczesci sytuacja opanowana... Madzik u nas tez szczera rozmowa pomogła wiec tez polecam :)czekam na nastepne sikance kiedy to terz w środe pierwsze podejscie? ja mam w sobote ale testu jeszcze nie zakupiłam moze to i lepiej nie bedzie kusiło... udanego wieczorku ja uciekam odpoczywac
Ruby piękny misio trzeba dużo cierpliwości przy tej technice tym bardziej szacun
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Mundek wrote:czesc Kochane ja miałam bardzo intensywna niedziele wstaliśmy z meżem o 6 bo zaplanowalismy wyjazd do jego babci która mieszka pod Warszawą wiec 2 godz jazdy w dobrym tempie i niedawno wróicilismy wiec Was nadrabiam
Ruby piękny misio trzeba dużo cierpliwości przy tej technice tym bardziej szacunfajna forma rozrywki
Mundek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra, wizyta klepnięta na jutro
Mam nadzieję, że gość okaże się sensowny i rozumiejący temat starań... (bo nie jest z żadnej kliniki leczenia niepłodności etc.).
Trzymajcie kciuki!!!!!!!kas50, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa, Mundek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Kas śliczny masz podpis
Paryzetka83, madzikk, Jasminowa, Natalii00 lubią tę wiadomość
-
Madzikk super, że doszło do pojednania
opuchlizna z oczu zejdzie, tylko szkoda, że tyle nerwów straciłaś. Ale najważniejsze, że już jest ok
Bratku a skąd wytrzasnelas nowego gina? Mam nadzieję, że będzie sensowny i z planem działania
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny teraz mnie się to tyka, wszędzie gdzie nie popatrzę z kimś pogadam to wszyscy w ciąży...nie mam tutaj na myśli forumowych ciąży tylko tych w mojej okolicy, znajomi na fb ciąże, koleżanki z pracy ciąże, dziewczyna której bloga od dawna śledzę w ciąży...czuję się prześladowana ciążami
Dobranoc kobiety -
Ruby, Katiusza, Edycik to trzymam kciuki za owulkę.
Cinnamon ja też nie lubię materialistów to było też powodem rozpadu mojego poprzedniego związku. Koleś wolał zostać w Anglii a przypomniał sobie o mnie po miesiącu ale jak dla mnie było już za późno.
Majju wynik ładny zazwyczaj jest 13-17 jak widziałam jak wyższy to dobrze wróży. Ładna owulacja musiała być.
Bratku zapomniałam Ci pogratulować drożnych jajowodówI bardzo się cieszę
Niuńka odrobaczona i na dniach zaliczamy szczepienie.
U szwagra dziś byliśmy. Pogadaliśmy sobie. Prosił ordynatora żeby go jeszcze potrzymał bo w czwartek powinien wyjść. Żonka wydzwania i go wkurza. Tydzień temu od szefa wyłudziła płaczem 700zł niby na dzieci i ratę szwagra a teraz chce 500zł znowu bo najpierw dzieci nie mają co jeść a potem że prąd i czynsz musi zapłacić. Wrrrr. Jak męża pogoniła to niech sama rachunki płaci przecież on jej nie będzie rachunków opłacał. A ja dzieciom mogę kupić jedzenie jak nie mają ale żeby ta małpa nie skorzystała z tego.
Chwaliłyście się ostatnio talentami to i ja się pochwalę
http://static.pokazywarka.pl/i/6147682/382604/tygrys.jpg
Wyszyłam go własnoręcznie haftem krzyżykowym
http://static.pokazywarka.pl/i/6147682/608852/jezus.jpgBratek, Jasminowa, Ruby, Mundek, AgaL, Imię_Róży, madzikk, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
-
agatia - nie nie, nie dla mnie endokrynolog, tylko dla Męża. Niestety, godzina wizyty taka, że nie mogę z Nim pójść, no ale zobaczymy - mam nadzieję, że okaże się sensowny.
Ruby - zapytaj ich, jak się w te ciąże zachodzi
Kjopa - CZAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja Bratowa też wyszywa - podziwiam Was, naprawdę.
CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle, to starałam się dzisiaj jeść zdrowo, korzystając z wolnego dnia, dającego szansę na pourzędowanie w kuchni. Dlatego gdy wieczorem naszło mnie na słodkie, bardzo dzielnie wybrałam.... Ha! Nie, nie czekoladęNawet nie gorzką czekoladę
Wybrałam sałatkę owocową!!!!
(.... tylko...... eeeeeee, cholibka jasna..... z takimi dodatkami, to chyba wyszła nieco mniej zdrowa, ale ciiiiiii.......))) ).
Kuchnia, to ZUOOOOOOOOOOOO......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 00:56
Kjopa3, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Hejka z rana przy kawusi
Bratku przepraszam nie do czytałam, że dla męża lekarz. Ale mam nadzieję, że sensowny bo o takiego tu chodzi
Znowu kusisz jedzonkiem
Kjopa super te hafty
Ruby jak człowiek czegoś pragnie to dookoła widzi ludzi, ze zrealizowanym swoim marzeniem. I na Ciebie kochana przyjdzie porazobaczysz
Moja tempa dzisiaj wyjątkowo niska i albo jest to fizjologiczny spadek i jutro będzie skok - czego bym bardzo chciała. Albo, jak ma w podpisie Bratek "D..., D... i kamieni kupa"i znowu cykl bez owu.
Życzę smacznej kawusi, herbatki, wody z cytryną i co kto tam jeszcze pijei udanego poniedziałku mimo wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 06:55
Jasminowa, madzikk, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
witam w poniedziałek,ojj znowu poniedziałek ..ledwo wstałam rano
majju cieszę się,że wyniki progesteronu są ok :)zrelaksowałaś sie wczoraj przy leszku free?
Paryzetka no to obkupiona jesteś, fajnie,że zakupy sie udały
Jaśminowa co tam wczoraj za film oglądaliście z małżonkiem?Polecisz coś?
katiuszkaa trzymam kciuki za jutrzejsze badania,mam nadzieję,że wyniki będą ok
madzikk cieszę się,że doszło do pojednania.Mam nadzieje,że humor masz już duzo lepszy?
no,no,no Kjopa masz talent gratuluję.
Jak humorki pozostałych forumowiczek?
Ejrene, Kas50 jak się czujecie?
Imię-Róży teścik był,kreska pewnie pociemniała???
Cinnamonku jak zdrówko?Dobrze się już czujesz?
Ja dziś na 15.30 monitoring w 12 dniu cyklu,będę musiała wyjść wcześniej z pracy by zdążyć.Zapytam od razu przy wizycie o to moje TSH i zobaczę co lekarka powie.Po tym wczorajszym aktywnym dniu nie pamiętam o której usnęliśmy z mężem.
Aha oglądałam wczoraj magic mike XXL ponieważ zdania były podzielone,mnie się film podobał,pośmiałam się,taki lajtowy na relax idealny.
Jasminowa, Paryzetka83, Mundek, Imię_Róży, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Moja tempa dzisiaj wyjątkowo niska i albo jest to fizjologiczny spadek i jutro będzie skok - czego bym bardzo chciała. Albo, jak ma w podpisie Bratek "D..., D... i kamieni kupa"
i znowu cykl bez owu.
agatia spokojnie,u mnie w zeszłym cyklu też temperaturka skakała i martwiłam się,że cykl bezowulacyjny będzie ,nawet na monitoringu mówili tak a potem niespodzianka i owulka była.
U mnie dzis temperaturka 36.20 także też niska.
Spokojnie - będzie dobrze, głowa do góry.agatia, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane. Melduję się z pracy, znad kawy. Ach te poniedziałki! Wstałam lewą nogą ale myśl, że środa wolna trochę mnie pociesza. Zaliczyłam dziś spadek tempki, nie super duży, ale jednak. I muszę się przyznać, że mam nadzieję, że jutro ładnie tempka odbije, liczę na to. Relaks wczoraj był nawet przy dwóch lechach free i Rolniku co szuka żony
Kjopa, na pewno taki haft wymaga sporo cierpliwości więc podziwiam tym bardziej! Bratku, Edycik trzymam kciuki za wizyty! I oczekuję na szczegółowe relacje
Muszę się Wam pochwalić jak wczoraj urobiłam M. Jako, że prowadzi bardzo intensywny tryb życia (siłownia 3 razy w tygodniu, basen 2 razy i 2 razy trening dwóboju siłowego) to szukał w aptece jakichś suplementów. To ja mu wtedy sprytnie zaczęłam opowiadać o gospodarce hormonalnej, jakie to ważne i że niektóre suplementy mogą się nie przyswajać jeśli hormony nie działają poprawnie itd. itp. trochę też pozmyślałam ale ciiiPodstawową morfologię i glukozę ma robioną na bieżąco bo jest honorowym dawcą krwi, więc tam jest wsio ok . W każdym razie skończyło się na tym, że pójdzie przebadać hormony, cholesterol i inne ważne. :)Juppi
Edycik, Paryzetka83, agatia, Jasminowa, Mundek, AgaL, Imię_Róży, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość