Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Ja przy 2,15 mam zabijane TSH. Ale ponownie powtarzam, że samo TSH o niczym nie mówi, trzeba zbadać jeszcze ft3 i ft4. Dodatkowo można sprawdzić przeciwciała, bo one mówią o autoimmunologii. Może być TSH w miare ok, a reszta do bani lub odwrotnie. Zarówno endo jak i ginka mówią, że dla staraczek TSH koło 1, w ciąży max 2.
Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyJasminowa tak na prawde dla jednych to nie bedzie mialo znaczenia wielkiego czy 2 czy ponizej 2 , a dla innych juz moze okazac sie przeszkoda ,kazdy organizm jest inny i musimy to wszystko wypracowac na sobie
Mam nadzieje, ze u mnie po zbiciu zacznie sie wreszcie dziac
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
A ja sobie zablokowałam konto do domeny i nie mogę normalnie pracować
Nie to żeby specjalnierano musiałam zmienić, poszłam na śniadanie i coś mi się nie utrwaliło to nowe i dupa. Muszę czekać aż odblokują.
Madzik- nie pomogło usunięcie IMG- coś ciemna jestem i nie umiem, muszę inny wybrać a szkoda bo tamten mi się spodobał- pokazywał że w tym tygodniu moje dziecko jest wielkości pestki
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty i siekańce najbliższe :*
AgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Widzisz u mnie wszystkie parametry w normie, tsh, ft3, ft4 antyTpo a mam guzki w tarczycy i tak naprawdę na to biorę euthyrox, a że przy okazji zbiło tsh do 1,48 to tym lepiej
Dziewczyny z tym TSH to nie problem w zajściu w ciążę tylko z utrzymaniem jej. Czasem utrudnia zajscie, ale to nie reguła. Jeżeli TSH jest uregulowane przed ciążą to większą szansa, że nie będzie w ciąży szalec i nie będzie ostrego skoku na początku. Wzrost TSH i nieprawidłowe ft4 ma wpływ na rozwój fasolki, gdyż ona ne ma swojej tarczycy do 17 tc. Może to!się wiązać z poronieniem albo złym rozwojem fasolki i obumarciem. Dla tego tak ważna jest kontrola tarczycy.Jasminowa, Mundek lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Naprawdę gorrąca atmosfera u nas na forum. Lubię to
Uwaga! Mam objaw cionszowy! Jem wszystko co mi się nawinieA w ogóle to brzucho mnie boli jak na @
I muli mie strasznie, patrzę właśnie na stacji meteo, że u nas tylko 994 hPa.
Jasminowa, cinnamon cookie, Edycik, AgaL, Mundek, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:Jasminowa tak na prawde dla jednych to nie bedzie mialo znaczenia wielkiego czy 2 czy ponizej 2 , a dla innych juz moze okazac sie przeszkoda ,kazdy organizm jest inny i musimy to wszystko wypracowac na sobie
Mam nadzieje, ze u mnie po zbiciu zacznie sie wreszcie dziac
To prawda, każdy organizm może inaczej reagować.
U Ciebie na pewno się zacznie dziać, albo nawet już zaczęło, bóle owulacyjne już są : ) zobaczymy, co doktrorek jutro na wizycie wypatrzy : )
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Rewelacja!!! Myślałam, że będę płakać ze śmiechu
szczególnie jak mamuśka pokonywała tor przeszkód
Ale wszystko na cele charytatywne :na assburgerscinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Wspaniale!!! owczarki są cudowne : ).
My już mieliśmy psa owczarka,który był młodziutki miał 1,5 roku, gdy przybłąkał się kot. Był malutki i stał przy moim mężu, który akurat malował płot. Mój mąż zawsze powtarzał, że nie lubi kotów ; ) i oczywiście pod koniec dnia skończył malować, wziął kotka pod pachę i przyniósł do domu. Powiedział, żebyśmy go na razie wzięli na górę ( bo na górę nie wchodzi pies), a potem zobaczymy, może dzieci popytają w szkole i ktoś będzie chciał kotka.
Oczywiście został u nas : ) a z psem żyją w symbiozie : )czyli jak widać pies z kotem da radę żyć
-
Paryzetka83 wrote:Ja kończę drugą kawę (z mlekiem) i zasypiam na siedząco, i znowu muszę lecieć do wc - cionsza jak nic
Paryzetka- ładnie tak dzieciaka kawą poić od małego i to w podwójnych dawkach ; ) ? już nie musisz testu robić : )Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Paryzetka- ładnie tak dzieciaka kawą poić od małego i to w podwójnych dawkach ; ) ? już nie musisz testu robić : )
No właśnie ! koniecznie wody sie napij z cytrynąmadzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby to tak, jak u mnie
latami do WC co chwilą, a owulka jeszcze przede mną
ale jakby nie patrzec tez w ciazy jestesmy b cykl juz rozpoczety , a liczy sie od pierwszego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:23
majju, agatia, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa, cinnamon cookie, Mundek, AgaL, madzikk, Wiola90 lubią tę wiadomość