Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Ja też widzę na kolorowo
Piękny wykres, też chcę taki
Ja testować powinnam za tydzień ale nie wytrzymam tyle - nie ma opcji
hahha to kiedy będzie falstart?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć dziewczynki:-)
Jąsminowa , Edycik, AgaL odmeldowuję się, robiłam testa kreska taki sam bladzioch jak wczoraj. Dzisiaj nie miałam jak zrobić bety bo o 9-tej mam odbiór kanał, najwcześniej jutro rano i to jak dobrze pokombinuję bo mam szkolenie od 8.30.
Z drugiej strony już tak nie szaleję, jak w zeszłym miesiącu, jak coś jest to i do czwartku będzie:-)Testy będę robiła do oporu:-)
Wiola a Ty jak z testem, robiłaś betę?
ps. z "objawów" ciążowy to ból cycków, i stan podgorączkowy;-PP także ten, szkoda kasy na betę;-PPPWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 08:46
Paryzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży zazdroszczę podejścia i takiego spokoju:)
W ogóle i TY i Wiola podchodzicie tak spokojnie-muszę się tego nauczyć
Ważne że bladzioch jestImię_Róży, Mundek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:W Gaborze, kozaki big stara - nie wiedziałam, że robią buty! Jedyne które nie latały mi na kostce, a to było główne kryterium
A Ty się nie wykręcaj, testuj przed wizytą
Może zdjątko zarzucisz:) wiesz gdzie:)
zatestuje pewnieKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:hahha to kiedy będzie falstart?
Muszę tylko jakiś czulszy test kupić
A zdjęcie postaram się wrzucić jak wrócę do domku
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
dziękuje za słowa otuchy
jakoś to będzie... testów w domu nie mam wiec kupie dopiero w piatek jesli temperatura nie spadnie i coby mnie nie kusiły...
AgaL lubi tę wiadomość
Mundek 26 lat z endometriozą
cykl 8
termin @ okolo 11.01.2016
długość cyklu ok 28dni -
Hej
Kjopa masz talent, podziwiam cierpliwość
Agatia nie przejmuj się tak, owulacja może być opóźniona, spójrz sobie na mój wykres, owu była dopiero w 33 dc, ostatnio taki długi cykl miałam chyba jako nastolatka. Wszystko się może wydarzyć
Ruby dobrze że znajome w ciąży, przecież Ty też już prawie w ciążybędziesz miała towarzystwo na spacery
U mnie dziś 13 dzień po owulacji i ładna druga kreska, bledsza od kontrolnej ale wyraźnaRano zrobiłam betę i progesteron, zobaczymy co będzie.
Paryzetka83, AgaL, Imię_Róży, Edycik, majju, cinnamon cookie, Jasminowa, Kjopa3, katiuszaa, Bratek, Natalii00 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
AgaL wrote:Imię Róży zazdroszczę podejścia i takiego spokoju:)
W ogóle i TY i Wiola podchodzicie tak spokojnie-muszę się tego nauczyć
Ważne że bladzioch jest
AgaL nie wiem to chyba z wiekiem przychodzi;-PPP, ale zauważyłam, że największa adrenalina to jest między 10 12 dpo, potem chyba się uodparniam na te testy. Już się miesiąc temu na bladziochy nakręciłam, to w tym cyklu mądrzejsza jestem. Poza tym Aguś wydaje mi się, że instynkt macierzyński mam zaspokojony bo mam synka (i to jest moja miłość i siła:-), a jak drugie będzie to też boski cud się wydarzy:-)AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Jaśminowa jak Ty mi miód na serce lejesz
mam nadzieję, że owulka trwa, wczoraj było przytulanko i oby coś z tego było. Żeby chociaż owulka była, ale nawet po skoku tempki nie ma chyba 100% pewności
Mundek mierze w pochwie tempke.
ImięRóży trzymam kciku i wierze, że ta bladziocha pociemniejeImię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Aga mi ten pierwszy wyszedł w 11dpo więc możesz robić
Co do spokojnego podejścia to mąż mi ciągle powtarza żebym się jeszcze za bardzo nie cieszyła, po prostu już wiemy że pozytywny test jeszcze nic nie znaczy. Uwierzę jak będzie serduszko
Imię Róży trzymam kciuki za ciemnienie kreskiImię_Róży, AgaL, Jasminowa, Bratek, Natalii00 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Cześć moje zacionrzone
Mój kolega z pracy z którym domierzam wziął do środy urlop więc jechałam autobusem- jeszcze parę kilometrów i bym nie dojechała.
Wiola o której wynik?
Nie chce mi się pracować- zmotywujecie mnie
Imię_Róży, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Mundek wrote:dziękuje za słowa otuchy
jakoś to będzie... testów w domu nie mam wiec kupie dopiero w piatek jesli temperatura nie spadnie i coby mnie nie kusiły...
Mundek, Jasminowa lubią tę wiadomość