Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola to już oficjalnie GRATULUJĘ
Jaśminowa tym detektorem ciąży to ja bym się nie przejmowała, miałam już 96% a i tak dupa z tego wyszłaChociaż fakt szkoda testów, ja nie sikałam na nie przez ostatnie dwa miesiące to sobie teraz nadrobię
Nawet mam skierowanie na betę to mogę szaleć po całości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:22
AgaL, Edycik, Ejrene, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wiola GRATULACJE
co do progesteronu to zadzwon albo pojdz do gina może da Ci luteinkę.
Co do niedojrzałych przyszłych mamus to różnie bywaJa np walczyła 8 MC, żeby mój synek był na świecie i kocham go nad życie z całym dodatkowym pakietem, jakim jest choroba. Moja kolezanka w tym samym czasie była w ciąży i całą przeplakała, że wpadła, a ciążę miała książkową bezproblemowa. Nie ma reguły
Ale czekam na ta owulkę jak głupia -
Edycik wrote:Ejrene wariatów nie brakuje niestety ....poziom wiekowy 23 lata niby powinna mysleć,ale może nie każdemu dane ..
Cinnamonku koty sa bardzo inteligentne,teraz będzie przychodził na jedzonkoznalazł sobie nową jadłodajnię, a mi to sprawia taką dziką przyjemność że jestem w stanie nawet kupować mu karmę dla kota byle tylko przychodził
A co do dziewczyny z Twojej pracy... Hmmmm... Kolejny raz powtarza się ten schemat, kto nie chce ten ma, a kto chce to nie może mieći gdzie tu sprawiedliwość...
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Dziewczyny 9 dni po owulacji szanse na to, że test będzie pozytywny, gdy jest się w ciąży, wynoszą 18%. Dzisiaj pokazał mi tą informację magiczny Detektor ciąży ; )
Ja pierwszy test zrobię, gdy detektor pokaże szanse na powyżej 50%, szkoda testu wcześniej.
Cynamon- jak dzisiaj się czujesz?
Jaśminowa to idziemy łeb w łeb, bo mi to samo pokazuje:) a czas współżycia mam bardzo dobry:)
Ale jak pisała Paryzetka też już miałam prawie 90% i nic z tego nie było....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:27
Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:dziękuję agatia
masz rację jedne walcza o dziecko a inne mają i się nie zajmują ...szara rzeczywistość
Ruby mówiłaś że teraz w Twoim środowisku wszystkie w ciązy u mnie to samo, kolejna koleżanka z pracy przed 5 minutami pochwaliła się że jest w ciąży...ale jaki dziecinny tekst usłyszałam...."ja wcale nie chciałam dziecka,On się nawet nie spuścił we mnie..." kopara mi opadła ,powiedziałam że gratuluję i poszłam sobie.Już mi niektóre baby działają na nerwy.
Edycik poważnie taki tekst....? chyba bym nie wytrzymała nerwowo.
Mnie drażnią teksty moich niektórych koleżanek, które sobie planują kiedy dziecko kolejne i jedna właśnie jest w drugiej ciąży (ta co kiedyś Wam pisałam, że tylko pomyślała i jest) i mówi, ze chciałaby drugiego syna, bo tak sobie zaplanowała dwóch synów , potem córka.
Druga koleżanka ma 6 miesięcznego synka i taki plan: po macierzyńskim na pól roku do pracy, potem druga ciąża najlepiej córka. I mi mówi nie martw się kiedyś na pewno Ci się uda....Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kochane użyłam za dużego słowa to nawet nie koleżanka - tylko znajoma.Aż wstyd.
Mnie się nóż w kieszeni otwierał jak Jej słuchałam ale nie chcę się denerwować naprawdę.
Cinnamonku ja to kociara jestem i zawsze dokarmiam jakieś wolnożyjące bidy.Także Twoja postawa godna naśladowaniaoby więcej ludzi miało takie dobre serduszka.
AgaL, cinnamon cookie, Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Wiola to już oficjalnie GRATULUJĘ
Jaśminowa tym detektorem ciąży to ja bym się nie przejmowała, miałam już 96% a i tak dupa z tego wyszłaChociaż fakt szkoda testów, ja nie sikałam na nie przez ostatnie dwa miesiące to sobie teraz nadrobię
Nawet mam skierowanie na betę to mogę szaleć po całości
To kiedy na betę się wybierzesz? po takiej przerwie to nawet trzeba nadrobić ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ojej od rana tu ruch jak na Marszałkowskiej! Nadrobić Was to graniczy z cudem
Kurczę, pozytywnie wyglądają te Wasze wykresy... Jak nic zostanę tu sama
ze mnąbędziemy takie dwie sierotki marysie
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Edycik- koleżanka z pracy- bez komentarza : /
Cynamon- coś czuję, że zaraz będziesz miała kotka : )o ile jeszcze przyjdzie
tylko nie wiem co Mąż by na to powiedział
szczerze wątpię w Jego entuzjazm
jest nastawiony na kupno owczarka niemieckiego na wiosnę
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Dziewczyny a wy po tym infolicu to też odczuwałyście bóle na kilka dni przed owulacją? wzdęte podbrzusze itp8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby wrote:Dziewczyny a wy po tym infolicu to też odczuwałyście bóle na kilka dni przed owulacją? wzdęte podbrzusze itp
ja tak ,w zeszłym miesiącu akurat na tym wyjeździe,tak mnie wszystko bolało,że sądziłam,że @ dostałam a to było przedowulacyjne -
Jasminowa wrote:To kiedy na betę się wybierzesz? po takiej przerwie to nawet trzeba nadrobić ; )
AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Mam już wyniki. Beta 83 mlU/ml Norma 3- 4 tydzień 9 - 130, wg belly to 3 tydz i 6 dzień więc by się mieściło,ale martwi mnie progesteron tylko 13,60 ng/ml
hej, gratki i ja miałam taki progesteron w 6 tyg więc spokojnie ale przed wizytą zrób jeszcze raz i zobacz czy rośniepewnie dostaniesz dupka albo luteinę
kiedy idziesz na wizyte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:49