Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zostawic was na chwile i tyle stron do nadrobienia, musze sobie czesciej robic przerwe w pracy:)
Cimamonku, moja siostra tez dokarmiala jadna kotke, codziennie przychodzila do nich na jodzonko, teraz u nich mieszka. Byla bardzo dzika ale juz sie tak przyzwyczaila ze spi z moja siostra, siostra mi wyslala fotke jak kotka spala przy cieplutkim termoforku:) Moja siostra to raczej byla psiara, ale teraz stwierdzam ze jest zwierzeciara
Carolq, niczym sie nie martw, moze pani doktor miala gorszy dzien i z tego powodu nie brzmiala zbyt przekonywujaco. Nie analizuj jej, jak inne dziewczyny pisalay ze ich dzidzie byly takich rozmiarow to na pewno wszystko jest ok.
Edycik trzymam kciuki za monitoring!
I za ciebie Ruby rowniez!
Musze zerknac na wasze wykresy, bedzie sie dzialo w listopadzie.
Carolq, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnydobrze dziewczyny uciekam , na złość jeszcze tego wszystkiego mam masakrycznie dużo roboty
odezwe sie po genetycznym jak już będziemy coś wiedzieć
3majcie się cieplutko i zostawiam zarazeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:44
Edycik, Paryzetka83, Ruby, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzikk no to może i u mnie z tym kociakiem tak będzie, kto wie
Edit. I tak jak Ty uważam, że w listopadzie będzie się działojuż się dzieje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:50
Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Nie ma problemu,mogę dziś po monitoringu zrobić teścik.Tez jestem ciekawa co mi ginekolog powie na tym monitoringu ...ale staram się nie stresować
wzięłam te moje wyniki z TSH i muszę zapytać czy nie powinno być niższe
Jakie masz TSH?
ja też będę mojego w środę pytać, zresztą sam mi powie, bo mam ponad 2.
Ok już widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:47
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
To Edycik dziś wizyta, Ruby jutro, ja w środę....ufff... gorąco
Cinnamonek 18dc u Ciebie to owu, po czy przed?? długie masz cykle?Edycik, cinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Jakie masz TSH?
ja też będę mojego w środę pytać, zresztą sam mi powie, bo mam ponad 2.
Ok już widzęAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Carolq wrote:dobrze dziewczyny uciekam , na złość jeszcze tego wszystkiego mam masakrycznie dużo roboty
odezwe sie po genetycznym jak już będziemy coś wiedzieć
3majcie się cieplutko i zostawiam zarazeczki
Carolq koniecznie się odezwij po czwartku:* na pewno jest dobrze, czasem lekarz jak to człowiek ma gorszy dzień i jest mniej przekonywującyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:To Edycik dziś wizyta, Ruby jutro, ja w środę....ufff... gorąco
Cinnamonek 18dc u Ciebie to owu, po czy przed?? długie masz cykle?ale trudno stwierdzić przez chorobę... Cykle ok 31 dni, więc do końca jeszcze sporo zostało
AgaL lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Póki co nie daje się nawet pogłaskać... Ale będę próbować
o ile jeszcze przyjdzie
tylko nie wiem co Mąż by na to powiedział
szczerze wątpię w Jego entuzjazm
jest nastawiony na kupno owczarka niemieckiego na wiosnę
Wspaniale!!! owczarki są cudowne : ).
My już mieliśmy psa owczarka,który był młodziutki miał 1,5 roku, gdy przybłąkał się kot. Był malutki i stał przy moim mężu, który akurat malował płot. Mój mąż zawsze powtarzał, że nie lubi kotów ; ) i oczywiście pod koniec dnia skończył malować, wziął kotka pod pachę i przyniósł do domu. Powiedział, żebyśmy go na razie wzięli na górę ( bo na górę nie wchodzi pies), a potem zobaczymy, może dzieci popytają w szkole i ktoś będzie chciał kotka.
Oczywiście został u nas : ) a z psem żyją w symbiozie : )AgaL, cinnamon cookie, Mundek, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ja przy 2,15 mam zabijane TSH. Ale ponownie powtarzam, że samo TSH o niczym nie mówi, trzeba zbadać jeszcze ft3 i ft4. Dodatkowo można sprawdzić przeciwciała, bo one mówią o autoimmunologii. Może być TSH w miare ok, a reszta do bani lub odwrotnie. Zarówno endo jak i ginka mówią, że dla staraczek TSH koło 1, w ciąży max 2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:56
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:To Edycik dziś wizyta, Ruby jutro, ja w środę....ufff... gorąco
Naprawdę gorrąca atmosfera u nas na forum. Lubię to
Uwaga! Mam objaw cionszowy! Jem wszystko co mi się nawinieA w ogóle to brzucho mnie boli jak na @
I muli mie strasznie, patrzę właśnie na stacji meteo, że u nas tylko 994 hPa.
Edycik, cinnamon cookie, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość