Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Wiola trzymam kciuki za piękną betę
i pytam za Ejrene o której wynik?
A jakie testy używasz?Imię_Róży lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ależ tu ładnie! Normalnie cieszę się do komputera. Gratuluję jeszcze raz Kochane
Aga ja też obowiązkowo zapijam kawę wodą z cytryną.
Kupiłam też sok ananasowy, może trochę bromeliny w nim jest
Mam deathline w pracy niestety i muszę mocno się wziąć do pracy. Miałam umówionego fryzjera na popołudnie ale chyba odwołam. Jakoś nie chce mi się iść. Muszę zakupić jakąś kieckę na urodziny szwagra na weekend więc niestety maraton po galerii mnie czeka...madzikk, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:W Gaborze, kozaki big stara - nie wiedziałam, że robią buty! Jedyne które nie latały mi na kostce, a to było główne kryterium
A Ty się nie wykręcaj, testuj przed wizytą
też kiedyś kupiłam z big stara mam do dzis i bardzo sobie chwalębyłam równie zdziwiona jak ty że oni buty produkują
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Majju do maratonu się dołączę z chęcią
szybciej coś wybierzemy:)
ale ładnie nas MAdzikk nauczyła pić wodę z cytryna
Ejrene ja się zgłaszam, chcę być w ciąży....majju, madzikk, Mundek, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:I też się witam poniedziałkowo
Ja już dzielnie pracuję ale tylko dzisiaj bo otem w czwartek dopieroale będzie leniwy tydzień
Jutro lekarz i moja wielka chwila prawdy...
Gratulacje dziewczyny raz jeszcze
Ruby jutro lekarz? co konkretnie masz się dowiedzieć??
ostatnio zagubiłam parę wątków...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mundek - nie mogę się napatrzeć na Twój wykres! Jest naprawdę git. U mnie w tym miesiącu mizerniutkie te temperaturki, mam nadzieję, że po dzisiejszym spadku odbije tak jak Tobie
Aga, właśnie Twoja kolej na pozytywny test, jesteś w parze z Imię_RóżyAgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby jutro lekarz? co konkretnie masz się dowiedzieć??
ostatnio zagubiłam parę wątków...
No na USG idę i ma podejrzeć czy te hormony które mi dał coś ruszają , czy zapowiada się jakiś pęcherzyk itp mam nadzieję, że oprócz tycia coś mi te leki dają, chyba, że pęcherz taki wielki, że kilogramów mi z niego przybywacinnamon cookie, AgaL, Jasminowa, Paryzetka83, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMundek wrote:Ruby trzymam kciuki za wizyte wiem ze sie bardzo denerwujesz ale jestesmy z Tobą :* i oczywiscie napisz po wizycie co i jak...
a o której ta wizyta?
dziękuję Mundek :* jutro o 13. 15 więc nieco wcześniej niż ostatnio całe szczęście
Kurde zaczyna mnie podbrzusze owulacyjnie boleć, może te wszystkie suplementy i lekarstwa zaczynają działać
Edycik sikasz dzisiaj? Ja obowiązkowo bo nie chcę przegapić czegośMundek, Edycik lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:W Gaborze, kozaki big stara - nie wiedziałam, że robią buty! Jedyne które nie latały mi na kostce, a to było główne kryterium
A Ty się nie wykręcaj, testuj przed wizytą
Paryzetka- bardzo lubię buty big stara, też kilka razy zakupiłam tam i to wcale nie sportowe buty, tylko na obcasie fajne buciki. Także na pewno buty masz super.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png